[QUOTE=bull market;79204]Sana bişey olmaz jerfin, pazartesi parayı çuvala doldurursun artık:..:[/QUOTE]
pzrts 1.000 puan da verseler kapatmam ki ben:)
Printable View
[QUOTE=bull market;79204]Sana bişey olmaz jerfin, pazartesi parayı çuvala doldurursun artık:..:[/QUOTE]
pzrts 1.000 puan da verseler kapatmam ki ben:)
[QUOTE=Astatin;79206]Son derece terbiyesiz, İğrençlik derecesinde ahlaksız, fütursuzca ve bir o kadar da patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...8000 in altındaki her kapanış bu tanıma uyar.....[/QUOTE]
ooooo asti de bedduasını yaptııı.lelele.lelele
kafadan uzun girmek mi lazım ne..millet bu kadar kısaysa,gece terslik olacak demek..
[QUOTE=jerfin;79207]pzrts 1.000 puan da verseler kapatmam ki ben:)[/QUOTE]
İki hafta bu shortların turşusunu kurarsın dimi.brv
[QUOTE=bull market;79210]İki hafta bu shortların turşusunu kurarsın dimi.brv[/QUOTE]
ne 2 haftası.. vade sonu uzlaşmaya bile giderim:..:
[quote=jerfin;79208]ooooo asti de bedduasını yaptııı.lelele.lelele[/quote]
Asta-la vista beybi :) tolardaki hareketin başlamasına güvendim jerfi...
vix endeksinde, çanlar ayular için çalıyor:)
su an oyun yapip biraz yuksek kapatmaya calisiyorlar aslinda gibi. cunku fdow full ayi iken biz boga postunda ayi gibiyiz. karisik durum. aslinda dusmemiz gerekli idi. belkide pzt ye sakliyorlardir.
yani soyle fdow 15:00 basladigi yere geri dondu biz tam donmedik 1/2 donduk gibi. bu garip
Hafta sonu riskli ama haaa, IMF 2p den vazgeçtik, Türkiyenin kriz geçirmesine gönlümüz razı olmadı diyebilirde, biliyorsunuz 2p olmasa daha yukarı gidecektik, saygılar.
son bar 5 dkklıklar da sata düştü....
Shortlarıma sahip çıkıyorum
Geceye kısa devam...
[quote=mmommo;79195]dow 8000 altına gitsede rahat br hafta sonu geçirsem(short):)))))[/quote]
sayısalı tutturmayımı dileseydim ya tühhhhhhh
[quote=Dantes;79214]su an oyun yapip biraz yuksek kapatmaya calisiyorlar aslinda gibi. cunku fdow full ayi iken biz boga postunda ayi gibiyiz. karisik durum. aslinda dusmemiz gerekli idi. belkide pzt ye sakliyorlardir.[/quote]
sn.Dantes,
gerçekten çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz.hem analizi yapıyorsunuz hem kendi tradelerinizi hemde bi yandan foruma anlık paylaşımda bulunuyorsunuz.
emekleriniz için teşekkürler,
33950 kısa geceyeeeeee...
Haftasonuna kısada girdim bakalım, kısada giriyoruz her gece düşe düşe 33650 uzlaşmaya düştük, belki pazartesi bir günde yüzde bilmemkaç düşerizde,önümüzdeki haftayıda pazartesi düştüğümüz seviyede yatayda git gel yaparız, başka türlü milleti mümkün değil uzuna geçiremeyecekler:), iyi hafta sonları.. saygılar..
bir benmi long ? 33550 den long
eevettttt seans kapandı....herkesi geyik topiğine sevgili modumuz mersiyk ya yeni avatar seçmeye çağırıyoruz..seçenekler cazptir :)
33.850 SHORT kaldık.varsa ekmek yeriz.vergi zamanı geldiyse vereceğiz racon bu :cool:
bu ay bu son açık kalan KISA lar ile 9.trade oldu (karşılıkları hariç) tüm aydaki.zaten ayda 10 trade den fazla yaptığım pek vaki değildir.OCAK ta bitti zaten.
ben hexen abinin ağır hareket eden traders grubundanım.kiloda var zati,allahtan boyda varda idare ediyoruz.yoksa iskele çöker :p
herkese iyi hsonları,
PY ye NOBEL ödülü vermeyi teklif ediyorum. DOW bizim vadelinin 33100 olduğu seviyeye geldi ama biz 33575 den kapadık. Kim demiş ayrışma yok diye???
kısaya devam...
evet ocak bitti.. sistem;ocakta 5 kısa,3 uzun yapmış..
Dün alarak kapadılar shortladım bugün vererek kapadılar longlamak geldi içimden dowda tepkide bekliyorum bugün 8000 i kırmasınıda beklemiyorum ama yine short girdim içimdeki aYı duygusu ağır bastı işte 27000 i tekrar görme arzusundan olsa gerek
[QUOTE=teo;79218]Geceye kısa devam...[/QUOTE]
:..: :..: :..:34.000 kısa.. 33.625 uzun :) hafta sonuna:..:
sn teo kafama takilan seyler var size fikirler sistemler yada ozelden sorabilirmiyim. olumlu anlamda tartismak icin biraz felsefi biraz realite.
[QUOTE=mersiyk;79223]bir benmi long ? 33550 den long[/QUOTE]
haftanın msleğiniğine sahip mersi yi yalnız bırakırmıyım hiç:) Ölümüne long:..:
[QUOTE=catedral;79232]:..: :..: :..:34.000 kısa.. 33.625 uzun :) hafta sonuna:..:[/QUOTE]
uyenin durumu kısmısına pozisyonlar eklenmiş :D
Üyenin Durumu:long/uzun
[quote=SEYYAH;79220]sn.Dantes,
gerçekten çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz.hem analizi yapıyorsunuz hem kendi tradelerinizi hemde bi yandan foruma anlık paylaşımda bulunuyorsunuz.
emekleriniz için teşekkürler,[/quote]
onemli degil bende buradaki insalardan cok feyz aldim aliyordumda hala buradaki her degerli bireye tesekkurler.
amacim biraz daha ilerletmek su an %50 nin sutunde kesinlikle trade edebiliyorum zaten yazi tura bile %50 :)) ya cikar ya duser ama bu kadar basit degil periodlar isin icine girince yani zaman ve beklenmeyen olaylar cikis ve dusus yuzdeleri farkli oluyor giderek karmasiklasiyor is. sn teo daha iyi bilir.(ondan coook sey ogrendim paha bicilemez biri gercekten)
dedigim gibi biraz daha iyi olabilirsem ozel bir alanda yazmak isterim anlik bu analizleri. cunku period beklemek anlamsiz perioddan bagimsiz konusmak gerekli 15 30 60 gunu beklersek bircok sey kaciyor....
[quote=mersiyk;79237]uyenin durumu kısmısına pozisyonlar eklenmiş :D
Üyenin Durumu:long/uzun[/quote]
flat ta ekleseydin bari bacım tam olurdu o zaman
[quote=mersiyk;79237]uyenin durumu kısmısına pozisyonlar eklenmiş :D
Üyenin Durumu:long/uzun[/quote]
Gerçekten güzel olmuş
[QUOTE=juliano;79242]flat ta ekleseydin bari bacım tam olurdu o zaman[/QUOTE]
sn hellime soyleyim flatıda koysun+.
[QUOTE=SEYYAH;79225]33.850 SHORT kaldık.varsa ekmek yeriz.vergi zamanı geldiyse vereceğiz racon bu :cool:
bu ay bu son açık kalan KISA lar ile 9.trade oldu (karşılıkları hariç) tüm aydaki.zaten ayda 10 trade den fazla yaptığım pek vaki değildir.OCAK ta bitti zaten.
ben hexen abinin ağır hareket eden traders grubundanım.kiloda var zati,allahtan boyda varda idare ediyoruz.yoksa iskele çöker :p
herkese iyi hsonları,[/QUOTE]
seyyahın bu sözünde ne var ki...arkadaş sıcak kanlı bir şekilde yazıyor..
[QUOTE=juliano;79242]flat ta ekleseydin bari bacım tam olurdu o zaman[/QUOTE]
flatta varmıs zaten 3. sırada yukardan:)
Ben de kısa girme sebepleimi yazıyım dolar dün akşam 360 dklıkda al verdi 2 22 günlük ortalamayı kırıp üzerine bile atamadık 3 25900 lerden kapandık 25900 ne anlama geliyor bi şifreleme bence mesela bi örnek 38000 desteği vardı 100 ün meşhur adamlar destek üstü kapandı günler 38001 i gördüğümün ertesinde bile iyi kapandık ttttttaaaaaaki 37956 kapandığımız gün düşüş moduna girdik taki 32500 ler e kadar
kati nirede yahu
[quote=serkanyurttas;79247]ben de kısa girme sebepleimi yazıyım dolar dün akşam 360 dklıkda al verdi 2 22 günlük ortalamayı kırıp üzerine bile atamadık 3 25900 lerden kapandık 25900 ne anlama geliyor bi şifreleme bence mesela bi örnek 38000 desteği vardı 100 ün meşhur adamlar destek üstü kapandı günler 38001 i gördüğümün ertesinde bile iyi kapandık ttttttaaaaaaki 37956 kapandığımız gün düşüş moduna girdik taki 32500 ler e kadar[/quote]
batıl inaç da olabikir 25976
[quote=mersiyk;79246]flatta varmıs zaten 3. sırada yukardan:)[/quote]
f harfine hızlı geçmişim pardon
[quote=mersiyk;79244]sn hellime soyleyim flatıda koysun+.[/quote]
stop olacağımız yeride girebilir miyiz
teşekkürler
artık dayanamadım..
[B]mahkeme kadıya mülk değil [/B]derler ya..buranın kaim olması,aktif olması hiçkimsenin varlığına endeksli değildir.piyasa aktifdir..biz,siz gitsek bile mutlaka birileri gelecek ve boşluk çabucak dolacaktır.pazarlıklar,ben yazmamlar vs...
hayatın yarısı blöftür,yarısı gercek...yesen ne olacak ki..canı isteyen yazar isteyen yazmaz..buraya da hiçbirşey olmaz....ama artık sıkıldım.her sayfada [B]''forumun hayati esasiyesi imajlı sözlerden''i[/B]yi akşamlar..
[quote=cırcır;79252]stop olacağımız yeride girebilir miyiz
teşekkürler[/quote]
yaww birde kınama butonu ekleyecektik teşekkürün yanına??? o ne oldu