Sabah söylemiştim, gösterge faizizede bakın lo orada neler oluyor,.....
Printable View
Sabah söylemiştim, gösterge faizizede bakın lo orada neler oluyor,.....
[QUOTE=indregandi;180006]O zaman ters düşünelim, ağanın parasımı kalmadıda alış baskısı yaratıyor, denizde gum ağada para, longlara süpriz olabilermi aceba, dışarıya baktığımda benim içim rahat, dxy geberik, bu geberik olduğu müddetçe IMF badem,......[/QUOTE]
abi bence .. piyasa büyük bir düşüşe gebe ..ama kolay lokma değil o düşüş ... aralık vade aktifken şubat vadede uzlaşmaya shortlayanlar var .. çok birikti .. .. onlar için short squeeze yapacak bence pala .. bahanesi falan hazır .. yurtdışıyla ilgimiz olmayacak bence bir süre ... piyasanın yükselmesi shortstoplarla olacak tahminim ... .:o:o:o
15.dk.lık güzelim obo...68.000 geçilirse..şahane bir tobo..ya dönüşecek...
67.800 geçilmesi dahi yeterli..pala grafik çizdirirken zamanıda kontrol ediyor...
boz ayının ucuz numerolara karnı tok....dikkatle izleyelim....makas 1000 puan olunca
tehlike geliyorum diyecek.....
750 den ek şort 3/5 oldu..istop yakın yereler...ihihihihihih
[quote=indregandi;180011]Sabah söylemiştim, gösterge faizizede bakın lo orada neler oluyor,.....[/quote]
Yaww onu piyasa takmıyor bir süredir...Gavur para çıkışına bağlı olarak değil, TÜFE ye bağlı olarak yükseldiği için çok da sallamıyor onu piyasa
TEB garanti bankasını sömürgesi haline getirdi 14 milyon tl ye yakında para girişi var oh
EFG +6.000 kontratta...ha bire atıyor sepete...
66850 stop
66250 short
şartlı emirler yazılı..
long devam..
dow bu gece 10500 üstünde kapanış yaparsa yarın 68400 e bi atak daha görebiliriz hatta yeni zirve çok muhtemel olur..
[quote=indregandi;180011]Sabah söylemiştim, gösterge faizizede bakın lo orada neler oluyor,.....[/quote]
Ne oluyor ustad..Ben goremiyorum?*
On the way
ahanda fdow .. tepeye benzemiyor bence graf ...
[URL=http://img294.imageshack.us/i/adszkw.jpg/][IMG]http://img294.imageshack.us/img294/6707/adszkw.jpg[/IMG][/URL]
[quote=TÜRKOĞLU;180017]EFG +6.000 kontratta...ha bire atıyor sepete...[/quote]
öle de habire satanlar da arttı 3700 yapıkredi 3500 de iş shortçu olmuş arada:)