Yyfgd
Printable View
Yyfgd
stro katılıyorum sana...DO eksşye geçmişkene bizimki buralardaysa şortlar sakat olue..ama belki pala da beyle düşünmemizi istiyordur.. :) ula zaten dj %2 eksi, bizimkide güçlü duruyor diye az pilav long yaptığımı hatırlıyorum bi akşam..dow %4 eksi yapıp bizimkide %2 eksi açmıştı..ehuehue
[quote=yellowtable;270872]str demin longa geçip şimdi tekrar shorta geçiyor dimi hep böylemi str yoksa benim şansımamı :o[/quote]
Tam bakmadım ama STR bugün sabahtan beri en az 1.000 puan net kazandırmıştır. O kadar kazandırdıktan sonra biraz çarpılabilir, bu normal. Aslında çok kazanınca ekranı kapatıp gitmek bir daytrader için en iyisi sanırım. Ondan sonrasının mokoko olacağı garanti gibi... :)
Belki fiyatın EMA55'e çok yakın gittiği zamanlarda eğer EMA55 tamamen yataysa (şu an olduğu gibi) işlem yapılmayabilir. Hareketli ortalamanın yatay olması piyasanın yatay olması, dolayısıyla sistemlerin çok çarpılması demek.
mozaik değil ula mermer şort..ehuehue
owww mondiyo final miydi üwwwwwwww
[B]STRem[/B] dünden kalan al 14.45 barında sat olmuş
Son sinyali uygulamadık sistem bana taktı :)
[quote=seagate;270890]owww mondiyo final miydi üwwwwwwww[/quote]
bilemeyom..unlipat ın vurguladığı üzere, kredi notumuz falan artacaksa kucağa şortcu topluyo olabilirler..ehueuueh
[quote=Astatin;270878]stro katılıyorum sana...DO eksşye geçmişkene bizimki buralardaysa şortlar sakat olue..ama belki pala da beyle düşünmemizi istiyordur.. :) ula zaten dj %2 eksi, bizimkide güçlü duruyor diye az pilav long yaptığımı hatırlıyorum bi akşam..dow %4 eksi yapıp bizimkide %2 eksi açmıştı..ehuehue[/quote]
Nikol... Şey... Astetropatro... Ben şöle bişey olmasından korkuyorum... Ayın 5'indeki gibi.. Hani dedim ya, benim sistemin en büyük problemi güçlü trendlerde ilk geri çekilmelerde ters poz açıp çarpılması diye... Bunu çözemedim bir türlü... İlk geri çekilmenin ilk olduğunu ancak trend bittikten sonra anlayabiliyorum... Sonrasında devamı geleceğini önceden nasıl bilebilirim.... üvvvv....
[quote=Astatin;270894]bilemeyom..unlipat ın vurguladığı üzere, kredi notumuz falan artacaksa kucağa şortcu topluyo olabilirler..ehueuueh[/quote]
abi net açıkladılar seçim öncesi artırım yok deye bilemiyorum ühühühühühü
üwww gene aliyiler ühühühühühü
[quote=Strategist;270883]Tam bakmadım ama STR bugün sabahtan beri en az 1.000 puan net kazandırmıştır. O kadar kazandırdıktan sonra biraz çarpılabilir, bu normal. Aslında çok kazanınca ekranı kapatıp gitmek bir daytrader için en iyisi sanırım. Ondan sonrasının mokoko olacağı garanti gibi... :)
Belki fiyatın EMA55'e çok yakın gittiği zamanlarda eğer EMA55 tamamen yataysa (şu an olduğu gibi) işlem yapılmayabilir. Hareketli ortalamanın yatay olması piyasanın yatay olması, dolayısıyla sistemlerin çok çarpılması demek.[/quote]
Makyajlı STR([B]STRem[/B]) 1.475 puan bugün komisyonn hariç
Yarın çarpılabilir ama günü eksi kapadığı çok nadir
str ye göre tam kapanıştamı flat oluyorsunuz.
[quote=yellowtable;270872]str demin longa geçip şimdi tekrar shorta geçiyor dimi hep böylemi str yoksa benim şansımamı :o[/quote]
yatay piyasa yok şuan,tarihi yükseklerde piyasa yani bu seviyelerde kararsız kalmaz hiç bir 5 dk lık..fake olabilir arada o ayrı..
zaten fake te olmasa paraları nerede saklayalım derdi ortaya çıkar ki çekilir dert olmaz o da tahminim :::