-
[quote=abka;79253]artık dayanamadım..
[B]mahkeme kadıya mülk değil [/B]derler ya..buranın kaim olması,aktif olması hiçkimsenin varlığına endeksli değildir.piyasa aktifdir..biz,siz gitsek bile mutlaka birileri gelecek ve boşluk çabucak dolacaktır.pazarlıklar,ben yazmamlar vs...
Hayatın yarısı blöftür,yarısı gercek...yesen ne olacak ki..canı isteyen yazar isteyen yazmaz..burayada hiçbirşey olmaz....ama artık sıkıldım.her sayfada ''forumun hayati esasiyesi imajlı sözlerden''iyi akşamlar..[/quote]
sn abka slm sizin şu 35000 den geçen pardon spot 100 için hani imkb kurulduğundan beri hiç kırılmayan altında kalınamayan 260 haftalık ortalama tüm krizlerde hani 94 2001 asya rusya vs
şu ara nerden geçiyor
-
33,800 den kısa girdim ben
-
[quote=Astatin;79254]yaww birde kınama butonu ekleyecektik teşekkürün yanına??? o ne oldu[/quote]
başka forumlardan tecrübeme göre kınama, - rep benzeri şeyler gereksiz tartışmalara neden oluyor...:)
-
Dow şimdi toplayacak diye düşünüyoruz 7800 kapanış yapmasın mı bu akşam haftasonu senelik izne çıkmış gibi oluruz gibi olur hani
-
[quote=bien;79258]başka forumlardan tecrübeme göre kınama, - rep benzeri şeyler gereksiz tartışmalara neden oluyor...:)[/quote]
vay sen beni nasıl kınarsın falan gibi tartışmalar olur. ama adam buton koymuş istediğin kadar kına yani ortada buton varsa tartışma olmamalı
-
[quote=Dantes;79233]sn teo kafama takilan seyler var size fikirler sistemler yada ozelden sorabilirmiyim. olumlu anlamda tartismak icin biraz felsefi biraz realite.[/quote]
Sn TEO
bugun mukemmel bir ÇAN egrisi olustu Mp de degilmi.
-
[quote=Dantes;79233]sn teo kafama takilan seyler var size fikirler sistemler yada ozelden sorabilirmiyim. olumlu anlamda tartismak icin biraz felsefi biraz realite.[/quote]
sorun tabı, yazın oraya ,bıldıgım kadar cevap vermeye calısırım...
-
eger vob pazartesı bu kapatıgı yerden acarsa veya ustunde ,acılısta al gelır.
Daha once yazdıgım gıbı Pazartesı acılısı bılemıyecegımzı ıcın mevcut durumda short oldugu ıcın short gırdım.
Su an ıcın her ıkı yonde dogru.
Long olanlar dusmeyecekse dogru
Short olanlar dusecekse dogru
Kapandıgı yerden acarsa long yıne dogru...
Sevgıler...
-
EuroUsd...
1.27 den kısa stoplu bir alım denemesi zamanı gibi.Tutarsa 1.32 veya 1.36 lar gibi bir hedef.
Bol şanslar hepimize...
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img142.imageshack.us/img142/6685/eurousd30022008zo0.jpg[/IMG][/URL]
-
[B]Sayın HELLİM ve moderatörlerden ricamdır...[/B]
Moderatörlerimizde işlem yapmakta.. Foruma gelişimi ve bilgi aktarımı için herkes hizmet vermeye çalışmaktadır...
Seans içinde her kim olursa olsun sataşmaların veya özel kaprislerin foruma ve kişilere son derece zarar verdiğini düşünüyorum..Moderatörler de piyasayımı takib etsin sataşma yazılarınımı silmeye çalışsın? Birazda kendinizi onların yerine koymayı deneyin...
[B]Seans sırasında birilerine sataşan olduğu takdirde derhal 2 gün istirahate çekilmesini öneriyorum...[/B]
[COLOR="Red"][B]Sataşanın kim olduğunun önemi yok bence.. [/B][/COLOR]
Eleştiri yapılacaksa .. O kadar eleştiriye merak varsa seans bittikten sonra buyursun eleştirisini yapsın...
[B]
Burası bilginin paylaşıldığı bir forum.. [COLOR="Red"]Hiç kimsenin BABASININ ÇİFTLİĞİ değil...[/COLOR]İşine gelen okur.. İşine gelmeyen okumaz... [/B]
Yazılarını okumak istemediğiniz forumda beraber olmak istemediğiniz kişi olduğu zaman yasaklı listenize alırsınız olur biter...Yazılarını saçma yada sizin tarzınıza uymadığını düşündüklerinize de aynı uygulamayı yaparsınız..
[B]Yok ben foruma bilgi almak yada bilgi vermek için girmiyorum.. Laf olsun diye yazıp okuyorum diyorsanız.. O zaman lütfen gölge etmeyin... YETER...[/B]
sevgi saygıyla
-
Vob kaç kapattı arkadaşlar (Uzlaşmayı sormuyorum) 33650 mi yoksa 33575 mi..
Zaman satış 575, günlük grafik 650 gösteriyor kapanışı...
-
XAUUSD!!!!! 935 üstü.nde..bum bum
-
[quote=teo;79269]vob kaç kapattı arkadaşlar (uzlaşmayı sormuyorum) 33650 mi yoksa 33575 mi..
Zaman satış 575, günlük grafik 650 gösteriyor kapanışı...[/quote]
17:14:59 33,5750 1 euro menkul yatırım fın.
17:24:00 [b]33,6500[/b] 1 ataonlıne yatırım fın.
-
arkadaşlar derinlikli matrikste grafik renklerini düşen yükselen olarak nereden ayarlıyoruz acaba?ilgilenen arkadaşa teşekkürler.
-
[QUOTE=Ardasu;79274]arkadaşlar derinlikli matrikste grafik renklerini düşen yükselen olarak nereden ayarlıyoruz acaba?ilgilenen arkadaşa teşekkürler.[/QUOTE]
grafik üzerinde sag tuş----düzen-----özellikler----grafik ayarlarında en üstte
-
[QUOTE=mbm;79276]grafik üzerinde sag tuş----düzen-----özellikler----grafik ayarlarında en üstte[/QUOTE]
sn.mbm çok teşekkürler,iyi akşamlar.
-
[quote=Orkun;79271]17:14:59 33,5750 1 euro menkul yatırım fın.
17:24:00 [B]33,6500[/B] 1 ataonlıne yatırım fın.[/quote]
teşekürler, 650 kabul edeceğiz demektir.
Sevgiler...
-
vay be... adamların derdi benim bayramda yediğim gapta....
ne günlere kaldık.. kimlerle muhatap oluyoruz......
burası vob..ben gap yesem nolur..yemesem noluuuuuuur
-
[QUOTE=catedral;79266][B]Sayın HELLİM ve moderatörlerden ricamdır...[/B]
.....
sevgi saygıyla[/QUOTE]
İzninizle bir iki satır da ben yazayım. Vermezseniz mesajı silersiniz.
Her üyeye bir moderatör tahsis etme imkanı yok. Koca koca adamlar ve kadınlar kendi otokontrolünü sağlamayı bilmeli ama arada olamamsı gerekn tatsızlıklar oluyor.
Bu kavga eden sataşan kişiler mümkünse özel mesajdan sadece muhatap olduğu kişiye istediğini yazabilir. Ama işi uzatıp da gazetelerin 3. sayfasına haber olmasın. Böylece konuyu amacından saptırmamış olurlar.
Profilinizde [URL="http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=ignorelist"][B]Yasaklı Listeni Düzenle[/B][/URL] yazan yer var. Mesajlarını filtrelemek istediğiniz kişinin nickini yazıp Evet tuşuna basmanız yeterli. Buraya eklediğiniz kişi ne yazarsa yazsın siz göremeyeceksiniz yani yazmamış gibi olacak.
Laf olsun diye yazıp okuyan varsa okumaya devam etsin ama [U][COLOR="Blue"]ortamın tadını bozmayacaksa[/COLOR][/U] [B][URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=5180"]Biri Geyik Mi Dedi ?[/URL][/B] adlı konu var. Oraya da bakabilir.
Lütfen benim üyeliğimi iptal edin noktasına gelen arkadaşlar Başbakanımızın tavrına bakabilirler. Kalkıp yöneticiye beni atın dememiş protesto ederek toplantıyı terk etmiştir. Siz de yazmayarak protestonuzu yapabilirisiniz.
Çoğumuzun isminin altında "Kardeşimiz" yazıyor. Bu yüzden kırmayalım birbirimizi kardeş kardeş ortamın tadını çıkaralım.
-
son duzluğe gırdık
dow kPnış tahmınlerını alabılırmıyım
8120
yuru be dow
-
Sayın catedralin yazısına sonuna kadar katılıyorum.Bugunku olay sinirleri epey gerdi. Olayı buyultmek sebepli yazı yazan kim olursa olsun veya sataşma yapan 2 gun uzaklastırma almalı. Ben de yapsam ozellikle sn mersiyk sana soyluyorum gozumun yasına bakmadan 2 gun cezamı kes.
-
yuru be derken ters teptı galıba
-
-
[quote=okansak;79306]8000 kırdılar[/quote]
.brv.brv.brv.brv.brv
-
Amaçları sadece ve sadece ne koparsak kar açık...Pozisyon alıp,bir köşeye çekilmek ve dışarıdan izlemek en iyisi...Bir satış fiyatı belirleyip,köşeye çakileceksizn hissen varsa elinde...Yok vob'daysan pozisyonunu nasıl kapatacağını belirleyecek ve devamlı ekrana bakmayacan...Çok sinir bozuyorlar...Bence...
-
uyenin durumu kısmına pozisyonların eklenmesi coook guzel olmus :D çoğunluk KISA/SHORT galiba
-
[QUOTE=okansak;79306]8000 kırdılar[/QUOTE]
8000,86 kapadı .dng
-
Bir agız tadıyla 35500 yaptırmadılar 34400 ün yukarı kırılışı tuzak oldu ,vobla inatlaşmaya gelmez 33700 den stoplamak zorunda kaldık artık spot böyle himen ayaklarına yattıkça pazartesi bizde uygun yerden kısa trenine bineriz inşallah
-
Vob Short poz, vob$ Long.. son dakikalarda çektigimiz eziyete değse bari. 32.700 beklerken basıyorlardı bizi..:)
-
herkes pozunu yazmış ''üyenin durumu'' kısmına.. py buraya arada öylesine bile baksa stratejiyi belirleyecek hemen:))
-
[quote=jerfin;79333]herkes pozunu yazmış ''üyenin durumu'' kısmına.. py buraya arada öylesine bile baksa stratejiyi belirleyecek hemen:))[/quote]
Endeks mi? Döviz mi?
hangisi yazmıyo ama :D Bu özellik eksik kalmış
-
[QUOTE=cırcır;79334]Endeks mi? Döviz mi?
hangisi yazmıyo ama :D Bu özellik eksik kalmış[/QUOTE]
bak onda haklısın+.
py mizi fazla yormamak babında yanında ''usd,eur,gold,endeks'' eklemesini de yapın sevgili sistem yöneticimiz:..:
-
jerfo, bedduam tuttu sayılır..0.86 puan yanılgı olur
-
[QUOTE=Astatin;79336]jerfo, bedduam tuttu sayılır..0.86 puan yanılgı olur[/QUOTE]
senin bedduanı görünce full artı full yaptım, neyim var neyim yok attım voba zaten:..: dedim inanmadığı bedduayı etmez asti+.
-
PY da takaat filan kalmadı. bu sefer biz onu tenhada fena sıkıstırdık. Eger Fdow ,Ptesi supriz yapmaz ise, PY elindeki uzunlar ile kalakalacak... yukarı çekmek için bahaneside yok. IMF ile Stand by falan yok. Wall st. Obamayı sev(e)medi... başka bir hikaye buluncaya kadar shorta devam...
-
[quote=jerfin;79338]senin bedduanı görünce full artı full yaptım, neyim var neyim yok attım voba zaten:..: dedim inanmadığı bedduayı etmez asti+.[/quote]
:) sen de bana dua et, GOLD da da pis long poz.açtım bugün...S/L Margin call
-
[QUOTE=bgungor68;79340]PY da takaat filan kalmadı. bu sefer biz sonu tenhada fena sıkıstırdık. Eger Fdow ,Ptesi supriz yapmaz ise, [COLOR="Red"]PY elindeki uzunlar ile kalakalacak...[/COLOR] yukarı çekmek için bahaneside yok. IMF ile Stand by falan yok. Wall st. Obamayı sev(e)medi... başka bir hikaye buluncaya kadar shorta devam...[/QUOTE]
takaslara bakarak mı PY nin uzun olduğunu düşünüyorsunuz.!!. hem uzun bile olsa istese bir günde basar çıkar.. öyle maldan çıkmak istediği zamanlarda -1500 puana kadar mal verdiğini de gördük..
-
[QUOTE=Astatin;79341]:) sen de bana dua et, GOLD da da pis long poz.açtım bugün...S/L Margin call[/QUOTE]
o kadar sığ ki ben cesaret edemiyorum o piyasaya girmeye.. bütün haftasonunu sana dua ederek geçireceğim söz:) hatta başladım bile:..:
-
tşk..hadi iyi haftasonları
-
[quote=bgungor68;79340]PY da takaat filan kalmadı. bu sefer biz onu tenhada fena sıkıstırdık. Eger Fdow ,Ptesi supriz yapmaz ise, PY elindeki uzunlar ile kalakalacak... yukarı çekmek için bahaneside yok. IMF ile Stand by falan yok. Wall st. Obamayı sev(e)medi... başka bir hikaye buluncaya kadar shorta devam...[/quote]
[quote=jerfin;79343]takaslara bakarak mı PY nin uzun olduğunu düşünüyorsunuz.!!. hem uzun bile olsa istese bir günde basar çıkar.. öyle maldan çıkmak istediği zamanlarda -1500 puana kadar mal verdiğini de gördük..[/quote]
jerfine katiliyorum. ama short yada long anlaminda degil burasi bir bilgisyar programi ayni matrix gibi programi PY yaziyor biz sadece oyuncuyuz.(matrix bu konuda cok iyi ornek onu sadece film zannedenlere duyurulur) Py nin yenilmesi ancak tum sistemin iptal olmasindan gecerki bu cok zor.
onun icin nasil karli ise oyle bir oyun sahneye koyar ve oynar. ben ne gunler gordum dow +%3 iken bize caktiklari hemde birsey olmadan veya tersi. hatirlayin dow ilk defa 10.xxx leri gormeye baslayinca biz artis rekorlari kiriyorduk. mutlaka gercek veya sacma bir sebep bulunur geregi yapilir.
ama bu bizi poz icin korkuya sevketmesin sadece bilerek gordugumuzu uygulamak ve poz.a asik olmamak gerekli.biz ustadlardan boyle ogrendik binlerce lira kaybederek teyit ettik ustelik.