-
Laros patros uda takibediyorum, takibedenler bilir, orada 69550 ye doğru bir hareket var görülüyor:) e artık bu kadar yaklaşmışken görmeden olmaz bencede... ama tabiii o sistemi tam olarak bilemediğimden fibolara bakarak palanın 69000 leri göstereceğine kanaatim tamdır...
Bu arada olası kaza yaşanabilirde, bu durumda 66000 stop olur, 66000 altı şellale gözüküyor, fakat bugün 67000 e sarkarak 66000 i denemeyek istemedi ve kuvvetli piyasayı korudular gördüm, uzunlar daha şanslı...herkese iyi akşamlar, saygılar...
-
dow düşmeyor asti...pohu yidik...ben saa didim shortlamıyak deyu...dinnemedin beni...kendiğide yahtın benide...üwwwwwww :o:(üüü.dng
-
YENİ NORMALDE...
anormal biçimde furuşmak üzere...agama saygı ve sevgilerimi sunuyorum....
gariiii....kucak zamanı....agam tombul tombul....ha ha ha
-
[quote=TÜRKOĞLU;180169]dow düşmeyor asti...pohu yidik...ben saa didim shortlamıyak deyu...dinnemedin beni...kendiğide yahtın benide...üwwwwwww :o:(üüü.dng[/quote]
Tom bal arısı olabilüğ...
-
haziran vade işleme başlamış
-
[QUOTE=EMEKDAR;180166]QU,
Alışmışımda sizin long olmanıza,long tabiki okuyorum yazdığınızı...:::[/QUOTE]
ikili tepe ihtimalini seviyorm..hep long olmaz....dow kapanışı ne olcak bakalım..
-
[QUOTE=enorton;179931]Pascal şubat vade saat 13 te sat vermiş ama Yvade hala long :)[/QUOTE]
Pascal şubat 68100 longlamış.... Diğeri zaten long... Geceye ikisi de long, Most da ALda, benim saatlikler de AL da... Ben de long *.* :D
-
görevlendirme şöyle....
marasal asti....agamın basını tutacak....
celcuki...agamı gıdıklıyacak....
fxci...agama don bicecek....
bende agamla gerdege girecegim....kutmu kumaştan çarşaflar serilecek....
bu dügünün hikayesini orhan pamuk yazacak...usag bi nobel daha alacak....
-
[quote=cırcır;180172]haziran vade işleme başlamış[/quote]
nooldu abi..haziran vadede bir sorunmu vardı..sen boşa yazmazsın...olay nedir..:..::..::..:ihihihhiiihihi
-
[quote=Astatin;180176]nooldu abi..haziran vadede bir sorunmu vardı..sen boşa yazmazsın...olay nedir..:..::..::..:ihihihhiiihihi[/quote]
bull maket demisti bisiler ya.kom
-
[quote=TÜRKOĞLU;180169]dow düşmeyor asti...pohu yidik...ben saa didim shortlamıyak deyu...dinnemedin beni...kendiğide yahtın benide...üwwwwwww :o:(üüü.dng[/quote]
senin genlerinde var yahu..;)
-
dolar 1,4750..
son 1,5 ayın en düşüğüymüş..