-
[quote=EMEKDAR;180223][B][COLOR=red]-abd, ıran`a yaptırımlar ıcın partnerlerıyle[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]gorusmelere basladı[/COLOR][/B]
-abd dısıslerı bakanı clınton: ``yaptırımlar
ıran hukumetını, ozellıkle de devrım muhafızlarını
hedef almalı``
washıngton (a.a) - 04.01.2010 - abd dısıslerı bakanı hıllary clınton,
ıran`ın nukleer programı nedenıyle bu ulkeye yenı yaptırımlar uygulanması
konusunda partnerlerıyle gorusmelere basladıklarını soyledı.
Clınton, dısıslerı bakanlıgında gazetecılere yaptıgı acıklamada, yenı
yaptırımların sıradan ınsanlara zarar vermemesı, ıran hukumetını, ozellıkle de
devrım muhafızlarını hedef alması gerektıgını belırttı.
Hıllary clınton, ``baskı ve yaptırım konusunda partnerlerımızle ve benzer
gorusler ıcınde oldugumuz dıger ulkelerle gorusmelere basladık. Hedefımız, ıran
hukumetıne, ozellıkle de devrım muhafızları unsurlarına baskı yapmak, bunun
yaparken, zaten sıkıntı ıcınde olan sıradan ınsanları daha da zor durumda
bırakmamak`` dedı.
ıran`ın nukleer sorunla ılgılı uzlasmaz bır tutum sergıledıgını, ancak
kendılerının yıne de muzakereler ıcın kapıyı kapatmadıklarını kaydeden clınton,
bu ulke ıle muzakereler konusunda 2009 yılı ıcerısınde caba gosterdıklerını,
ancak hıc bır sonuc alınamadıgını ıfade ettı.
(ap-reu-rem-kan)
21:10 04/01/10
--aa--|[/quote]
[quote=indregandi;180255]Burayada bir saksı patlatalım, .........bu isnıyor, eylül- ekim güzeldir askeri harekat için, yazdan çıkılmıştır moral yerindedir,1 hafta sürer harekat, nokta hedefler vurulur, iran donanması kesin vurulur, yok edilir, çünkü ambargo başlayacaktır uzun süren, dolar o arada bir zıplar, prestij yapar bütün dünyada, en son teknoloji silahlar kulanılır daha önce hiç denenmemiş ve basın bunu bütün dünyaya duyurur eş zamanlı göz dağı herkese verilir böylece, 1 hafta sonra harekat durdurulur, gerisini rejim mualifleri halletsin diye, özellikle stratejik hedefler ve devrim muafızları vurulur harekat esnasında, bu işe bunlar sebep oldu diye, petrol ve doğal gaz alır başını gider, borsalar ani şok düşüş yapar, balonlarını indirir kısa sürede toplar, patriotları takip yerinde olur, ilk işaret budur, olcakmı bu iş diye,..........[/quote]
Burada iki önemli ülke var biri Türkiye biri pakistan, birinin belası var Belücistan, diğerininki ....distan, biri uğraşır ..k, diğeri uğraşır ....ban, coni vurur 1 hafta, bekler 10 sene, versinler belaları ayarı bu iki ülkeye diye,...
-
bence irana askeri müdahale yapmayı göze alamazlar..
turuncu devrimin bir benzerini yapmak için tam gaz sürüyor zaten çalışmalar..
seçimlerde bir deneme yapıldı halk desteğinin geldiği seviyeyi görmek için.devam ederler içten içten..
-
Biri bana özet geçse ya ne oldu bitti bugün vobrsada... 50 sayfa yazılmış. üüü
-
:..:[quote=Astatin;180244]eurusd ler 8 pips kara kapatılır ve yatılır[/quote]
Dediğim yerden 1.44.08 gelmişti longlasaydın pipsler çoğalmıştı sonra yatsaydın gece rüyanda pipisleri görecektin..:..::..::..::..:
-
[quote=VOBiX;180259]Biri bana özet geçse ya ne oldu bitti bugün vobrsada... 50 sayfa yazılmış. üüü[/quote]
Önemli birşey yoktu beton dökdük.:D:D:D
-
[quote=VOBiX;180259]Biri bana özet geçse ya ne oldu bitti bugün vobrsada... 50 sayfa yazılmış. üüü[/quote]
2009daki sıradan günlerdendi.
şortçular zirve yakalayıp 100 points alabilmek için ıkındı durdu.
longcular arkalarına yaslanıp "uzlaşma 100 binden mi 150 binden mi olur acep" şeklinde düşündüler.:D
-
AVRUPA BORSALARININ KUCUK CAPLI BIR DUSUSLE ACILMASI BEKLENIYOR
ASYA BORSALARINDA SU SIRALARDA YUKARI YONLU BIR SEYIR ETKILI OLURKEN,
AVRUPA BORSALARININ GUNE KUCUK CAPLI KAR SATISLARININ ETKISINDE BASLAMASI
BEKLENIYOR. ABD ENDEKSLERI DE SU SIRALARDA VADELI PIYASLARDA SINIRLI BIR
DUSUS SERGILIYOR.
IG MARKETS ANALISTLERI INGILTERE'DE FTSE ENDEKSININ 12 PUAN DUSUSLE 5488,
ALMANYA DAX ENDEKSININ 18 PUAN DUSUSLE 6030, VE FRANSA CAC ENDEKSININ 10
PUAN DUSUSLE 4004 PUANDAN GUNE BASLAYACAGINI ONGORUYOR.
-MATRIKS-
pamık..bu senin için..
-
[quote=Astatin;180244]eurusd ler 8 pips kara kapatılır ve yatılır[/quote]
€/JPY'de 125 pips kar gördüm, kapatmadım. ı ıh...yimezler...
[COLOR=red][B]125'te[/B][/COLOR] belki kapatırım. :D
herkese günaydın, bol kazançlar...
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/B][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]05 Ocak Salı [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/SIZE][/FONT][/B]
[U][B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/SIZE][/FONT][/B][/U]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]GER İşsizlik Değişimi (Ara) 10:55 5K -7K Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[U][SIZE=3][FONT=Times New Roman]GBP PMI İnşaat Endeksi (Ara) 11:30 47,3 47 Yüksek [/FONT][/SIZE][/U]
[U][SIZE=3][FONT=Times New Roman]EUR TÜFE Tahmini (y/y) (Ara) 12:00 %0,9 %0,6 Yüksek [/FONT][/SIZE][/U]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]USD Fed-Hoenig'in Konuşması (Atlanta) 15:00 Yüksek [/B][/SIZE][/FONT]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD Bekleyen Konut Satışları (a/a) (Kas) 17:00 -%3,1 %3,7 Yüksek [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD Fabrika Siparişleri (Kas) 17:00 %0,5 %0,6 Yüksek [/FONT][/SIZE][/B]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD Toplam Araç Satışları (Ara) 21:00 11Mlyn 10,92Mlyn Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD Yerli Araç Satışları (Ara) 21:00 8,3Mlyn 8,36Mlyn Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD API Ham Petrol Stokları (1 Oca) 23:30 1725K Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TCMB Aralık ayı Enflasyon değerlendirmesi (10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
[quote=unlimitted;180266]€/JPY'de 125 pips kar gördüm, kapatmadım. ı ıh...yimezler...
[COLOR=red][B]125'te[/B][/COLOR] belki kapatırım. :D
herkese günaydın, bol kazançlar...[/quote]
Günaydın,
Zeki Müren'i de gördün mü??:D
-
[quote=excali;180269]Günaydın,
Zeki Müren'i de gördün mü??:D[/quote]
o beni gördü mü gördü mü? :::
-
[quote=unlimitted;180270]o beni gördü mü gördü mü? :::[/quote]
Japonlarla(YEN) Avrupalılara(YÖRÖ) bakmaktan sıra gelmemiştir herhalde..:::
Bu arada [COLOR=red][B]RUSYA PİYASALARI TATİL NEDENİYLE KAPALI BUGÜN..(Kaynak:CNBC-e)[/B][/COLOR]