-
ihihihihih....bende 325 den cortlara takviye....iihihihhihi...faynıl geym olsun selçuklu patron ayıboluyo ya...bu ne abi 68000 endeks falan..gökten paramı yağdı patronaj memlekete **....bi pozitif ayrışma bşir negatif ayrışma deyip bakıp durduk endekslere ..baktık da, borsa asıl, reel ekonomiden ayrıştı **... patlarsa feci patlar..ağlarsa ky ağlar :) üwwww....yoksa bizdede FK oranları 50 ye falanmı çıkacak..ehuheuheue...üwwww....ihihihihihihhi..meyk yor çoys
-
[QUOTE=Astatin;180284]ihihihihih....bende 325 den cortlara takviye....iihihihhihi...faynıl geym olsun selçuklu patron ayıboluyo ya...bu ne abi 68000 endeks falan..gökten paramı yağdı patronaj memlekete **....bi pozitif ayrışma bşir negatif ayrışma deyip bakıp durduk endekslere ..baktık da, borsa asıl, reel ekonomiden ayrıştı **... patlarsa feci patlar..ağlarsa ky ağlar :) üwwww....yoksa bizdede FK oranları 50 ye falanmı çıkacak..ehuheuheue...üwwww....ihihihihihihhi..meyk yor çoys[/QUOTE]
yanız burda " i wanna play a game" kısmını aga soyluyo :) ky ler olarak hayatta kalmaya calısan bızlerız :)
-
istop..iihihihihhihii..üwwww
-
[QUOTE=Astatin;180286]istop..iihihihihhihii..üwwww[/QUOTE]
ben sabah gözümü açar açmaz istop ettim..:..:
-
-
-
[quote=Cerphin;180287]ben sabah gözümü açar açmaz istop ettim..:..:[/quote]
gözün erken açıldı yani...teprik ederim:Dpeki 600 den şortladınmı...itiraf et şortladın
-
garan'da 6.50 kalkarsa ben burayı düşünemiyorum..
-
[quote=fXci;180288]daatile devam[/quote]
Taze 300 point alacaz peladan, bırak tatili şimdi..:::
-
Tam rakam olarak 69550 dikkat edin.
-
[QUOTE=Astatin;180290]gözün erken açıldı yani...teprik ederim:Dpeki 600 den şortladınmı...itiraf et şortladın[/QUOTE]
yok, bugün shorttan uzak durmaya kararlıyım.. akşam graflara baktıkça tekrar tekrar tövbe ettim.. :D hatta 250 den longum az biraz..:..:
-
hayırlı olsun yeni yüksek yaptık 68425 in üstünde..