-
i wanna play a game ky ,
u should know the gaın of long position in your life but u shoudnt.. everyday u took short position and cried .. u have to learn that being in long position is better for your life..
now take your long position and wait as u can.. the last man who s standing at long position will be survive , all short'ers will be dead.. let the game begins..
vınvın vın vın vın
(6 bolumdur burdayım her bölüm öldüm ::::::)
-
[quote=Cerphin;180295][COLOR=red]yok, bugün shorttan uzak durmaya kararlıyım..[/COLOR] akşam graflara baktıkça tekrar tekrar tövbe ettim.. :D hatta 250 den longum az biraz..:..:[/quote]
ahan da kilit cümle... dimeh ki kafa aşağı uçmak yakındır. en azılı ayu bile bugün uzak duriii! :D
-
piyasa yukarı,yenı zırve görüldü...ama hisseler yemıo...bı gerı cekılmesı lazım...en azından 67.800 lere...geceki uzunlar 650 den kapandı..
-
ayulari kurtarsa kurtarsa ramis dayi kurtarir:::
-
68.600 short.. yawf ben iflah olmam, harbi tedavilik vakayım..:D
-
[QUOTE=unlimitted;180299]ahan da kilit cümle... dimeh ki kafa aşağı uçmak yakındır. en azılı ayu bile bugün uzak duriii! :D[/QUOTE]
evet, ben de aynı şeyi düşündüm ve kendimi ters indikatör olarak almaya karar verdim..:..::..:
-
şortcu bitik ruhu kararmış...güneşin doğuşu yakın....
-
[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/2196/pascal.png[/IMG]
-
"yukselen trendde short kovalamayacaksin, tepkiye oynamayacaksin, hani dusecektuk ayu demiyeceksin"-ramis dayi:::
-
uzun düşüncenin biraz sabretmesi lazım gibi...hemen mala atlamamak lazım gibi...gün uzun...
-
unlimit, dolar da benim gördüğüm OBO yu sen de görüyor musun?:)
-
way a *.......
ne yaptınız vobu....bu ekranın karşısındamı yaşayacağız ya....5 dk..bıraktık..hale bak.