[quote=nunu;180307]"yukselen trendde short kovalamayacaksin, tepkiye oynamayacaksin, hani dusecektuk ayu demiyeceksin"-ramis dayi:::[/quote]
birde sonuna yeğen yada kardeşş eklesek :::
Printable View
[quote=nunu;180307]"yukselen trendde short kovalamayacaksin, tepkiye oynamayacaksin, hani dusecektuk ayu demiyeceksin"-ramis dayi:::[/quote]
birde sonuna yeğen yada kardeşş eklesek :::
[quote=Cerphin;180309]unlimit, dolar da benim gördüğüm OBO yu sen de görüyor musun?:)[/quote]
dolarda short musun kardes?
boz ayıdan kısa durum özeti......
bugün çok yüksek hacim olmaya adaydır....aynı zamanda volatilite....
böyle zamanlar mal satmak içinde idealdir...
hedef olarak 69.200-69.500 aralığı gözüküyor....
[quote=Cerphin;180309]unlimit, dolar da benim gördüğüm OBO yu sen de görüyor musun?:)[/quote]
4h'liklerdeki OBO hedefini vurdu.
günlüklerdeki sağ omzu sol omza göre baya geniş, hormonlu OBO'yu diyosan, ben o obo'nun tutacağına ihtimal vermiyorum. :..:
emmeee, 15'liklerdeki TOBO'yu diyosan o başka :D
[QUOTE=eksper;180304]şortcu bitik ruhu kararmış...güneşin doğuşu yakın....[/QUOTE]
bunlar shortcunun kendını kandırma cumlesı .. 57775 den berı boyleydım bende , olmuyo aga olacak gıbı de degıl bı sure.. bu ımf ısı hallolmadan da olmaaaazzz
bız ezıyet cekerız sadece.. bosverın yaf shortlamayın yukseltebıldıklerı kadar yukseltsınler .. azcık ders alın benden :) ben sabrımı denıyorum torpulenıyorum cıkaracak ıste bellı oldu bu endex en assa 75000 gorecek mın bu rakam 80000 90000 bııle gorebılır.. ımf gazına gore.. bu adamlar burdan salmaz zaten tum mal ellerınde kıme satacaklar kı ? kımde bes kurus para kalmıs kı ? alacagı herseyı almıs zaten..
no stres no lak lak diyorsan da sistemine uyacaksın, zırlamayacaksın diye de ben ekleyeyim:..::..::..:üüüwwww....ihihihihihhihi
[QUOTE=boz ayı;180313]boz ayıdan kısa durum özeti......
bugün çok yüksek hacim olmaya adaydır....aynı zamanda volatilite....
böyle zamanlar mal satmak içinde idealdir...
hedef olarak 69.200-69.500 aralığı gözüküyor....[/QUOTE]
tam benim hedef ikinci posta cortlarım tam orada bekliyor...69500 deyim ...
[quote=boz ayı;180310]way a *.......
ne yaptınız vobu....bu ekranın karşısındamı yaşayacağız ya....5 dk..bıraktık..hale bak.[/quote]
a yok a yok...çift yıldız... ama bende **:..::..::..:
bombahaber ;
Yeni bir kanun hazırlanacakmış,herkes tüm nakit varlığının %5 i ile hisse senedi veya VOB da long kontrat almak zorunda olacakmış...iihihihihihi
[quote=Astatin;180316]no stres no lak lak diyorsan da sistemine uyacaksın, zırlamayacaksın diye de ben ekleyeyim:..::..::..:üüüwwww....ihihihihihhihi[/quote]
daha var yafff, ''dow movu sallamayacaksin, obo tobo gorursen iplemeyeceksin, forumlarda geyik yapmayacaksin":..::..::..:
Günaydın kazançlı seanslar dilerim Arkadaşlar...
Bende eksik kalmadan ekleme yapem ehehe
Ya sistemine uyacaksın ya da arkadan bakacaksın:) Bende arkadan bakanlardanım:)
[QUOTE=nunu;180312]dolarda short musun kardes?[/QUOTE]
dolarda işlem yapmaya tövbeliyim kardeş..:)))