ben aldığım kararlara neden uyamıyorum..üüwwww
Printable View
ben aldığım kararlara neden uyamıyorum..üüwwww
imf bu hafta çağırılabilir dedikodusu düşmüş piyasaya..
cnbc-e ye bağlanan bir hanımın yalancısıyım..
bu saatten sonra imf nin etksi sadece imzanın atıldığı günkü oynaklık olacaktır diye tahmin ediyorum ya bakalım nasıl olacak ?
daha önceki imf anlaşmalarının ardındanda düşüşler olmuş.vobix daha önce böyle bir tablo atmıştı yanlış hatırlamıyorsam..
[quote=nunu;180321]daha var yafff, ''dow movu sallamayacaksin, obo tobo gorursen iplemeyeceksin, [COLOR=red]forumlarda geyik yapmayacaksin[/COLOR]":..::..::..:[/quote]
Dİğer taraf ok de, no geyik kısmı hem beni hem seni hatta forumu bozar:..::..:ayrıca geyik yaparak kazanalarda var:p:p
[quote=Astatin;180326]Dİğer taraf ok de, no geyik kısmı hem beni hem seni hatta forumu bozar:..::..:ayrıca geyik yaparak kazanalarda var:p:p[/quote]
sen hele bunu bir ramis dayiya soyle de gor geyigi.kom.kom.kom
Bizimkisi bir aşk hikayesi..ama platonik..ihiihihhihihi..üwwww
[IMG]http://i45.tinypic.com/2ibkw14.jpg[/IMG]
69 yapamadınız kiiii yapamadınız kiiiiiiii
(el 5 parmak iyice açılacak şekilde tutulur, baş parmak burnun üzerine konur, parmaklar sallanır. :..:)
endeksi yaw endeksi... :D
[quote=nunu;180327]sen hele bunu bir ramis dayiya soyle de gor geyigi.kom.kom.kom[/quote]
Ramiz PALA olabilir mi :..:
[quote=Larossıan;180294]Tam rakam olarak [B]69550[/B] dikkat edin.[/quote]
Hocam,taş yarılsa bu VOB 70 000 i görmezmi diyorsunuz...:::
[quote=EMEKDAR;180331]Hocam taş yarılsa bu VOB 70 000 i görmezmi diyorsunuz...:::[/quote]
walla bence öyle demiyordur...Zaten AY dünyaya çarpsa 66000 altına inmez bu diye görünüyor manzara:D
Laros patros uda ısrarlı boğa tutumu nedeniyle teprik ederim
oo mayyyy...isit faynıl geym?
ne oldi niye düşüyorsun gitsene deyus....korttun deelmi sopadan....
Sabahki gap i geri alıyolar herhalde ama baskın basanındır a dönecek bu iş bigün:)