iyi akşamlar.
Printable View
iyi akşamlar.
+yyia
benim göstergelerim yarına + gap var diyorlar.
bakalım, yarın olaaa hayrola...
herkese iyi akşamlar.
günü + kapatmanın huzuru içerisinde...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon11.gif[/IMG]
[quote=selçuklu;270920]histemik long .. my last decision ..[/quote]
Aha yakaladım...Çakma daytrader:::::: Geceye poz brakmış yine selpatros..Daş kibi gaptrader işte abi, kabul et :)::::::
Patros, işş histeme kalsa ben flat girerdim ama sistemik olasım geldi nedense...::::::şorrrtt
pala düz 77 bin yapayım ayağınız alışsın dedi :)
cümleten iyi akşamlar !
geceye 77075 şip-şak la short !
unmüsterih ama üwwww :)
[quote=cırcır;270925]O zamanda kademeler arası 200 puanı bulur bence seans gibi olmaz.[/quote]
Aralık vadeli dolar kontratı gibi olur:::
[QUOTE=Astatin;270933]Aha yakaladım...Çakma daytrader:::::: Geceye poz brakmış yine selpatros..Daş kibi gaptrader işte abi, kabul et :)::::::
Patros, işş histeme kalsa ben flat girerdim ama sistemik olasım geldi nedense...::::::şorrrtt[/QUOTE]
patron kedim açmış pozu ..ühühüh :p:p:::::::D:D
[quote=selçuklu;270939]patron kedim açmış pozu ..ühühüh :p:p:::::::D:D[/quote]
:D:D:D
Patron yeni avatarını çözdüm sanırım..Jeton köşeli biraz..Biz bi ara sana Kılıçlı Selpatros Paşa diyorduk ya o yüzden mi aceba:D:D Kılıç Balığı...
Kılıç zaten kılıç.... Balık:P***elon balığı:D:D
[QUOTE=Astatin;270945]:D:D:D
Patron yeni avatarını çözdüm sanırım..Jeton köşeli biraz..Biz bi ara sana Kılıçlı Selpatros Paşa diyorduk ya o yüzden mi aceba:D:D Kılıç Balığı...
Kılıç zaten kılıç.... Balık:P***elon balığı:D:D[/QUOTE]
[url]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/url]
kitaro patron olsa .. yarın +1875 gap up var derdi bence ..tahminim .. ...hühüüh ..:D:D
[quote=Strategist;270825]Bu o kadar zor değil, sistemine güveniyorsan da tek derdin disiplinse, ekrandan grafiği kaldır ve sadece AL SAT okları kalsın. (Mesela arkaplan siyahsa fiyat çubuklarını da siyah yap)
Bu kadar basit. Ama bunu yapmayacaksan asıl sorunun disiplin değil aslında sistemine güvenmemen demektir, onu yenmenin de daha iyi bir sistem programlamaktan başka bir yolu yok.[/quote]
teşekkür ederim..bu yazdıklarınızda arada kaldığım belli ...tereddütlerim olmuyor değil..biraz daha çabalamalıyım ..en iyi sistem diye bişi yoktur zaten..
saolun..
[quote=selçuklu;270939]patron kedim açmış pozu ..ühühüh :p:p:::::::D:D[/quote]
Benim kedim klavye üzerinde geziyodu yavruken(şimdi yassak ama)
Yani emir hazırsa bir entere basmak kalmışsa bu gayet mümkün
Ters gap yersen kediden tahsil edersin :D Nede olsa entere kedi basmış.
Ya da 3 (üç) gün mama vermezsin kediye
[QUOTE=Strategist;270918]Bu son mini-ralli biraz müsterihleştirdi beni... Yoksa yarın + gap olmama ihtimali yok gibi olurdu... Şu anki durum da short'lar için riskli ama en azından risk birazcık azaldı.... Geceye short devam...[/QUOTE]
banada riskli geldi ama sistemciyiz işte geceye short bende hemde 725ten:(( son sinyal +1325 puan karlı olmasına rağmen sevinemiyorum daha fazla olabilirdi diye:)) mesela 77300den kapasa dowda artı yapsa fena olmazdı.trend istiyoruz trendddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd