Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Kati
Ya hakikaten catedral sen neden uzun girdin..Sistemin hakikaten aldamıydı...OBO muhabbetlerine ben de katılayım.. Buyrun bir küçük bir de biraz hormonlu olan ve simetri hastalarının obo olmadığını iddia edecekleri benimde şüpheli :) yaklaştığım dev obo..Bence sağ omuzun daha yukarıda oluşması için teknik manada bir neden yok:..::..: Üstelik DEV OBO, VOBIX in işaret ettiği ortanca TOBO yu döver:..:
XAUUSD..haftalık..Dev TOBO işte burda :) Geçen haftanın üstüne bir mavi bar daah çaktı..Ufukta 1000 görünüyor.. Nisan vadede 2 haftada anca toplayabildim planladığım adette gold u..ama tabi USDYTL nin hareketine bağlı olarak VOBGOLD daki getiri katmerlenebilir veya tersi de olabilir
kati
catedral...bendede 15 dk alda kapattı ancak 5 ve 60 sattaydı..karar verirken fiyat formasyonuna da uydum..ayrıca ABD den gelen veriye bizimkinden başka sevinen borsa olmaması da son yükselişin ağaların poz. ayarlaması olduğunu düşündürttü..sistem de bir yere kadar yani:..:
[quote=mersiyk;79497]benim 5 dakikalıkda al kapadı :)[/quote]
Mersi,
Senin sistem Hexen in deyimiyle hareketi belli ağır kitle gibi..O kadar geri marjda sat vermemesi ilginç..Kim bilir belkide doğrusu odur..Ama benimki 2 defa kuyruk titreyecek demiş son çeyrekte