-
Uzuncuları bezdirme operasyonu, aynı yönde sırtında taşıdıklarını silkelerlerse daha rahat hareket edecekler, kısacılar umutsuz vaka gibi pozisyonlarında ısrarla bekleşiyor nasılsa...bu yüzden erken uzun kapamak demek, bugünkü operasyonda adamların ekmeğine yağ sürmek demek olur bence:) saygılar...
-
At yarışlarında, teknik analiz kullanarak, altılı ganyan tutturdum.
imf yok, makro yok, her şey çok daha kolay...
-
[quote=indregandi;180372]Kolay gelsin cümleten,....[/quote]
Savolasın,
Kalp kalbe karşıdır derlerya,şimdi siz aklıma geldiniz,görünmedi bugün dedim
ve geldiniz,hoş geldiniz...:)
-
fiyat 850, TGG=2.....gazcılar ve gazmancılar dengelendi....new wave on the way
-
arkadaşım futbol bahsi oynuyor..''artık sistem var '' dedi...cidden oradada sistem ortaya çıkmış...
oradada en önemli şey sermaye-konulan para oranı...ayrıntıları dinleyemedim...
-
Bir bayan borsa yorumcusu haberturk'e yazmıs,dolar 1250tl ya gidecek diye..dikkat edin gidebilir degil...bunları ıslak sopayla döveceksin,lan olm dolar 1250 ye gidelim diyelim euro da geldin 1950 ye,bu ihracatcı nasıl para kazanacak,sen maliyetlerini arttır arttır oto booka zam yap,sonra bekleki bu kur seviyesinden ülke para kazansın,sanki iyi birsey doların düsmesi..yazık yaa ülkeyi 8 senedir soyuyorlar..
-
ALOOOOOOOOOO EN BÜYÜK BANKNOT 20 DEN 200 TL YE ÇIKTI....dng
-
[quote=abka;180379]arkadaşım futbol bahsi oynuyor..''artık sistem var '' dedi...cidden oradada sistem ortaya çıkmış...
oradada en önemli şey sermaye-konulan para oranı...ayrıntıları dinleyemedim...[/quote]
yok be apke..ordaki sistem, sadece çok kupon doldurma hammallığından kurtarıyor seni..mesela 5 maç oynadın..bunların herhangibir 3 ü tutarsa da para kazanayım diyorsun...bu kombinasyonları tel tek ayrı kuponlara oynamak yerine, sistem 3 işaretliyıorsun..o kadar.. :).ayrıca borsada insider varsa, futboldada şike var..;)
-
[quote=enorton;180367]Ben deliyürek izliyorum şuanda, dünya yıkılsa umrumda değil... Miroğlu, Turgay Atacan, Ağabey replikler süper :::[/quote]
[URL="http://www.ddizi.com"]www.ddizi.com[/URL]
bu site süper enerton,tavsiye ederim..
problemsiz çalışıyor ve oldukça hızlılar.arşivde aynı şekilde..
-
kademeler de oyuncular da 69'a odaklandılar galiba
-
sistemin bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla 600 gibi sat gelebilir...ama bağırsak bu napcağı belli olmaz
-
[quote=abka;180379]arkadaşım futbol bahsi oynuyor..''artık sistem var '' dedi...cidden oradada sistem ortaya çıkmış...
oradada en önemli şey sermaye-konulan para oranı...ayrıntıları dinleyemedim...[/quote]
Çok önceden de vardı...
Aslında daha borsa yokken, at yarışlarında teknik analiz yapılıyordu.
Türkiye'de teknik analiz, at yarışları ve spor-totoya dayanır.:..::..::..: