-
[QUOTE=von mises;180396]Önceden altılı ve üçlü ganyanlar vardı.
Şimdi dörtlü ganyan ve beşli ganyan da var.[/QUOTE]
Benim zamanımda dediğin gibi altılı, üçlü, ganyan, plase, tabela 4 lü, sıralı ... Sabah gider bir altılı yapardık, ilk ayaktan yatınca da parayı çıkaralım diye diğerlerini oynardık akşama kadar cepte beş kuruş kalmazdı :::
Tam bir hastalıktı, kendimi oynamaktan alamıyordum... Sonra yemin ettim ve bıraktım :) Halis Karataş, Dede, selim, Süleyman AKdı yı hatırlıyorum jokeylerden...
Benim birader yavuzhana ganyan basmıştı bir keresinde ganyanı 1.05 vermişti :) 10 liraya elli kuruş kazanmıştı, kahveci bile gülmüştü... Ne günlerdi bea :D
-
Erdogan:"2010 yılı ılk 6 ayı ıcın en dusuk emeklı aylıgı % 20.4, en yuksek emeklı aylıgı % 4.5 artacak"
-matrıks-
-
[quote=indregandi;180390]Ula kuzzu sen hakket farklı adamsın lo, bu iş zevkli hale getiriyon, istirap neyin kalmıyo lo,[/quote]
zevkti bitanem....
borsaya geldinmi....ilk kural...tecavuz halinde....orgazm olmaya bakacan....öyle veya böyle....adam altına almış artık...
-
[quote=von mises;180386]Çok önceden de vardı...
Aslında daha borsa yokken, at yarışlarında teknik analiz yapılıyordu.
Türkiye'de teknik analiz, at yarışları ve spor-totoya dayanır.:..::..::..:[/quote]
avatardan anlaşılacağı üzere konuyla alakadarım :)
benimde kendi çapımda sistemlerim var hatta sayısal lotodada var :)
atlarla ilgili olanı merak ettim ?
-
[quote=YAVUZHAN;180402]avatardan anlaşılacağı üzere konuyla alakadarım :)
atlarla ilgili olanı merak ettim ?[/quote]
Atlarla tek ilgim yemek şeklindeydi..Türki bir cumhuriyete gittiydik...eyle dobur dobur lölp löp etler geldi...bizde ekipçe aabndık yiyoruz..at eti olduğunu sonradan öğrendik **:..::..: ihihihihihhihi
-
[quote=EMEKDAR;180395]ımkb zirveye yaklaşık 5000 pivan kaldı...
Ha gayret....
RAMPADA POMPA..ÜFLEEEE...[/quote]
Buraya kadar gelmişken değdirirler herhalde,
-
[QUOTE=YAVUZHAN;180402]avatardan anlaşılacağı üzere konuyla alakadarım :)
atlarla ilgili olanı merak ettim ?[/QUOTE]
Benim bir abi vardı zamanında hesap makinesi ile at yarışı oynuyordu, sistemim var benim diyordu... :) Bişeyler hesaplayıp ona göre at yazıyordu...
-
dünyada ve bizde dünden artı ne olduda 1000 puvan yukarı gittik biz.....hah unuttum gari kusura bakmayın dün efg uzamıştı degilmi....nasıl olsa babasının çiftliği....
-
20 dkliklarda dün baslayan trend kirildi, ama buna inanip da short acilir mi bilmem!
-
[quote=enorton;180399]Benim zamanımda dediğin gibi altılı, üçlü, ganyan, plase, tabela 4 lü, sıralı ... Sabah gider bir altılı yapardık, ilk ayaktan yatınca da parayı çıkaralım diye diğerlerini oynardık akşama kadar cepte beş kuruş kalmazdı :::
Tam bir hastalıktı, kendimi oynamaktan alamıyordum... Sonra yemin ettim ve bıraktım :) Halis Karataş, Dede, selim, Süleyman AKdı yı hatırlıyorum jokeylerden...
Benim birader yavuzhana ganyan basmıştı bir keresinde ganyanı 1.05 vermişti :) 10 liraya elli kuruş kazanmıştı, kahveci bile gülmüştü... Ne günlerdi bea :D[/quote]
rahmetli yavuzhan öyle bir şampiyondu işte hep 1,05 koşardı..
ezmezdi rakiplerini yarım boyla yada fotoda biterdi yarışları..
taylığında uzak çekmişliği vardı bi kaç yarışında..
ne yazıkki aygırlık yapamadan öldü.bağırsak düğümlenmesinden..
gülerce çiftliğinde heykeli dikilidir..
-
[quote=thracian;180407]20 dkliklarda dün baslayan trend kirildi, ama buna inanip da short acilir mi bilmem![/quote]
20 dk lıktaki neredeyse 90 derecelik bir trend ve sürdürülmesi tabiki mümkün değil..
hala short için 2200 puan eksik bence..:D
-
[QUOTE=YAVUZHAN;180409]20 dk lıktaki neredeyse 90 derecelik bir trend ve sürdürülmesi tabiki mümkün değil..
hala short için 2200 puan eksik bence..:D[/QUOTE]
Dogru, zaten yataya baglarlar simdi, acisini azaltmis olurlar trendin:)...