lem şu paritelere gelen satışın onda biri bizim piyasaya gelse duman olur burası.
satan yok.
ağa 2009 şubattan beri uzlaşmaya iyi alıştı hee...
Printable View
lem şu paritelere gelen satışın onda biri bizim piyasaya gelse duman olur burası.
satan yok.
ağa 2009 şubattan beri uzlaşmaya iyi alıştı hee...
artık mevzuu sudur....
borsa yüzde 25 geri çekilir....bunun üçün...önce yukarı basılır hedge ci yawrularca....bunu sunun üçün yaparlar...tepeden açıga satmak üçün....bu hafta bu iş biter....
yani...ımkb 100...40 000 e....boby yawrum....50 000 e basılacaktır....
bu....
2009 u zirveden kapatan ve bilançoları şişirilmiş panka ve hedge fon yönetimlerinin....2010 yılı ve sonundaki bilanço ve karlılıkları üçün şarttır....
bu nedenle...guzu kademeli olarak....shortluyacak....ve bu .....yü eninde sonunda oyacaktır....
BUNNAR İNCE İŞLERDİR....
cortladım, kalıcı deel trade içün,
[quote=indregandi;180404]Buraya kadar gelmişken [B]değdirirler[/B] herhalde,[/quote]
Endeksi kasdediyorsun değilmi...:::
[quote=unlimitted;180411]lem şu paritelere gelen satışın onda biri bizim piyasaya gelse duman olur burası.
satan yok.
ağa 2009 şubattan beri uzlaşmaya iyi alıştı hee...[/quote]
Sen bi dene istersen..:D
son durum bu,
[URL=http://img23.imageshack.us/i/47096977.png/][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/3439/47096977.png[/IMG][/URL]
Dostlar benim bu gelişmişten eklenti çalışmıyore, ne yapmam ılazım, image shack tan gına geldi,
[quote=excali;180415]Sen bi dene istersen..:D[/quote]
denedim sevgili ekskali.
neyse ki €/JPY şortlarım burayı hedge'liyor. :D
[quote=jani;180412]artık mevzuu sudur....
borsa yüzde 25 geri çekilir....bunun üçün...önce yukarı basılır hedge ci yawrularca....bunu sunun üçün yaparlar...tepeden açıga satmak üçün....bu hafta bu iş biter....
yani...ımkb 100...40 000 e....boby yawrum....50 000 e basılacaktır....
bu....
2009 u zirveden kapatan ve bilançoları şişirilmiş panka ve hedge fon yönetimlerinin....2010 yılı ve sonundaki bilanço ve karlılıkları üçün şarttır....
bu nedenle...guzu kademeli olarak....shortluyacak....ve bu .....yü eninde sonunda oyacaktır....
BUNNAR İNCE İŞLERDİR....[/quote]
SU ANDA....TEKNİK OLARAK....
DOLAR BAZLIDA Kİ BU ESASTIR....
IMKB 100....2007 tepesinden olan düşüşünün yüzde 61.8 dindedir....
Orda,burda bugünki konumuna göre konuşanlar....
Yarın sizlerde yerdiklerinizin konumuna düştüğünüzde sizleri kimler
savunacak..
Lütfen haktan hukuktan ayrılmayın,adil olun...bunlar sizede lazım olur...
[quote=unlimitted;180418]denedim sevgili ekskali.
neyse ki €/JPY şortlarım burayı hedge'liyor. :D[/quote]
Anlaşıldı sevgili [B]anlimittıddıtdıt[/B].. tamaaammm:rolleyes:
Şimdi bir de parite olumluya dönerse ne olur aceba??
800 altına satış başlar, trade içün, yere vermiyorum,....