fxci nereyi gecerse kimler icin tehlikeli olur.orayı kırarsa ne olur.hönkürden döndüğünde ne gibi seyler olur.bu kadar tatil fazla ama lütfen
Printable View
fxci nereyi gecerse kimler icin tehlikeli olur.orayı kırarsa ne olur.hönkürden döndüğünde ne gibi seyler olur.bu kadar tatil fazla ama lütfen
[quote=unlimitted;180435]spotta da [B]kaldıraç[/B] olsun. göreyim ben onların yükseltme çalışmasının boyunu...;)[/quote]
[U][B]Müsait bir zamanında[/B][/U] , bu konuyla ilgili uzun bir yazı dökersen , zevkle okuruz..+.
VARANTlardan bahsediyorlardı. Bu bahsettiğin kaldıraç tanımına uyar mı?:confused:
[B]Pelanın boyunu gören gördü zatenn..:D:D[/B]
aga utanmayı kenara bıraktı eksi makasa gozunu kestırdı :) uehueh ula ben bu aganın yerınde olsam bu ımf ısı olana kadar oyle bı satarım kı pıyasadakı longlar cıkmaya tenezzul edemez .. baktım mıllet shorta gecıyo sonra tekrar don nasılsa ımf var onunde.. at bı soylentı dogra mılletı.. ii de oyuna goz atınca bu adamların kaybetmelerı ıcın bı sebep yok , hakemler bıle onların elemanı.. biz nie takılıyoruz ? edecegimiz fayda max balinanın yanında dolanıp yaralarını emen kucuk balık faydası.. oda baska bı balıga yem olmazsak arada..
Moskova da merkezde evlerin metrekare bedeli 16000 dolara yükselmiş,giden var mı ya da yasayan bilmiyorum ama ben gittim soyle anlatıyim..sokakta yururken taksi bulmak icin elini kaldırdıgın herhangi bir adam durup 5 dolarr icin afedersiniz dotunuu verecek,restoranda bir avuc makarna yemek istersen 45tl ödersin..simdi orada da burada da aynı durum..parayı pala almıs nereye yatırıcagım diye bakıyor koyuyor fiktiff seylere konut oluyor sana 1 milyon usd,borsası oluyor kac bin,ama altı bombos,sonra 5 dolarlık adam da demiyor mu kendine ulann metrekaresi 16bin dolar olan yerde yasıyorum 5 dolara elin berdüstünü arabama alıyorum bu nasıl bi fak:)bu nasıl bir zenginlik...iste bende bunu soruyorum kendi kendime,istanbul'da yasıyorum ,borsam olmus 70bin,benim sarayda yasamam lazımm lemm..ben cigara 7tl oldu diye bırakmaya calısan bir milletin evladı mıyım yoksa..reel sektör olmus kevgir adama hem hammadde den,hem enerjiden,hem vergiden,hem ssk dan giriyor adam dusunuyor kara kara ulann 5 yıl önce 10 milyon dolarım vardı actım su tekstil fabrikasını simdi malakk gibi ortadayım koysaydım bankaya,borsaya su an tatil icin feza daydım diyor...peki bundan sonra gelecekler,yer mi bakıcak cerkezköyde kot üretmek icin?ne icin?? bu kurdan elin alamanına ucuz kot satmak icin degil mi..vay yavrumm vayy avucunu yalarsın..
sayın basbakanım....
bi ülke IMF kapısına dayandımı...o ÜLKE SOYULMUŞ VE İŞİ BİTMİŞ DEMEKTİR....
NEDİR....ımf anlaşması...soyanların çıkışı üçün gerekli dövizi bulup...USAGLARA VERMEKTİR....sonrada vergileri artırarak...kemerleri sıkarak...halka yapılmış bu soygunu ödedmektir....
bunu sende biliyorsun...bende biliyorum....erzurumdaki çobanda biliyor artık....
bu imzayı at....ondan sonra....muhalefete geç....
[QUOTE=Kennym;180438]aga utanmayı kenara bıraktı eksi makasa gozunu kestırdı :) uehueh ula ben bu aganın yerınde olsam bu ımf ısı olana kadar oyle bı satarım kı pıyasadakı longlar cıkmaya tenezzul edemez .. baktım mıllet shorta gecıyo sonra tekrar don nasılsa ımf var onunde.. at bı soylentı dogra mılletı.. ii de oyuna goz atınca bu adamların kaybetmelerı ıcın bı sebep yok , hakemler bıle onların elemanı.. biz nie takılıyoruz ? edecegimiz fayda max balinanın yanında dolanıp yaralarını emen kucuk balık faydası.. oda baska bı balıga yem olmazsak arada..[/QUOTE]
neden öyle... diyelim yarın 1000 puvan düştü bu seferde makası 1000 puvan yukarda tutar...kendisi longya zarar görmesin yazık...tam soygun piyasası olduk....tekrar ediyorum bizim gibi ückağıda dayalı bir piyasada para kazanan adam dünyanın her yerinde malı götürür...
sistem geçici sat firir..ihihihihihhihi
sistem sat firdi...ihhhiiiiiii let me ***k the pala...ihihihhi
[QUOTE=Astatin;180442]sistem geçici sat firir..ihihihihihhihi[/QUOTE]
Benim saatlik de 600`ün altinda sat veriyor
[quote=Astatin;180442]sistem geçici sat firir..ihihihihihhihi[/quote]
ula biz vereli yarım saat oluyo lo, alooooo,
ortadan kaybolmaya gelmiyor.....kısalar korkudan bembeyaz olmuş....
demek ki..durum eyidir..eyi....
ımf filan kesmez burayı.....gökdelen olmuş yahu...10 ımf temizlemez burayı.....
[quote=Astatin;180444]sistem sat firdi...ihhhiiiiiii let me ***k the pala...ihihihhi[/quote]
muck o yıldızlı yer di mi asti?
evet evet muck. :D