sistemsiz flat ama 550 mutlaka değdirecektir.69550 kolay geçilebilecek bir yer değil
Printable View
sistemsiz flat ama 550 mutlaka değdirecektir.69550 kolay geçilebilecek bir yer değil
Günlüğün fiyat çubuğu barları bu piyasa düşmez dedirttimi? dedirtti...artık ne zaman saatlik sat verir adam gibi o zaman kısa daha ii olur görülüyor...saygılar...
[quote=Astatin;180507]akşama IMF anlaşması yakışır artıkın.[/quote]
Gerek yok. Yunanistan %4 artıda.. (Galiba bi de iflas etmişti:D)
[QUOTE=excali;180513]Gerek yok. Yunanistan %4 artıda..[/QUOTE]
onlar da mi IMF ile anlasiyorlar?.dng
[quote=thracian;180514]onlar da mi IMF ile anlasiyorlar?.dng[/quote]
İflas ettikleri için borsası çıkıyomuş diyolar..:..:
[quote=Larossıan;180511]sistemsiz flat ama 550 mutlaka değdirecektir.69550 kolay geçilebilecek bir yer değil[/quote]
Hocam,
4.76 dolar nasıl...
günlük bolinger üst bandından 500 puan yukarı taştık..
alt periyotları hiç söylemiyorum..
Dolar bazında borsamız bu seviyelere 4. kez yükselmeyi başardı görüyorum, bunun üstü balon denirse inanmamazlık etmem, bernankede uyardıydı zaten, ama balonlar olmayacak diyemeyiz:)
yahu şu 5 dk. en basit sistemi dahi uygulasam manyak kardaydım.. yok yok benim kesin psikolojik yardım almam lazım..:..:
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i349504_vob-06.01.bmp[/IMG]
Coni dxy yi kaldırırsa, hükümet imf yapmaz, bunun için dxy nin 78.450 yi geçmesi gerekir, şu anda haftalığı yorgun ama yolu var, günlükte ise satışta bir süredir, parite ile altını fafif gıdıklıyorlar bu aralar, tepe formları için, bu bir ihtimal, hükümet ağzından özellikle başbakandan IMF duyamadık daha, kendini ortaya atmadı, ikinci üçüncü adamlar dillendiriyor, bir de süre var malumunuz, tam bir taktik, dışarısı şaşarsa burasıda şaşar,
1.pahalı doları almazlar, çünkü burada aşağı basarlar,
2.ülkede zaten yeteri kadar dolare var, amaç bunların çıkışını engellemek, büyüme için güven vermek, negatif büyüme hükümeti fena sallar,
3.her durumda yalancının mumu yatsıya kadar yanar, imflide ,imf sizde, annatabiliyommu,.....
4.Herkes sıkışmış, coni sıkışmış, imf sıkışmış, hükümet sıkışmış, efg sıkışmış, bu kadar sıkışmadan ancak [B]infilak[/B] olur,......
[QUOTE=YAVUZHAN;180517]günlük bolinger üst bandından 500 puan yukarı taştık..
alt periyotları hiç söylemiyorum..[/QUOTE]
Yani bu demektirki yukarı sürüyorlar resmen...ben böyle yorumluyorum...
[b]cuneyd zapsu danısmanlık:"'zapsu'nun ılacların marketlerde satısından elde edebılecegı bır fayda soz konusu degıldır[/b]
cuneyd zapsu danısmanlık a.s, cuneyd
zapsu'nun dogrudan ve dolaylı olarak ılacların marketlerde satısından elde
edebılecegı bır faydanın soz konusu olmadıgını bıldırdı.
Sırketten yapılan yazılı acıklamada, son donemde ılacların marketlerde
satılmasına ılıskın yasanan gelısmelerle ılgılı olarak, zapsu'nun adının, konuyla
baglantılı bıcımde gundeme geldıgı ve zapsu'nun gelecekte ılac satısının
marketlerden gerceklestırılecegı planına baglı olarak 'for you' marketler
zıncırını kurdugunun ıma edıldıgı veya belırtıldıgı hatırlatıldı.
Bu bılgılerın, 2 yanlısı ıcerdıgı kaydedılerek, soyle denıldı:
''sayın zapsu, 'for you' marketler zıncırının hıcbır zaman sahıbı veya
ortagı konumunda bulunmamıstır. Azız zapsu'nun ortak oldugu 'for you' magazalar
zıncırı, ekonomık krıze denk gelen bır surecte, bazı ortaklarının sermaye
artırımında bulunmamaları sebebıyle ıflas etmıs olup, artık faalıyet gostermedıgı
bılınmektedır.
Dolayısıyla cuneyd zapsu'nun gerek dogrudan, gerek dolaylı olarak
ılacların marketlerde satısından elde edebılecegı bır fayda hıcbır zaman soz
konusu olmadıgı gıbı, su anda da soz konusu degıldır.''
acıklamada, zapsu'nun 2008 yılında sıyası hayatına son verdıgı ve kurdugu
cuneyd zapsu danısmanlık a.s ıle ulusal ve uluslararası musterılerıne danısmanlık
hızmetlerı verdıgı belırtıldı.
-aa-