[quote=unlimitted;180581]ulem ne zaman wc'ye gidip dönsem piyasa 150 puan düşmüş oluyo.
bir şort olarak insanın WC'den çıkası gelmiyo yaw. :D[/quote]
limit..parça parça brak abicim..hepsini tek seferde brakma...git gel git gel...:D:D
Printable View
[quote=unlimitted;180581]ulem ne zaman wc'ye gidip dönsem piyasa 150 puan düşmüş oluyo.
limit..parça parça brak abicim..hepsini tek seferde brakma...git gel git gel...:D:D
[QUOTE=eksper;180580]bu borsanın adamakılı düştügünü görmeden ölürsem beni dik gömün......[/QUOTE]
bak iyi fikir..istanbulda mezarlık sorununa çözüm gu bu:::
İshal olduğunda haberimiz olsun..
vob..da 60 dk..lıkta ikili tepe var.....olağanüstü durumlar olmazsa burası kısa vadede
zor geçilir.........
imf var gızlar..300 puan için şorta değermi cıkcık..
[quote=thracian;180577]Bu arada formasyoncu arkadaslar...
Eurusd`de saatliklerde OBO mu var öyle?[/quote]
evet.
[QUOTE]kapanış....67.700....kayıtlara geçsin...........[/QUOTE]
Bence kapanış, 67725...
[QUOTE=jani;180574]şimdi hacim...2.456 spotta...kapanışta bu 3.450 olur....boby i 66 500....
mars mars....[/QUOTE]
68.500 altına inerlerse aşağıda her kapanış makbuldür..:::
vobda dün 67000 e işareti kodu pala, ordan aşğısı yok dedi, ben başta inanmadım, şimdi [B]uzun aç - uzun kapa [/B]zamanıymış, ben tersini yapıyorum gibi oldu bugün ama telafisi olur nasılsa:) elbet yapılan uzun bu piyasada kazandırır, ama kısalar için artık aynı şeyi söyliyemiyorum...
[quote=Astatin;180585]limit..parça parça brak abicim..hepsini tek seferde brakma...git gel git gel...:D:D[/quote]
abi o tarz bi wc değil, daha çabuk türünden.
onu da parçalı yapmak zor biliyonnu. :D
[quote=QUEEN;180589]imf var gızlar..300 puan için şorta değermi cıkcık..[/quote]
dağın fare doğurma ve piyasanın buna vereceği tepki ihtimalini gözardı etmeyin derim
bu kadar dillenen bir anlaşmaya bu yakışır...;)
öglen sıfıra yakın makas ..şimdi 800 puvan..ciftlik soyun bakalım nereye kadar....