benim 69125 tahmini tutacakmı ne :)
Printable View
benim 69125 tahmini tutacakmı ne :)
[quote=selçuklu;180643]patron unutma .. saat 17:32 spot kapanış tahmini yapacaz ...:::::::D:D:D[/quote]
ben 17:30:05 de spot, 17:35:04 de vob kapanış tahmini yapcam..yok yapmıycam..yok yok yapcam..yok yapmıycam..yok yok yapcam:..::..:
5 dk lıkta yırttı..
son 2 barda sat vermesi tıbben mümkün değil gibi :)
[QUOTE=jani;180634]IMF olursa borsa fezaya gidecekmiş gibi....bi kanı yaratıldı....
BU KORKUNÇ Bİ DURUM....ÇOK YATIRIMCI BATAR....ÇOK CESET OLUR....
en sevdigim şey...kefere cesedini kaldırmaktır....[/QUOTE]
ımf olursa ılk gun bı yukarı basarlar tum shortları bı keserler sankı o kısım kesın ... sonrasını ne yapar bılmem.. sonucta malın %70 ı adamların elınde bunu satabıleceklerı kımse de yok halıyle dusus fılan bı sure yalan gorunuyor.. bu sene cok tavan yaptırırlar cok rekor kırarlar....
(81 Kayıtlı üye ve 84 Misafir)
forum hacmide yerinde maşallah :)
geceye long .. stopada ellemeyecem 68500 stop yazılı kalsın a* ... gol olur bence .. fraktalik baskılı projeksyonel .gol bekliyorum ... ehehuehue
cümleten iyi akşamlar .. çıktım bye .. quenn apla .. bi manşet at artık hayrına fakiri sevindir ..
15 milyar dolar kredi gelsin %4 eksi açarız..piyasa 40 milyar bekliyor...
ben longcu olamadıgım ıcın pek faydalanamam ama cıft oynayan arkadaslar cok kazanır o yuzden selcuklu ustayı cok takdır edıyorum resmen kıtap gıbı cevırıyo saglı sollu :)
bu arada feci bir short kapama gerceklestı nedendir bilinmez...
işlem hacmi artıyor...kazık büyük.........
şortlar kapanıyor.....bakınız aps.......
oh ne ala.....şerefsiz pala.........
APKE al sana son sistem grafı..
[IMG]http://i45.tinypic.com/eqxk6r.jpg[/IMG]
300 puan çarpılos var gün içinde...:)
Tam malı verilecek ortam,kimsenin eli shorta gitmiyor millet kütür kütür long acıyor,efg de acımıyor veriyor bunlara...
225 dende şort..geceye 2/5 porsiyon şort...