-
[QUOTE=saraylı;271035]Günaydın arkadaşlar,
Artık bu forumdan ayrılmak durumundayım maalesef...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=271029[/URL]
adresinde bulunan gönderimi okursanız,gerekçelerini görürsünüz...
Bu forumda çok eğlenceli,bazen bilgi dolu,bazen başarılı, bazen başarısız birlikte anlarımız oldu...
Ben hepinizden memnun ve razıyım....brv.brv.brv
Özellikle daytade konusunda ufkunuzu açmaya ve sizi bu piyasada başarılı etmek için elimden geleni yapmaya,samimiyetle çalıştım...
Bunu hiçbir maddi ya da manevi menfaat beklemeden yaptım,[B]tek isteğim başarınız idi...[/B]
Hepinizi sevdiğimi bilin,
sevgi ve saygılarımla....:)[/QUOTE]
üstad saygılar bizden :(:(:( gitmeniz üzücü..
ama tam da bödü yü de kaptım getirmiştim forumda yetişecekti sizin kediden bişeyler öğrenecekti.. üvvvv bahtsız kedim benim... üvvvv
-
Saraylı abi kararına saygımız var, fakat yararlı bilgilerinden bi çok insan mahrum kalacak bide bu bakımdan düşünün üüü
-
[quote=saraylı;271035]Günaydın arkadaşlar,
Bu forumda çok eğlenceli,bazen bilgi dolu,bazen başarılı, bazen başarısız birlikte anlarımız oldu...
Özellikle daytade konusunda ufkunuzu açmaya ve sizi bu piyasada başarılı etmek için elimden geleni yapmaya,samimiyetle çalıştım...
Bunu hiçbir maddi ya da manevi menfaat beklemeden yaptım,[B]tek isteğim başarınız idi...[/B]
sevgi ve saygılarımla....:)[/quote]
Günaydınlar...cuma günü bulmuştum sizi ve 4 günde takibim bitti..bir çok forum gezdim..şu 4 günde baya yol aldım..fakat buradaki ortamı oluşturan siz kaptan olmadan sanırım yol almak zor olacak..kararınıza saygı duyuyorum..sizi takip edebileceğimiz bir yol olursa onu da bize söyleyin lütfen..emekleriniz için teşekkürler..
-
Saraylı Hocam gitmeniz gerçekten üzücü ,kararınıza saygı duyarım hürmetler
-
benim herkesin kararına saygım sonsuzdur...
lakin, ara ara hatırlamak gereken şeyler vardır.
“Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”
Hz. Mevlana.
özet budur!
-
Saraylı patron,
Kararına şüphesiz ki saygılıyız. Ama bu "gitme kal" şeklindeki dileğimizi ifade etmemize engel değil. :(
-
saraylı abi buradaki hemen herkese emeğin geçti. öncelikle onlar için teşekkür ederim. hep diyordum birşeyler ii giderken çomak sokanlar hep oluyorüüü kararına saygı duymakla birlikde "papaza kızıp oruç bozma" diye acizane tavsiyede bulunmak istiyorum. Kararının kimleri memnun ediceğini, kimlerin üzüleceğini bir daha düşün istersen. memnun olan sayısının fazla olucağını düşünüyosan kararında haklısın zaten. ama üzülen kişi sayısının daha fazla olucağını düşünüyorsan kararının bir daha gözden geçirmende fayda var diye düşünüyorum.
son kararın ne olursa olsun saygı duyuyorum.
saygılar
-
Saraylı hocamın bu kararına en çok pala ve adamları sevinmiştir sanırım bugünü bayram ilan ederler :o
-
saraylı abi,bilgilerini bizimle paylaştın..herkese emeğin geçti..
kararına sayğılıyız..ama gitmen beni ve tüm topik ahalisini üzecektir..
umarım kararını tekrar degerlendirirsin..
-
[QUOTE=saraylı;271035]Günaydın arkadaşlar,
sevgi ve saygılarımla....:)[/QUOTE]
abi... haklısın demekten başka söyleyecek bir şey yok ne yazık ki......
bahsettiğin durumdan bende fazlasıyla rahatsızım,bunu da ifade ettim... fakat çare olmadı.....
başka bir platformda mutlaka tekrar beraber oluruz be abim, ne diyebilirimki...
çok şey kattın buraya,hakkın ödenmez.... sağlıcakla kalasın...
-
Çok faydanı gördük GÜZEL İNSAN! ALLAH HAKKINI HELAL ET!
-
Sn.Saraylı, ilkeli duruşunuzu yine sergiliyorsunuz.
Gönlümden geçen tabiki yoktan var ettiğiniz topiğinizde devam etmeniz ama bir de sizin yüreğinizden geçenler var. Buna da saygı duymalıyız elbette.
Tüm bilginizi bizlerle gocunmadan, saklamadan, kardeşçe paylaştığın için SONSUZ TEŞEKKÜRLER abi.