[QUOTE=VOBiX;79654][URL="http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=177192"]IMF'le anlaşma Çok Yakın[/URL] yeniden hortladı IMF haberleri.[/QUOTE]
.kom .kom .kom vah vahh vahhh
Printable View
[QUOTE=VOBiX;79654][URL="http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=177192"]IMF'le anlaşma Çok Yakın[/URL] yeniden hortladı IMF haberleri.[/QUOTE]
.kom .kom .kom vah vahh vahhh
birsey rica edecegim sizlerden bos vakti olanlar cuma gunu 5 dklik al sat grafiklerini gonderebilirlermi birkac tane farkli olsa kafi.ozellikle iyi trade cikartanlardan.
[QUOTE=Dantes;79664]birsey rica edecegim sizlerden bos vakti olanlar cuma gunu 5 dklik al sat grafiklerini gonderebilirlermi birkac tane farkli olsa kafi.ozellikle iyi trade cikartanlardan.[/QUOTE]
[IMG]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/5dakik63e45.png[/IMG]
[QUOTE=Dantes;79664]birsey rica edecegim sizlerden bos vakti olanlar cuma gunu 5 dklik al sat grafiklerini gonderebilirlermi birkac tane farkli olsa kafi.ozellikle iyi trade cikartanlardan.[/QUOTE]
sevgili dante
Bunları demek istiyorsanız dün gece (5-6 sayfa geride) bunlardan gönderilmişti.. İşinize yararmı?
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=dej6kuelg16hct771fow.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/dej6kuelg16hct771fow.png[/IMG][/URL]
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/2003/screenhunter1wo6.jpg[/IMG][/URL]
[quote=Dantes;79664]birsey rica edecegim sizlerden bos vakti olanlar cuma gunu 5 dklik al sat grafiklerini gonderebilirlermi birkac tane farkli olsa kafi.ozellikle iyi trade cikartanlardan.[/quote]
Buyrunuz bay dantes...
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=jgl8y8e61uqndy0koh2.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/jgl8y8e61uqndy0koh2.gif[/IMG][/URL]
[B]No answer at Davos forum to global meltdown-AP
[/B]Davos forumunda global krize cozum bulunamamis[B].
[/B]
yine reuters'in mansetinde olan ama ekonomiyle ilgisi olmasa da aramizda bayan forumdaslar ve hayatinda cok deger verdigi kadinlar oldugunu umdugum erkek forumdaslar icin onemli ve guzel bir haber. meme kanserini tedavisinde onemli gelismeler kaydedilmis.
[B]New tool predicts women's outcome in breast cancer.[/B]
[QUOTE=nunu;79671][B]No answer at Davos forum to global meltdown-AP
[/B]Davos forumunda global krize cozum bulunamamis[B].
[/B][/QUOTE]
hehehe krize çözüm bulmak o kadar kolay osla dahan önce toplanırlardı zaten. Çözüm zamandır. Zaman boırakacaklar doğal seçim gerçekleşecek. İşini iyi yapanalr ayakta kalacak, hile hurda ve ya haddinden fazla risk alanlar batacak. Sonra yeni oyuncularla yola devam edilecek.
Kazara biladerin accountunu kullanmışım :)
HAYDE Seçime!!!!! Mart Seçimleir topiğinde oyunuzu kullanınız..Bu bir forumdaşlık yada vatandaşlık görevidir
MS downloader kullanan arkadaşlar herhangi bir sorun yaşıyor musunuz şu anda?
herhangi bir senet veya endeks v.s. seçiyorum verileri güncelle diyorum almıyor.şifre gönderiliyor diyor öylece bekliyor.
sizde de aynı şey oluyor mu?
Aud/usd yeni al vermiştir.Bu bir tepkidir.0.6442 üzeri kapanış artık tepki olmaktan çıkar.
[QUOTE=SEYYAH;79679]MS downloader kullanan arkadaşlar herhangi bir sorun yaşıyor musunuz şu anda?
herhangi bir senet veya endeks v.s. seçiyorum verileri güncelle diyorum almıyor.şifre gönderiliyor diyor öylece bekliyor.
sizde de aynı şey oluyor mu?[/QUOTE]
Aynı durum bende de var. Tüm liste uçmuş. Artık sabahı bekleyeceğiz başka çare yok.
F&SP 833.38 geçen bir kapanış olmadığı sürece, yükseliş tepki olarak kalacaktır.
Usd/Jpy taze sat gelmiştir. 90 stop noktasıdır..
Gbp/usd taze sat gelmiştir. 1.4386 dan short.
Herkese günaydın ve iyi seanslar. İlgilenenler için bir duyuru: Matriks downloader problemi giderilmiş sanırım eksik veriler de gelir seansa kadar.
[quote=sentinus;79745]Herkese günaydın ve iyi seanslar. İlgilenenler için bir duyuru: Matriks downloader problemi giderilmiş sanırım eksik veriler de gelir seansa kadar.[/quote]
evet sv.sentinus düzelmiş amma velakin fdji grafiğinde sadece 07:50 sonrası oluşan barlar var.o vakte kadar olan fiyat hareketleri görünmüyor üüü
ne etti bunlar yaw? ALLAH tan seanstayken falan olmadı.
Astatin altın 907 şu anda alınır mı burdan? Dolar-ytl bugün ne kadar yükselebilir? Teo forexe hoşgeldin sinyaller için teşekkürler :D
HAftasonu zaten yemeği ağır kaçırmışım..Şimdi sabah sabah da, eti nasıl yiyeceğiz..Neyse, yiyrceğiz artık mecbur yapacak bir şey yok...(Menüde Catedral sırt, Okansak pirzola olduğunu biliyorum da, muhtemelen gizli kalmış nice poz.larda menüde olacak)...:(
[quote=hexa;79748]Astatin altın 907 şu anda alınır mı burdan? Dolar-ytl bugün ne kadar yükselebilir? Teo forexe hoşgeldin sinyaller için teşekkürler :D[/quote]
Valla bilmem Goldu..Bak tgrt ciler, hüseyin abi irana saldırmaz altın çıkmaz demişler:..::..: Hexacıım olaya direnç destek geyiği açısından bakarsak, 905 ve 885 aşağıda, 915 ve 930 yukarıda derim...Haftalıkda alda..Hemide güçlü
USDYTL spot 1.626 da verdiği long sinyalini koruyor..Haftasonu bazı haberlere dikkat etmişsinizdir..Hükümet bazı teşvik kararları aldı, daha önce alınış bazı teşvik v.b. ödemelerini erkene çekti, doğalgazda indirim felan felan feşmekena yani seçim yatırımları başladı. Bundan iki sonuç çıkar.
1) Gevşek para ve maliye politikası her zaman ulusal para biriminin değerini düşürür. (Bu dünyanın her yerinde doğru olan bir ilişkidir)
2) Böyle har vuurp harman savurmaya başlayan (henüz ipuçları var, ölçği çok büyük değil) bir HÜKÜ ile IMF anlaşma yapar mı, yaparsa seçimden önce yapar mı, yoksa tamam işte sözlü anlaşatık seçimden sorada imzaları atacağız gibi bir senaryomu olur? (Bu tür şark kurnazlıkları ağdalı süreçler DÜnyada sadece Türkiye gibi bir kaç ülkede görünür)
Haaa teknik dersen az daha, 1.7 yi kırarsa bu "tehlikenin farkındamısınız" sorusunu sorarım..-ki ilk hareketinden sonra hiç bir zaman haftalığın sat vermediğini de söyleyeyim :) Hasretle kucaklarım
Falan felan feşmekan...
AÇILIŞ tahmini alayım.. (Bence -537.44 açar )...(Tamam tamam biliyorum 25 in katları olması lazım. Ama böyle küsüratlı şeyler yazınca vay bee adam da ne ince hesaplar var denir belki :))...Hem bir üst veya bir altdaki 25 likden açarsa, en iyi tahmin olma olasılığını arttırmış oluyorum..Ayrıca pazartesi lerden nefret ediyorum..Her açıdan
benimkiler pek tutmaz. 32750...
33100 açarız :)
biz kapanırken 838 olduguna gore sp .. aradakı farkı 4o ıle carparsak 32800 den açması gerekir.
[quote=teo;79754]biz kapanırken 838 olduguna gore sp .. aradakı farkı 4o ıle carparsak 32800 den açması gerekir.[/quote]
Discount yapmışız :rolleyes:
işler nedeniyle yazamıyorum yine, bir müddet daha böyle.
beklenildiği gibi ocak ayında 7865 görülmedi.
sp ve dowda ilk hedefler olan 880 ve 8800 e, sp 880 i görerek karşılık verdi geçen hafta. blue chipler ise eşlik etmedi.
son derece kötü verilere rağmen desteklere çekilip bir aşağı bir yukarı görüntü devam ediyor. tipik bir B dalgası içindeyiz. B ler sabır gerektirir.
ilk trade metod için 74xx alımlar tutulmalıdır.
ikinci metod için belilenen 8025 stoploss seviyesinde 75 puan zararla stoploss olunmuştur. (sp 880 de satmayanlar için) Ancak yine alım bölgesine girilmiştir.
altın için bahsettiğim ralli süreci devam etmekte ancak kısa vadeli kar satışları yine alım fırsatıdır. 2009 un yıldızı olacaktır.
piyasalar belirsizliği sevmez, otorite kaynakları saçma harcamakatadır. kurtuluş paranın wall streete değil halka verilmesindedir. aksi takdirde yapılan her girişim geçici olarak kalacaktır. ve içinde olduğumuz ayı piyasasının sürecini uzatacaktır.
son bir yukarı hakkımız var onunda içindeyiz. sonra çok aşağılara bakacağız, zaten 18 şubata yaklaşıyoruz, bu tarihte ya bir tepe ya bir dip yapmalıyız. dikkat.
sevgiler.
tahmin ettigim ve daha once de defalarca belirttigim gibi 750'ye dogru gidiyor s&p...
FDOW bizim kapanışa göre -155 puan aşağıdan işlem görüyor.
8.035 ti cuma 17:15 kapanışı.şu an 7.880...
tüm gece akıllı uslu giden sp birden açılışlarda 1 saat içinde -1 'e geldi neredeyse, bu da enteresan...
[quote=teo;79759]tüm gece akıllı uslu giden sp birden açılışlarda 1 saat içinde -1 'e geldi neredeyse, bu da enteresan...[/quote]
Catedral gece uyuyamamıştır...SOnra uyuya kalmıştır..Düşmek için Catedral in uyumasını beklemiştir bence..
Sımsek:"aradakı anlasmazlık konularını gıderınce hemen ımf'yı cagırırız"
-aa-
sımsek:ancak aynı konulardakı yaklasımları devam ederse, dogrudan gorusmelere bıraz daha gec baslarız"
-aa-
[quote=Astatin;79760]Catedral gece uyuyamamıştır...SOnra uyuya kalmıştır..Düşmek için Catedral in uyumasını beklemiştir bence..[/quote]
kankim bir sekilde telafi eder, merak etme, sen git azucuk kuyumcu dolas, anladin sen onu.:p.
[quote=nunu;79761]Sımsek:"aradakı anlasmazlık konularını gıderınce hemen ımf'yı cagırırız"
-aa-
sımsek:ancak aynı konulardakı yaklasımları devam ederse, dogrudan gorusmelere bıraz daha gec baslarız"
-aa-[/quote]
Ela gözlümün nazına, hastayım nununun ara gazına :) her zamanki gibi
[quote=nunu;79762]kankim bir sekilde telafi eder, merak etme, sen git azucuk kuyumcu dolas, anladin sen onu.:p.[/quote]
telafi edeceğini bildiğim için bu kadar rahat yazıyorum :) (spot bize ters :) sözleşmenin de uzun vadeli olanını sevmiyorum...anladın sen onu :))
açılışta serbest emir kapadım 32900 flat sans
[quote=mersiyk;79765]açılışta serbest emir kapadım 32900 flat[/quote]
AAA menüde mersiyk biftek de vardı yaww..unutmuşum...sizi gidi yavaş 5 dakikacılar sizi :)... (telafi var...inşallah en kısa zamanda)
33.850 SHORT lar 32.700 sahibine teslim edildi.BİN BEREKET VERSİN...
ister uçsun ister kaçsın.beni cebimdeki para ilgilendirir...
kalanlara bol şans...
cuma günü 33450 den sistem sat vermişti..kısaya devam..nerede short cover olursa orada flat olmayı düşünüyorum..