-
[QUOTE=EMEKDAR;180725][URL="http://i47.tinypic.com/t05fk9.jpg"][IMG]http://i47.tinypic.com/t05fk9.jpg[/IMG][/URL]
SPOT-30 Dolar bazlı haftalık graf...
Eskiden kızlar görücüye çıktıklarında,kendilerini överler,maharetlerini anlatırlarmış...
Birisi çıkmış görücüye; altı ayda bir don diktim,ipinide kendüm
büktüm..demiş....
AHANDA DON A.Q.....:::[/QUOTE]
ben bu grafta TOBO görüyorum üüwwwüüüüüü
-
[quote=okansak;180722]Turkoğlu ne garıp temın duşundumde şaka maka 2 yıldır astı ve senı ızlıyorum ıyıkı varsınız[/quote]
sağol eksik olma...evet birçoğumuz vahşi batıdan tanışıyoruz ve hemen hergün sanalda olsa sohbet ediyoruz.bazen çok seviniyoruz,bazen üzülüyoruz,bazen diğerlerinin sevinçlerine,üzüntülerine tanıklık ediyoruz.
evet uzun zaman olmuş gerçekten hiç farkında değilim...bak şimdi bi tuhaf oldum ya...
sende iyiki varsın...diğer arkadaşlarda...bu forumda iyiki var...burası olmasa,bize bu imkan sunulmasa birbirimizden haberimiz dahi olmazdı...
sağol okansak!
-
ahan da ters omuz-baş-omuz.. yani TOBO..::::::
[IMG]http://i47.tinypic.com/24peatj.jpg[/IMG]
-
[quote=indregandi;180729]buradan nasıl gol oluruz emektar,...[/quote]
Bilmiyorum...garambolden atalım...kaleye sokalımda nasıl olursa
olsun..
Horoz gibi yapalım,tavukmu yumurtadan,yumurtamı tavuktan çıkar hiç
ilgilenmiyelim,işimizi yapalım...:::
-
[quote=Cerphin;180730]ben bu grafta TOBO görüyorum üüwwwüüüüüü[/quote]
bende yaryol yapmış çift tepeye giden bir durum görüyorum,....
-
Yahu Arkadaşlar ben yaklaşık 6 yıl forumlarda yazarlık yaptım 1-2 sene yediğim karakter kazıklarından sona bıraktım inzivaya gettim şimdi sadece izleyiciyim acıkta nacizhane tecrübelerimi paylaşmaya çalışıyorum ancak böyle bir foruma bugüne dek inanın rastlamadım eğlence deseniz gırla analiz deseniz en alasıyla seviye kardeşlik deseniz o anlatılmaz yaşanır yani gönülden söylüyorum bu forumu bu paylaşımları bugüne dek getiren ve emeği olan herkese en içten tşklerimi sunuyorum... Hakkaten içlendim yav bir yandan da gülmekten gözümden yaşlar geliyor son mastercard tütün reklamına valla kaybettim kendimi:)):))
-
[QUOTE=indregandi;180734]bende yaryol yapmış çift tepeye giden bir durum görüyorum,....[/QUOTE]
usd bazlı çift tepeye gidersek TL bazlı rakamlar kaça tekabul eder bilir misin sen?..:::
-
Bence paraya bakalım, para doru söyler, en basit anlatımla cebimizde para yok ise, borsada poz dahi alamayız,........parite, altın ve dxy, en tepeyede faizi koyalım, yani maliyeti, buradan yola çıkalım, eskiden siyaseti yorumlar ona göre poz alırdık, şimdi [B]remote control [/B]oduğundan anlamı kalmadı,......siyaset paranın fiziki kontrolünde, para güçlü, siyaset onun altında, öle ise siyasete burası yön veriyor, bazen bunu hissediyorum, buradan yürütülüyor ülke diye,.....bizim cüzdan borç kalanı verdiği müddetçe bu böle olacak,......
-
:..::..::..:
endeks diyorum
150 bin diyorum
:..::..::..:
-
[quote=vobarey;180735]Yahu Arkadaşlar ben yaklaşık 6 yıl forumlarda yazarlık yaptım 1-2 sene yediğim karakter kazıklarından sona bıraktım inzivaya gettim şimdi sadece izleyiciyim acıkta nacizhane tecrübelerimi paylaşmaya çalışıyorum ancak böyle bir foruma bugüne dek inanın rastlamadım eğlence deseniz gırla analiz deseniz en alasıyla seviye kardeşlik deseniz o anlatılmaz yaşanır yani gönülden söylüyorum bu forumu bu paylaşımları bugüne dek getiren ve emeği olan herkese en içten tşklerimi sunuyorum... Hakkaten içlendim yav bir yandan da gülmekten gözümden yaşlar geliyor son mastercard tütün reklamına valla kaybettim kendimi:)):))[/quote]
Mastercard deyip durmayın **...halka arz edilirken bu, alalım almayalım diye kararsız kaldık..ABD de bir arkedaşta vardı, alabiliyorduk..Şirket iyi sektör itibariyle VISA ile birlikte süperler ama kriz mriz falan oalcak dedik bulaşmadık..kriz oldu ama VISA da MasterCard da uçtu hisseleri...bu kadar duygusal mevzu içinde at ****** konmuş "kelebek" gibi durdu bu muhabbet ama..böyle işte...
-
[QUOTE=7410;180738]:..::..::..:
endeks diyorum
150 bin diyorum
:..::..::..:[/QUOTE]
59.000 longlar hala duruyor mu...dng
-
[quote=vobarey;180735]Yahu Arkadaşlar ben yaklaşık 6 yıl forumlarda yazarlık yaptım 1-2 sene yediğim karakter kazıklarından sona bıraktım inzivaya gettim şimdi sadece izleyiciyim acıkta nacizhane tecrübelerimi paylaşmaya çalışıyorum ancak böyle bir foruma bugüne dek inanın rastlamadım eğlence deseniz gırla analiz deseniz en alasıyla seviye kardeşlik deseniz o anlatılmaz yaşanır yani gönülden söylüyorum bu forumu bu paylaşımları bugüne dek getiren ve emeği olan herkese en içten tşklerimi sunuyorum... Hakkaten içlendim yav bir yandan da gülmekten gözümden yaşlar geliyor son mastercard tütün reklamına valla kaybettim kendimi:)):))[/quote]
Bak benimde ilk forumum 12 den vurdum ilkinde, bir iki sistem araştırması falan filan, öbür forumlarda googleden, anam adamlar lağım gibi, allah dadımızı bozmasın, arasıra al sat kaçırdığım oluyo bu forun yüznden yazacam diye,....bir kötülüğü var o da bu bağımlılık yapıyore,....