-
[quote=Cerphin;180736]usd bazlı çift tepeye gidersek TL bazlı rakamlar kaça tekabul eder bilir misin sen?..:::[/quote]
o zaman şöyle diyelim, admın doları ucuz olduğu müddetçe, bizi burda uçuracak demektir, bende o yüzden sülerim paraya bakalım diye,.......bir gözüm DXY dedir, bu yüzden,....cerepin bacim,....
-
[quote=Cerphin;180740]59.000 longlar hala duruyor mu...dng[/quote]
kanki can 59 bin longları uzlaştım...65,800 ler vardı yeni vadede...onlarında bi kısmını 69,200 den verdim..yarısı duruyo...
arka sayfada ters obo resmi koymusun..ters obo olduktan sonra noluyo...toboyu yapmış bitmiş...düşüş mü olması gerekiyo yani şimdi...
-
[quote=Cerphin;180732]ahan da ters omuz-baş-omuz.. yani TOBO..::::::
[IMG]http://i47.tinypic.com/24peatj.jpg[/IMG][/quote]
cerpin gı oradan TOBO olmaz gı yarı yol olur, dibinden tobo çıkmaz,......
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;180731]sağol eksik olma...evet birçoğumuz vahşi batıdan tanışıyoruz ve hemen hergün sanalda olsa sohbet ediyoruz.bazen çok seviniyoruz,bazen üzülüyoruz,bazen diğerlerinin sevinçlerine,üzüntülerine tanıklık ediyoruz.
evet uzun zaman olmuş gerçekten hiç farkında değilim...bak şimdi bi tuhaf oldum ya...
sende iyiki varsın...diğer arkadaşlarda...bu forumda iyiki var...burası olmasa,bize bu imkan sunulmasa birbirimizden haberimiz dahi olmazdı...
sağol okansak![/QUOTE]
Bir toplantı ayarlayamadık :(
-
Bu arada eliot teorisyenlerimizin sesi çıkmıyore, .........
-
Dov yarın akşam veririm coşkuyu der, öncesinde futursuz itleri salarım der,.....
-
Patronaj hele bir proceksiyon yap, kendimize gelelim,
-
[quote=indregandi;180741]Bak benimde ilk forumum 12 den vurdum ilkinde, bir iki sistem araştırması falan filan, öbür forumlarda googleden, anam adamlar lağım gibi, allah dadımızı bozmasın, arasıra al sat kaçırdığım oluyo bu forun yüznden yazacam diye,....bir kötülüğü var o da bu bağımlılık yapıyore,....[/quote]
Allah o lağım farelerinden cümlemizi korusun onlarla geçirdiğim günleri bir yazmaya başlasam inanın forum kaldırmaz ama bunları yaşamamış olsak sizlerin kıymeti nasıl bilinebilirdi ki...:..:
-
[QUOTE=indregandi;180748]Patronaj hele bir proceksiyon yap, kendimize gelelim,[/QUOTE]
yorgunum patron .. yarın sabah yaparım ... grafta yok zaten dowu yahoodan seyrediyorum ... :o:o:o
-
[quote=selçuklu;180750]yorgunum patron .. yarın sabah yaparım ... grafta yok zaten dowu yahoodan seyrediyorum ... :o:o:o[/quote]
Bende var celçuki patron,
Bol bol TOBO var göndereyim...
Her yanımı TOBO lar sardı...
Her yerime TOBO lar sardı..
Üstüme üstüme geliyürler,Allahım bu rüya olmalı..uyanmak istiyorum...
Haaayııııılllllll...çimdikleyim kendimi.....vışşşş one hayyy maaaşşalllaaahhh..
Ne OBO o, ay parçası kimin...hemide tarihi...antika...
En soldan omuz...zirve baş....sağ omuzda hizada....ııııııhhhhhhhh....:::
-
Tom yine tabakhaneye doğru yola çıktı...
10540/22 altına gelmezse yarın bize ne yedirir,artık kısmete kalmış...:::
-
[quote=selçuklu;180750]yorgunum patron .. yarın sabah yaparım ... grafta yok zaten dowu yahoodan seyrediyorum ... :o:o:o[/quote]
senin yerine ben yapıyım o zaman izninle, bu gördüğümüz USD bazında aylık U30 spot grafı, ve durum gerçekten vahim, ilk drencim [B]7.19[/B] cent der, sonrada [B]12.38[/B] cent hedefim der, şu anda da [B]4.69[/B] cent teyim der, yani en azından 7.19 ulaşılamaz deel, kura göre değer alır kısaca, o durumda tl log grafa bakarız, biz bu günkü kurdan çarpalım 107000 ENDEX YAPAR,......,12.38 i çarpalım o da bu günki kurdan 185 bin endex yapar, yaparmı yapar, kazan kazanmı kazan, ver vermi ver, o zaman yapar, önündeki tek engel DXY o da bir süreliğine oyalar,......ahan da grafı,
[IMG]http://img63.imageshack.us/img63/8509/30143900.png[/IMG]