Gunaydin. iyi seanslar.
Printable View
Gunaydin. iyi seanslar.
Günaydin arkadaslar...
Eurusd 1.4257`yi kirarsa 1.40`lara kadar gidebilir... Ama buradan cevirirlerse 1.46`lari beklerim...
[quote=Astatin;180799]Peşindeyim sihirbaz..MP= %34 , MPR:%38...iihihihihihihi....Matriks yetmezse MATLAB silahıyla saldırmayı düşünüyorum sana....boks..boks. Silahı ise TOKOBA satıyor bana..Hem de bedava satıyor::::::::: Bune sen bile engel olamaycaksın SİHİRBAZ...iihihihhihi.lelele[/quote]
Eğer bu sistemlerin satır değişikliği yapmadan Matriks'de 5 dk VOB'da %34, 60 dk'lıkta %2147 kazanç getiriyor ise senle daha detaylı bir görüşelim o zaman.
Günaydın hayırlı işler iyi seanslar
cümleten günaydın bol kazançlar ....
bugun 70000'i gorur mu?
[QUOTE=Astatin;180800]Yanıt: Çok [COLOR=red]su[/COLOR]sadım az bi [COLOR=red]water[/COLOR] loo...ihihihihihihi...patron, avatar mister spak..bugün bilemeyeceğim soru yok..iihihhii[/QUOTE]
Peki nedeni nedir? Ya da şöyle sorayımtam tersi olsaydı ne olurdu :)
[quote=nunu;180808]bugun 70000'i gorur mu?[/quote]
güne bu soruyla uyanan çok kişi olduğu için ı ıh...:D
[quote=Astatin;180799]Peşindeyim sihirbaz..MP= %34 , MPR:%38...iihihihihihihi....Matriks yetmezse MATLAB silahıyla saldırmayı düşünüyorum sana....boks..boks. Silahı ise TOKOBA satıyor bana..Hem de bedava satıyor::::::::: Bune sen bile engel olamaycaksın SİHİRBAZ...iihihihhihi.lelele[/quote]
Hocam bu MATLAB ile Metastock verileri üzerinde istediğimiz gibi işlem yaptırıp grafik çizdirebiliyormuyuz. Biraz bilgi verebilirmisiniz?
[quote=nunu;180808]bugun 70000'i gorur mu?[/quote]
çok AYU sal bir soru bu...en azından 71000 diye sorulmalıydı:..::..:
5 dk sat yeresine yakın .. sat gelirse .. longcover ve short olacam ...histem yoruldu sisteme bakacam birazda ...:o:o
günaydın cümleten..
aga cok sevdi bu 69 k yı gosterecekmı acaba 70 i :))