FDJI değerini ve bu FDJI ile Dow şu an açılmış olsa DOW kaçtan açılış olur.. Bir arkadaş verebilir mi?:confused:
Bugün Türkçe özürümle berabar geldim..:D:D
Printable View
FDJI değerini ve bu FDJI ile Dow şu an açılmış olsa DOW kaçtan açılış olur.. Bir arkadaş verebilir mi?:confused:
Bugün Türkçe özürümle berabar geldim..:D:D
[quote=nunu;180808]bugun 70000'i gorur mu?[/quote]
nunuş [B]68.200 görür bence.....lelele[/B]
Matlab demişken Ankara da ocak yada şubatta matlab kursu açılacak katılmak isteyenler mesaj atsınlar.
[quote=nunu;180808]bugun 70000'i gorur mu?[/quote]
Pela'nın randevu defterine bakmak lazımm...:D
Numero aldınız mı?.boks.
matlab nedir yaw :::
[QUOTE=boz ayı;180816]nunuş [B]68.200 görür bence.....lelele[/B][/QUOTE]
çok zayıf tahminler .. .. tahmin dediğin %5 ten aşağı olmamalı kanaatimce .. yukarı giderse bugün 78000 görülebilir bence .. aşağıda ise 59000 olabilir .. . ehuehehuehe :o:o:o:D:D:D
[QUOTE=enorton;180819]matlab nedir yaw :::[/QUOTE]
he ya patron bu asteton patron teorik teorik bişeyler yazıyor sabah sabah .. adamın canını sıkıyor .. bende bilmiyom matlab neyse ... :D:D
[quote=selçuklu;180820]çok zayıf tahminler .. .. tahmin dediğin %5 ten aşağı olmamalı kanaatimce .. yukarı giderse bugün 78000 görülebilir bence .. aşağıda ise 59000 olabilir .. . ehuehehuehe :o:o:o:D:D:D[/quote]
[I]sen merak etme patron 46.000 gösterecem.....yavaş yavaş......lelele[/I]
[QUOTE=enorton;180809]Peki nedeni nedir? Ya da şöyle sorayımtam tersi olsaydı ne olurdu :)[/QUOTE]
tersi olsa çok kötü olurdu.. yaşam sekteye uğrardı o derece.. su bu şakaya gelmez :D
[quote=enorton;180819]matlab nedir yaw :::[/quote]
Bildiğim kadarıyla matematik temelli bir programlama dili gibi bişi.
Ama MATLABA hangi durumlarda gerek var, Metastock ve Matriks'in nerelerde yetersiz kaldığında kullanılıyor. Grafik vs. çizdirebiliyor muyuz?
Bunları bilmiyorum.
Astatin patrondan bekliyoruz aydınlatıcı bilgileri.
[quote=feridunabi;180811]Hocam bu MATLAB ile Metastock verileri üzerinde istediğimiz gibi işlem yaptırıp grafik çizdirebiliyormuyuz. Biraz bilgi verebilirmisiniz?[/quote]
MATLAB ileri seviye bir hesap makinesi/veri analiz uygulaması/platformu gibi düşün. C# v.b. gibi dillerin kütüphane fonksiyonları falan var, ekstra bir süür şey daha var..Grafik arayüzü ve matematiksel yeteneği çok daha ileri. Tabi bütün bunları kataloğundan öğrendim..Daha kurmuş ve çalıştırmış değilim. :))):))):))) Ama goguliden sörc ederek ve kullananlara sorark bazı şeyler öğrendim.. mesela MTX le farkına çok basit bir örnek veeyim.. MTX de OPT yaparken sadece değişkenlerin sayısal değerlerine göre opt yapabiliyorsunuz. AMma mesela matlabda veri tipine bağlı optimizaysonda yapabiliyorsun..Yani diyelimki Mov(data ,periyot,yöntem) düşün (c,5,s) gibi...MTX de sadece periyot üzerinde opt çalıştırabilirken, MATLAB da data yı ve yöntem ide aynı anda opt değişkeni seçebiliyorsun..yani Mov(c-l-h-3*c-, 1-10, s-e) falanı da aynı anda opt edebiliyorsun..MTX de bunları tek tek yapman lazım...Yada MATLAB da formülde bir değişkeni değiştirdiğin an getiri eğirisi ve sinyaller nasıl değişiyor anında görebiliyorsun..MTX de her biri için ST çalıştırıp ayrı ayrı graflara göz usulu bakman lazım falan...pis iş yani.....zor iş yani..özetle hem çok dah azengin işlem seti ve analiz araçları var hem de zamandan acaip kazanıyorsuni..
Bu arada dandik Fortran, C yda basic gibi temel programlama dillerini bilenlerin Matlab ıda rahatlıkla öğrenebileceği söyleniyor..Bilmeyenlerin biaz daha fazla kasması gerekecek dabiki
[quote=EMEKDAR;180798]Günaydın herkese..
ECB/STARK:AB,"YUNANİSTANI KURTARMAYACAK"... CNBCE[/quote]
işte günün haberi...o zaman soralım...bu yunanistanı kim kurtaracak...
komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş.....
tez yunan seferi başlasın......hayda bre......:..: