[quote=enorton;180809]Peki nedeni nedir? Ya da şöyle sorayımtam tersi olsaydı ne olurdu :)[/quote]
o zaman olmazdık:D
Printable View
[quote=enorton;180809]Peki nedeni nedir? Ya da şöyle sorayımtam tersi olsaydı ne olurdu :)[/quote]
o zaman olmazdık:D
dünkü kazık ağır gelmiş....kıpırdanamıyor bu yahu....
spot açılışıyla düşebilir....dogan grubu bugn zayıf olabilir..medyada haberler iyi değil.
matlab zor iş.metastock matriksede benzemez.bi girdinmi içine 1 seneni verirsin sonrada borsayı bırakıp üniversitede matematik profesörü olursun:) ama işi çözersende sana özel sistemlerin veya indikatörlerin olur.böylece defaultlardan kurtulmuş olursun.kafa yormaya değermi bilemiyorum.çok kapsamlı bişeye benziyo.kursu falan açılıcaksa öğrenmesi zor demekki yada çok zaman alan bişi.zamanı boş olanlar için güzel bi uğraş olabilir tabi..
günaydın,iyi seanslar !
ıhsızh ada teklifimi kimler kabul eylemişhti ::: bamrak kaldırsın
[QUOTE=boz ayı;180826]işte günün haberi...o zaman soralım...bu yunanistanı kim kurtaracak...
komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş.....
tez yunan seferi başlasın......hayda bre......:..:[/QUOTE]
Abi sefere çıkalım çıkmasınada önce bunların kızları güzelmi ona bakalım dış bakanları güzel ama sefere çıkacamıza değsin .Yoksa boşuna yormasınlar bizi
[quote=Astatin;180825]MATLAB ileri seviye bir hesap makinesi/veri analiz uygulaması/platformu gibi düşün. C# v.b. gibi dillerin kütüphane fonksiyonları falan var, ekstra bir süür şey daha var..Grafik arayüzü ve matematiksel yeteneği çok daha ileri. Tabi bütün bunları kataloğundan öğrendim..Daha kurmuş ve çalıştırmış değilim. :))):))):))) Ama goguliden sörc ederek ve kullananlara sorark bazı şeyler öğrendim.. mesela MTX le farkına çok basit bir örnek veeyim.. MTX de OPT yaparken sadece değişkenlerin sayısal değerlerine göre opt yapabiliyorsunuz. AMma mesela matlabda veri tipine bağlı optimizaysonda yapabiliyorsun..Yani diyelimki Mov(data ,periyot,yöntem) düşün (c,5,s) gibi...MTX de sadece periyot üzerinde opt çalıştırabilirken, MATLAB da data yı ve yöntem ide aynı anda opt değişkeni seçebiliyorsun..yani Mov(c-l-h-3*c-, 1-10, s-e) falanı da aynı anda opt edebiliyorsun..MTX de bunları tek tek yapman lazım...Yada MATLAB da formülde bir değişkeni değiştirdiğin an getiri eğirisi ve sinyaller nasıl değişiyor anında görebiliyorsun..MTX de her biri için ST çalıştırıp ayrı ayrı graflara göz usulu bakman lazım falan...pis iş yani.....zor iş yani..özetle hem çok dah azengin işlem seti ve analiz araçları var hem de zamandan acaip kazanıyorsuni..
Bu arada dandik Fortran, C yda basic gibi temel programlama dillerini bilenlerin Matlab ıda rahatlıkla öğrenebileceği söyleniyor..Bilmeyenlerin biaz daha fazla kasması gerekecek dabiki[/quote]
Ha bu arada, MATLAB sadece finansal enstrmanlar için geliştirilmiş bir arkadaş değil. Pek çok alanda uygulaması var.Bunu layıkıyla öğrenen adam, aynı zamanda ikinci bir meslek sahibi olur..Ben sadece [COLOR=red]SAZAN[/COLOR] a saldırmak için kullanacağım..Şimdilik ::::::
[quote=sazan;180805]Eğer bu sistemlerin satır değişikliği yapmadan Matriks'de 5 dk VOB'da %34, 60 dk'lıkta %2147 kazanç getiriyor ise senle daha detaylı bir görüşelim o zaman.[/quote]
60 dklıkda o civar:..: ama 5 dklıkda değilüüüüüüüüü üwwwww
[quote=oguzhan;180832]Abi sefere çıkalım çıkmasınada önce bunların kızları güzelmi ona bakalım dış bakanları güzel ama sefere çıkacamıza değsin .Yoksa boşuna yormasınlar bizi[/quote]
ganimet helaldendir....amma çok istiyorsan bakmak için öncü birlik
gönderelim....[B]gönüllü var mı??:::[/B]
[quote=fXci;180831]ıhsızh ada teklifimi kimler kabul eylemişhti ::: bamrak kaldırsın[/quote]
ıssız ada teklifi mi? ben kaçırmışım..nedir bu? ahlaksız bir teklif mi? değilse, ada neden ıssız? ıslı olması lazımdı...lem efiksci bir şeyler tezgahlıyon sen amma..du bakalım..ilk kabul eden ben olmayayım
[QUOTE=boz ayı;180835]ganimet helaldendir....amma çok istiyorsan bakmak için öncü birlik
gönderelim....[B]gönüllü var mı??:::[/B][/QUOTE]
Ben bi kosu mikanosa kadar gidip gelem durumu sisze haber verem geri dönmessem sefere başlatın
[quote=men;180817]Matlab demişken Ankara da ocak yada şubatta matlab kursu açılacak katılmak isteyenler mesaj atsınlar.[/quote]
Türkçe eğitim dokümanına iyi para öderim..ayem istanbul