gol olur bence ... long devam ..
Printable View
gol olur bence ... long devam ..
[QUOTE=Astatin;180833]Ha bu arada, MATLAB sadece finansal enstrmanlar için geliştirilmiş bir arkadaş değil. Pek çok alanda uygulaması var.Bunu layıkıyla öğrenen adam, aynı zamanda ikinci bir meslek sahibi olur..Ben sadece [COLOR=red]SAZAN[/COLOR] a saldırmak için kullanacağım..Şimdilik ::::::[/QUOTE]
makina muhendıslerı boll bol kullanırlardı matlabı , tabı matematık profesorlerı de .. eskıden az cok kullanmıstım unıversıte yıllarında ama sımdı alsam hesap makınesınden farklı gelmez bana :)
[quote=boz ayı;180826]işte günün haberi...o zaman soralım...bu yunanistanı kim kurtaracak...
komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş.....
tez yunan seferi başlasın......hayda bre......:..:[/quote]
Genç bağyanları ben kurtarırım:rolleyes::rolleyes::rolleyes: elimden gelen bu.. i am sorry...i am so sorry.. so sorry so sad, too bad...:rolleyes::rolleyes:
Günaydın dostlar,......
tahta manyadı .. ehehuehue:o:o:o
[quote=Astatin;180838]Türkçe eğitim dokümanına iyi para öderim..ayem istanbul[/quote]
matlab'i cok iyi ogrenmek icin ya cok iyi bilen birinin yaninda en az 6 ay duracaksin ya da cok iyi ingilizce bileceksin.
yemişim matlabı matlabda neymiş ..:D:D projksyon belli ..
[quote=indregandi;180842]Günaydın dostlar,......[/quote]
günaydın indir gandir,
artık borsayı indir,
never gandir,
[quote=selçuklu;180843]tahta manyadı .. ehehuehue:o:o:o[/quote]
o tahta diil bikerem. dijital pano. cahul. :D
ama evet, dijital pano manyadı. tuşa basan 3 kademeyi öpmeden bırakmıyo. :..:
Bana yar olmayan IMF sanada yar olmaz...
Bizi yıkan IMF sizede bir güzellik düşünür.....dng
matlab'da zor olan matlab'i kullanmak degil, dogru kodlamalar yazabilmek. yani yeni birseyler uretmek istiyorsaniz kodlama dilini cok iyi bilmeniz gerekir. yoksa hazir olan kodlari ilgili yerlere yazip programi calistirmak cocuk oyuncagi.
iki gunluk tatil yeter acık cort layalım 69100 stopla bakalım