[QUOTE=Astatin;79766]AAA menüde mersiyk biftek de vardı yaww..unutmuşum...sizi gidi yavaş 5 dakikacılar sizi :)... (telafi var...inşallah en kısa zamanda)[/QUOTE]
ya 1 saniye gec tusa bassam 650 den kapatıcaktı . sn babo naptı acaba
Printable View
[QUOTE=Astatin;79766]AAA menüde mersiyk biftek de vardı yaww..unutmuşum...sizi gidi yavaş 5 dakikacılar sizi :)... (telafi var...inşallah en kısa zamanda)[/QUOTE]
ya 1 saniye gec tusa bassam 650 den kapatıcaktı . sn babo naptı acaba
[quote=SEYYAH;79767]33.850 SHORT lar 32.700 sahibine teslim edildi.BİN BEREKET VERSİN...
ister uçsun ister kaçsın.beni cebimdeki para ilgilendirir...
kalanlara bol şans...[/quote]
bu ustun basaridan dolayi tebrik ediyorum.:..:
[quote=nunu;79770]bu ustun basaridan dolayi tebrik ediyorum.:..:[/quote]
madalyada takıcan mı abla :p
[quote=SEYYAH;79771]madalyada takıcan mı abla :p[/quote]
dur hele ben de bir kara geceyim, dusunuruz.:..:
bu arada espirimi yanlis anlamadigin icin ayrica tesekkur ederim. bir an tereddut etmistim.
Dolar LONG ları 1.6685 den kapamayı düşünüyorum. yükselmeye pek istekli görünmüyor..
Hatta 6670 altına gelirse belki shortlayabilirim bile..
Bence ilk etapta [U] daha kötü bir haber gelmezse[/U] ulusal 100 25.500 altına pek sarkmayabilir.
Bu da vadeli de yaklaşık 32.950 lere gelir...Vadeli fazla shortladı yani..
fodw ve vob30 ayi durumunda am boga ikincil karakteri ayi etkisini zayiflatmaya calisiyor askida kalmamizin nedeni bu.fiati dusuk bulup aliyorlar gibi.
[QUOTE=mersiyk;79769]ya 1 saniye gec tusa bassam 650 den kapatıcaktı . sn babo naptı acaba[/QUOTE]
Olu taklidi yapiooo..
ilk 10 dakikadan sonra buralardan ilave LONG dusunuyooo..
(33.xxx lerden kapatmak uzere)
[quote=Dantes;79775]fodw ve vob30 ayi durumunda am boga ikincil karakteri ayi etkisini zayiflatmaya calisiyor askida kalmamizin nedeni bu.fiati dusuk bulup aliyorlar gibi.[/quote]
boga ikincil karekteri ayinin etkisini nasil zayiflatmaya calisiyor, biraz daha aciklayabilir misiniz acaba?
32650 altı olmazsa 32700 long yaptım:eek: 650 üstünde tutucam .. 32650 altında korkup kacarım hexen baba nerde kaldın acil plans..
longlar duble oldu. (ort 33.200)
mlb yi alımda göruyorum da..hadi spekulasyon yapıosunuz tamam da gözümüzün içine sokmayın bari diyorum..
02/02 09:55 *barclays, ford motor için fiyat hedefini 4 dolardan 1 dolara indirdi
period 5 dk da
fdow simdi boga oldu biraz zayifda olsa
biz hala ayiyiz ama azalan karakter durumu mevcut.
[quote=marakes;79782]02/02 09:55 *barclays, ford motor için fiyat hedefini 4 dolardan 1 dolara indirdi[/quote]
butun ford oto sahiblerini aragazi vermeye cagiriyorum.:..:
[QUOTE=nunu;79752]benimkiler pek tutmaz. 32750...[/QUOTE]
Bravo tebrikler.brv
200 puan tepkii sonra yınee asagı.dow da 7500 hazır olunn saglam parasut le gelin
al sat tavsiyesı değildir her koyun kendı bacagından
Barclays, ford motor co ıcın 2009 yılı hısse basına zarar tahmının 1.65 dolardan 3.14 dolara yukselttı
-matrıks-
[QUOTE=nunu;79784]butun ford oto sahiblerini aragazi vermeye cagiriyorum.:..:[/QUOTE]
Walla bendede var bi tane ford, al bir ford ol bir lord die aldıydım zaten:D:D
[quote=bull market;79785]Bravo tebrikler.brv[/quote]
32975'den acildi ama. o kadar kusur kadi kizinda da olur diyorsaniz tesekkurler.:..:.
cuma gunu son 10 dk asagiay gitmemek icin maksatli durdurlar simde yukari gitmemek icin maksatli duruyorlar. amac ne anlamiyorum. bir piyasayi ters yonlu tutuyor. kim bu.
32625 flat 5 dakikalık sistemim long diyene kadar flat artık :(
Bende flat kaldım, durun bide üyenin durumu kısmını değiştiriyim:)
Ağır kitle ne yapıyo acaba? Jerfin grubun lideri olarak nerelerdesin, uyuyamı kaldın nettin? :)))
32.675 long...
32700 ben de flatledim... Ne sistem ne de hissiyatım kapat demiyrdu ama..1100 puana dayanamadım...Çok utanıyorum :)
02/02 10:11 *BARCLAYS, GENERAL MOTOR İÇİN FİYAT HEDEFİNİ 1 DOLAR'DAN 0.50 DOLAR'A ÇEKTİ barclays kimi bulduysa giydirmiş yine..shortları:)
[QUOTE=Astatin;79796]32700 ben de flatledim... Ne sistem ne de hissiyatım kapat demiyrdu ama..1100 puana dayanamadım...Çok utanıyorum :)[/QUOTE]
Utanacak bi durum yok Asti, kısada kaldın hakettin, kazancın hayırlı olsun, güle güle harca yada kaybet:)))..
[quote=bull market;79798]Utanacak bi durum yok Asti, kısada kaldın hakettin, kazancın hayırlı olsun, güle güle harca yada kaybet:)))..[/quote]
Yok ben sisteme uymadan işlem yaptığım için utanıyorum..Genelde hemen akabinde ceza keser sistem de o açıdan.:..:
ben kapatmam, uzlaşmaya gideceğim:)
dax ın tadı yok gibi
darısı başımıza
zor bir saat gecesede her iki endekste boga period 5 dk.
kısa devam tepsin tepicegi yere en abartısı bile 33600e gider ki bana göre şu havada mümkün değil...32400 altında 31900 ve sonra 30600 var 30600de kırarsa "Yandım Çavuş" formasyonu olur yani tepkiyle falan uğraşmaktansa aşagıdaki marj gözüme daha hoş göründü bu yüzden kısa devam
[quote=VOBiX;79285]İzninizle bir iki satır da ben yazayım. Vermezseniz mesajı silersiniz.
...
Lütfen benim üyeliğimi iptal edin noktasına gelen arkadaşlar Başbakanımızın tavrına bakabilirler. Kalkıp yöneticiye beni atın dememiş protesto ederek toplantıyı terk etmiştir. Siz de yazmayarak protestonuzu yapabilirisiniz.
Çoğumuzun isminin altında "Kardeşimiz" yazıyor. Bu yüzden kırmayalım birbirimizi [COLOR=red]kardeş kardeş[/COLOR] ortamın tadını çıkaralım.[/quote]
Ben mümkünse Mersi ve Jerfin le kardeş olmak isterim:..::..: (Ya çok eski bir mesajdan ve yersiz bir alıntı oldu ama; bu iki arkadaşa bir süre şefkat göstermezsem bunalıma girerler yada kendilerini kötü hissetmeye başlarlar diye korkuyorum):D:D Aldık başımıza belayı yani :)
[QUOTE=Astatin;79804]Ben mümkünse Mersi ve Jerfin le kardeş olmak isterim:..::..: (Ya çok eski bir mesajdan ve yersiz bir alıntı oldu ama; bu iki arkadaşa bir süre şefkat göstermezsem bunalıma girerler yada kendilerini kötü hissetmeye başlarlar diye korkuyorum):D:D Aldık başımıza belayı yani :)[/QUOTE]
ukelaaa.kom
[quote=jerfin;79805]ukelaaa.kom[/quote]
Niyeki... Balık Erkeği işte..Aynı mesajda hem ne kadar düşünceli be nazik hem ne kadar ukela olduğu mesajını veriyor işte..tipik yanii
(mersi!!!! jerfin mesajına teşekkür ettiğini gördüm!!!)..Neyse bu bahsi kapatalım..Topiği dejenere etmeyelim:..:
[quote=bonnie;79807]avatar değişikliği :D[/quote]
Gerçekte, Adriana Lima bile olsan (ismi doğrumu hatırladım acaba) bu avatarla ebediyen radarımdan çıktın...(PS: Bu yaptığın Almanya'da suç ha ona göre:..::..: ciddiyim)
33000 üstesine atacak galiba, oradan aynen kısalırım gibi:) saygılar.
şu günlerde bi hitler sempatisi oluştu insanlarda...