[QUOTE=selçuklu;180854]abi trend yukarı .. kısa kısa nereye kadar ... düşmüyor işte meret ... :D:D
5 dk sat versin kısalacam a* ..[/QUOTE]
he 100 den uzadım... sata gelmedi.... vay aq .hhaaaaa:):)
Printable View
[QUOTE=selçuklu;180854]abi trend yukarı .. kısa kısa nereye kadar ... düşmüyor işte meret ... :D:D
5 dk sat versin kısalacam a* ..[/QUOTE]
he 100 den uzadım... sata gelmedi.... vay aq .hhaaaaa:):)
ya bunun çıkışı zevk vermeye başladı, adamlar, 500 puvan çıkıyo, bekliyoruz, çıkış durunca, yine gidip 50 puvanlık kısaya oynuyos, ağanın kendi borsası, bizm de kendi borsamız var, onunki long, bizimki shrt, zeerre innanç kalmamış içimde, önce tedavi lazım bana,
stop seviyesi 67825 e ulaştı..
short için 67 bin altına sarkmalı piyasa..
halen çok şey eksik diyebiliriz..
iş yatırım imf tiyosumu aldı ne :)
Ani bir kalıcı olmayan şok düşüşün, küsküsü biraz kalın, sırası geliyore,
Bu makas bir yerimizi kesmesin dikkat edelim...:D
bugün her iki yöne çok sert hareketler olacak belliki..
Bir bilmecem var çocuklar, haydi sorayım sorayım...
Şimdi, piyasaların beklediği ölçüde haşmetli bir IMF anlaşması olacaksa, Hazine dünkü devase EUROBOND ihalesini nedne açtı..2 hafta bekleyip anlaşmadna sonra daha düşük faizle borçlanaydıya???
Sonuç: Bir anlşama olabili ama beklendiği gibi olmayabilir...Mesela şöyle bir şey olsa piyasa sıcak bakmaz... "kıçımız sıkışırsa ve (koşul1)sa, ve (koşul2)sa, IMF 15 milyar dolar vermeyi taahhüt eder...????
[quote=selçuklu;180846]yemişim matlabı matlabda neymiş ..:D:D projksyon belli ..[/quote]
Boşver abi bunları..
Sen, COREL PROJECTION LAB kullan..+.
[quote=Astatin;180834]60 dklıkda o civar:..: ama 5 dklıkda değilüüüüüüüüü üwwwww[/quote]
Nı ha ha ha :..:
garantide 6,40 ta gözler..
[quote=hilmi;180857]Sn TÜRKOĞLU günlük pasta yapıştırabilirmisin ?[/quote]
10:23 itibariyle...