-
[quote=Rooks;180972]şimdi ben pala olsam üzerime afiyet, 300-400lere çıkar millete long(kan) kokusu verir sonra hızlı düşerim.900ü kırar geçerim milleti sata geçiririm longtakileri [B][COLOR=red]1000 puan[/COLOR][/B] terste bırakırım:))) nası benden pala olurmu?[/quote]
senden olsa olsa [B][COLOR=red]palacık[/COLOR][/B] olur. :D
-
[quote=unlimitted;180977]senden olsa olsa [B][COLOR=red]palacık[/COLOR][/B] olur. :D[/quote]
hahahaha büyünce pala olucak abisi :..:
-
bi anda 2000 poz acılamsının bi hikmeti varmıdır ?
-
[QUOTE=unlimitted;180977]senden olsa olsa [B][COLOR=red]palacık[/COLOR][/B] olur. :D[/QUOTE]
birgün bende pala olucam.neden ümitlerimi kırıyosunuz ayıp diilmi:)
barney nin çok ünlü bir lafı vardı hiç unutmam. umut fakirin ekmeğidir yiğen:)))
-
Aslinda küskü icin en mükemmel bir andayiz su anda. 20`likte kirdigi trendline`i test etti, henüz gecemedi (69237) ve de indikatörler asiriliktan asagi düstüler...
-
[quote=Kennym;180979]bi anda 2000 poz acılamsının bi hikmeti varmıdır ?[/quote]
vardirrrr vardirrrr
[IMG]http://pressingissue.files.wordpress.com/2008/10/oldman.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=iyi çocuk;180975]Bu arada unutmuşum, kusura bakmayın...
herkese selamlar, saygılar, hürmetler...[/QUOTE]
İyi çocuk hoş geldin:)))
-
[quote=Rooks;180966][quote=indregandi;180963]68300 yereleri güzel duruyore, daha aşağısı beklentiyi ve tekniği bozar, kandırık olur, yukarı toplar kendini, haber devam ediyor çünküm,......[/QUOTE
900 yeresini kırarsa 450ye kadar gider kanımca.zaten sistemlerde çoktan sata geçmiş olur[/quote]
Yukarısı belli 70xxx lar aşağısı da belli, süreli haber yönü yukarı, yukarı gidecekse bu adamlara shrt çu lazım, benim göre 66-69 arasından bir kitle var ellerinde, yedire yedire yapmaları lazım ki kazanç çok olsun,
1.Eğer haber doğru ise, aşağı düşüş te yazılan şhortların karşısına, lonng olacaklar, haberin kesinleşmesiyle birlikte kuvetli 70 üstüne sıçradıklarında MC ler başlar,
2.Haber yalansa dağıtım süreci yaşanıyorsa, o zaman Py düşecek buna karşılık ky short, ağa ky ye vermez, doğasında yok, o zaman yukarıya 70 ve biraz üstüne tansiyon yapar, shrt ky yi ürkütür, hızlı dalar aşağı
-
[quote=iyi çocuk;180970]Değerli ağabeylerim,
Ben burada anlatılanların çoğunu hiç anlamıyorum.
İyi çocuk olursam, laf dinlersem anlayabilirmiyim acaba?
Yanlız Pala'yı biliyorum. Pala vardır...[/quote]
Elma şekeri verirse alma sakın...:::
Büyüklere bile yalatıp yalatıp yediriyor...
Hoş geldin....:..:
-
[QUOTE=nunu;180982]vardirrrr vardirrrr
[IMG]http://pressingissue.files.wordpress.com/2008/10/oldman.jpg[/IMG][/QUOTE]
Palanın Afrika ayağımı bu nunu?:D tanıştırmıyosun?
-
[QUOTE=iyi çocuk;180975]Bu arada unutmuşum, kusura bakmayın...
herkese selamlar, saygılar, hürmetler...[/QUOTE]
hoşgeldiniz iyi çocuk patron ... palaya çok benzettim sizi .. bi yakınlığınız varmı ? ..
matlabmı kullanıyorsunuz .. ? .. tşk .. hörmetler .. :D:D
-
çanlar euro bölgesi için çalmaya başladı......
sanayii siparişler berbat...bu çok önemli.........