en son kaçta SAT vermiişti asti hocam peki bide boşluğu 76900 gösterek doldurdular sabahki gapı , sonra tekrar yukarı yaptılar
Printable View
en son kaçta SAT vermiişti asti hocam peki bide boşluğu 76900 gösterek doldurdular sabahki gapı , sonra tekrar yukarı yaptılar
gunaydınlar...
Bugun gazatede cıkan haber,ve meslektaşlarımın başına gelenler...çok üzücü..Allahtan rahmet diliyorum ve sevenlerine sabırlar...
Saraylı patron,saygılarımız sonsuz size,sizden konuyla ilgili çok şey öğrendim kendi adıma,ve iyiniyetle sunduğunuz bilgilerin değeri paha biçilemez...
bugun moralım bozuk ya cok..
77475 i gösterecekler zannımca sonra ne olur bak onu hiç tahmin edemiyom
küskünün ayak sesleri geliyor gibi bir drum var bence ...
[quote=selçuklu;271096]küskünün ayak sesleri geliyor gibi bir drum var bence ...[/quote]
Önemli birşeyler geliyor gibi patron... Yatay harekette yükselen volüm para bababalarının operasyon hazırlığında olduğunu gösterir genelde... Sistem long'larsa uyarım... Küskü gelirse üzülmem, zaten short'um...
[quote=a.kaya;271091]en son kaçta SAT vermiişti asti hocam peki bide boşluğu 76900 gösterek doldurdular sabahki gapı , sonra tekrar yukarı yaptılar[/quote]
son 76900 s....
yaw kayabos sistemci adamın ne işi olur gap doldu dolmadı felan feşmeken.. :)
piyasa 77 bin üstüne gelmiş,forum şen şakrak devam ederken yine psikopatlık yapan birileri çıkmış..sabah sabah canım sıkıldı..
umarım saraylı abi yi yeniden görebiliriz aramızda..
ühühüh .. .arada ezilmeyelimde patron .. kademeler havada uşuşuyor ... vvvv
[QUOTE=The Tatar;271101]piyasa 77 bin üstüne gelmiş,forum şen şakrak devam ederken yine psikopatlık yapan birileri çıkmış..sabah sabah canım sıkıldı..
umarım saraylı abi yi yeniden görebiliriz aramızda..[/QUOTE]
Pisikopatlık parayla pulla değil ağzı olan (kılavyesi olan) konuşyo
huzur bozuyor.
pala bugün çok sert..kademeler 3-4 kalkıp-iniyor..
[quote=ATHLON;271093]gunaydınlar...
[COLOR=red]Bugun gazatede cıkan haber,ve meslektaşlarımın başına gelenler[/COLOR]...çok üzücü..Allahtan rahmet diliyorum ve sevenlerine sabırlar...
Saraylı patron,saygılarımız sonsuz size,sizden konuyla ilgili çok şey öğrendim kendi adıma,ve iyiniyetle sunduğunuz bilgilerin değeri paha biçilemez...
bugun moralım bozuk ya cok..[/quote]
Olay ne abi..ben bilmiyorum..üwww
[quote=Astatin;271108]Olay ne abi..ben bilmiyorum..üwww[/quote]
[url]http://www.milliyet.com.tr/polisin-borsa-dehseti/guncel/haberdetay/28.07.2010/1269109/default.htm[/url]