Herkese günaydın bol kazançlar.
Printable View
Herkese günaydın bol kazançlar.
[QUOTE=jerfin;79811]şu günlerde bi hitler sempatisi oluştu insanlarda...[/QUOTE]
Bide şöyle düşünelim, peres sempatisi oluşacak değildi netekim, hitler sempatisini körükleyenlerin lideri olmuştur, başka kimseyi suçlamaya gerenk yok..
[QUOTE=bull market;79810]33000 üstesine atacak galiba, oradan aynen kısalırım gibi:) saygılar.[/QUOTE]
avatarın ne şirin olmuş bull.. superbear:)
[quote=Astatin;79809]Gerçekte, Adriana Lima bile olsan (ismi doğrumu hatırladım acaba) bu avatarla ebediyen radarımdan çıktın...(PS: Bu yaptığın Almanya'da suç ha ona göre:..::..: ciddiyim)[/quote]
pekala yeniden değiştirdim
[QUOTE=bull market;79813]Bide şöyle düşünelim, peres sempatisi oluşacak değildi netekim, hitler sempatisini körükleyenlerin lideri olmuştur, başka kimseyi suçlamaya gerenk yok..[/QUOTE]
peres'in de hitler'den bi farkı yoksa bu biraz çelişki olmuyor mu:)
[QUOTE=bonnie;79815]pekala yeniden değiştirdim[/QUOTE]
bu çok daha güzel sevgili bonnie+.+.
period 5 dk fodw ayi bizde onun izinden yavasca gidiyoruz ama sinirdayiz yari ayi yari boga. bugun sanki bakin anlik uymuyoruz gibi numara yapiyorlar.
32.25'e gelmeden longları riskli görüyorum.
[QUOTE=chn69;79801]dax ın tadı yok gibi
darısı başımıza[/QUOTE]
dax yamulmaya devam
bizde sağlam durmaya devam
peh
[quote=bonnie;79815]pekala yeniden değiştirdim[/quote]
yaaaniii..hala çok çekici değil ama en azından şirin :)
endekste 25500 desteği kırılır mı?
vay be ne güçlü piyasamız varmışta haberimiz yokmuş.DAX nalları dikti bizimkiler hiç istifini bozmuyor.
[QUOTE=bonnie;79823]endekste 25500 desteği kırılır mı?[/QUOTE]
büyük ihtimal:D
[quote=sazan;79820]32.25'e gelmeden longları riskli görüyorum.[/quote]
Bay SAZAN,
Tatilinizdeki onca meşguliyetiniz arasında, Planetery Harmonics tarafında görünen bir kritik tarih varmı diye sorsak çok ayıp etmiş olmayız herhalde :) SAZAN the EMINENT :)
cuma günkü kapanışı ile spot30 -yapıştırmıştım-..Cati buna yarasa formasyonu adını vermişti..Ama hedefini söylememişti..şimdi söyler belki
Cumadan Vob30 Shortcu arkadaslara selam olsun. Vob$ uzun devam. Vob30 short devam. :). Bugun Niagara görmeyi çok bekliyorum...
yaaa bende kendime şirin bi avatar istiyorummm:)
fdow dağıldı -1,50 dax ta 4200 ler tutmazsa 4140-4150 destek
[quote=jerfin;79829]yaaa bende kendime şirin bi avatar istiyorummm:)[/quote]
yardım edeyimmi? ama biraz daha detaylı tarif lazım..nasıl bişi istediine dair...
[quote=Astatin;79826]Bay SAZAN,
Tatilinizdeki onca meşguliyetiniz arasında, Planetery Harmonics tarafında görünen bir kritik tarih varmı diye sorsak çok ayıp etmiş olmayız herhalde :) SAZAN the EMINENT :)[/quote]
Tatil bitti dostum. İşe döndük. Gurt adam tarihleri grafiğini akşama veriyim. Şu anda çok sade ve grafiksiz bir şey söylemek gerekirse, 9 şubat pazartesi bir tarafa dogru çok güçlü bir trendin(yükseliş yada düşüş), zaman olarak ortaları olacak. Hangi yana trend bekliyorsun dersen, bence aşağı.
[QUOTE=Astatin;79831]yardım edeyimmi? ama biraz daha detaylı tarif lazım..nasıl bişi istediine dair...[/QUOTE]
şirin ve ayu ruhuma uygun olsun.. ama farklı olsun, daha önce kullanılmamış:..:
33000 hedefiyle 32675 den açtığım longu 32825 den kapattım... ancak çok enteresan birşey var...
fdjı ve fspx çok gerilemesine rağmen VOB'da aşağı basmıyorlar... bişi var, en iyisi nötr şu an... bonoda da satış var...
Jerfin, bu şirin süperbear avatarını beğendiysen sana veriyim, kopyala kullanmaya başla hemen, ben değiştiririm başkasıyla..
[quote=sazan;79832]Tatil bitti dostum. İşe döndük. Gurt adam tarihleri grafiğini akşama veriyim. Şu anda çok sade ve grafiksiz bir şey söylemek gerekirse, 9 şubat pazartesi bir tarafa dogru çok güçlü bir trendin(yükseliş yada düşüş), zaman olarak ortaları olacak. Hangi yana trend bekliyorsun dersen, bence aşağı.[/quote]
+.+.+.
[QUOTE=bull market;79835]Jerfin, bu şirin süperbear avatarını beğendiysen sana veriyim, kopyala kullanmaya başla hemen, ben değiştiririm başkasıyla..[/QUOTE]
yok olmaz, ben hiç görülmemiş birşey istiyorum..
hem sana yakışmış bu avatar..:)
Alınır da, bu kadar mı alınır... yoksa göz boyamaca mı?
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=d2lfwt96o6yr6sv4me9h.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/d2lfwt96o6yr6sv4me9h.gif[/IMG][/URL]
seans dan sıkılanlara
[URL]http://blog.mynet.com/yndn[/URL]
Efg shorcuların yanında olmadığı sürece düşüler böyle olacak heralda dax fdo usd yen simdi efg 45000 uzun olmasaydı böylem i düşerdik
[quote=doruk;79838]alınır da, bu kadar mı alınır... Yoksa göz boyamaca mı?
[url="http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=d2lfwt96o6yr6sv4me9h.gif"][ımg]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/d2lfwt96o6yr6sv4me9h.gif[/ımg][/url][/quote]
bu takas hiçbişey ifade etmiyor 1 haftalık takasa bakılarak karar verilemez tüme bakmak lazım o da 1 eylülden başlar
Sevgili Astatin,
Umarım yeni avatarın gerçek ruh durumunu yansıtmıyordur. (Otherwise, 5 to 10 doses urgent holiday is advised)
Baazı arkadaslarda satasma, tacız, ajite etme vb özellikler giderek artıyor, kımseyı isaret etmıyorum, misal astatın demem hıcbır zaman. En azından 5 yıl hucre cezası neden uygulanmııor merak edıyorum, davostan mod mu getıelım yanı.
sayın mbm hata bende 2 gün yerine 2 haftayı seçmişim yanlışlıkla.Aslı ikişergün ceza :)
[quote=cırcır;79839]seans dan sıkılanlara
[URL]http://blog.mynet.com/yndn[/URL][/quote]
avatarın değişmiş ama ruhun aynı cırcır:)
sn teo VA cok sıkısık sanirim baska alan aranacak seans sonuna kadar boyle gitmez ama nerede soru bu?
[quote=sazan;79843]Sevgili Astatin,
Umarım yeni avatarın gerçek ruh durumunu yansıtmıyordur. (Otherwise, 5 to 10 doses urgent holiday is advised)[/quote]
üüü (Tanır mısınız kendisini? Yoksa sadece yüzündeki "bitmiş" ifade mi tetikledi iyi niyet dolu mesajınızı yazma isteğinizi)
Herkese bol kazanç
Bugün böyle gidecek gibi görünüyor.Akşama doğru ne olacağı belli olur bence.
7410
arkadaşlar bu matriks derinlikli ekrandan MS ye veri aktarma nasıl yapılıyor,açıklayacak arkadaşa teşekkür ederim.
Spotta işlem hacmi benım nazarımda sıfıra yakın, sert satısların gelmesı an meselesi.
Sima yabancı gelmiyor, ama sadece yüzündeki bitmiş ifadeden dolayı yazdım.
[QUOTE=tuareg;79852]Spotta işlem hacmi benım nazarımda sıfıra yakın, sert satısların gelmesı an meselesi.[/QUOTE]
spotu zor tutuyorlar..