-
Ramiz Dayı: Kendi kendimize verdiğimiz sözü tutmak, en çabuk unuttuğumuz şeydir ne yapsak.Mademki bu dünya bile yok olacak birgün, sevginin bitmesine insan neden üzülsün.Aşkmı kaderi kovalar kadermi kovalar aşkı, daha kimseler çözemedi bu bilmeceyi...
-
[quote=selçuklu;180987]hoşgeldiniz iyi çocuk patron ... palaya çok benzettim sizi .. bi yakınlığınız varmı ? ..
matlabmı kullanıyorsunuz .. ? .. tşk .. hörmetler .. :D:D[/quote]
Yok, değerli ağabeyim, ben garibanın biriyim...
Matlab kullanmıyorum. İstatistik programı yanılmıyorsam, muadili bir program daha var bildiğim kadarıyla, SPSS...
Bu arada Selçuklu ağabeyim, fraktal ne demek?
Küskü'yü biraz anladım da...
Teşekkürler...:)
-
amcam 900 e 410 kontratı döşedi gelin verin diyor...yok mu lem bi babayiğit forumda boyasın şu 900 ü :D
-
[quote=boz ayı;180988]çanlar euro bölgesi için çalmaya başladı......
sanayii siparişler berbat...bu çok önemli.........[/quote]
[I]bu durum sürdürülemez......almanlar ve fransızlar bu cenazeyi taşımaz.[/I]
[I]önümüzdeki günlerde gittikçe kötüleşecek.....euro bölgesi gitti gidiyor...lelele[/I]
-
[QUOTE=Rooks;180989][B]Ramiz Dayı:[/B] Kendi kendimize verdiğimiz sözü tutmak, en çabuk unuttuğumuz şeydir ne yapsak.Mademki bu dünya bile yok olacak birgün, sevginin bitmesine insan neden üzülsün.Aşkmı kaderi kovalar kadermi kovalar aşkı, daha kimseler çözemedi bu bilmeceyi...[/QUOTE]
William Shakespeare :)
-
Yılan baş...
Ne sokup duruyorsun başını her yere....dng
-
[QUOTE=Rooks;180972]şimdi ben pala olsam üzerime afiyet, 300-400lere çıkar millete long(kan) kokusu verir sonra hızlı düşerim.900ü kırar geçerim milleti sata geçiririm longtakileri 1000 puan terste bırakırım:))) nası benden pala olurmu?[/QUOTE]
::: pela doğulur
-
[quote=TÜRKOĞLU;180991]amcam 900 e 410 kontratı döşedi gelin verin diyor...yok mu lem bi babayiğit forumda boyasın şu 900 ü :D[/quote]
çekilin az. değmesin yağlıboya :D
-
[quote=boz ayı;180992][I]bu durum sürdürülemez......almanlar ve fransızlar bu cenazeyi taşımaz.[/I]
[I]önümüzdeki günlerde gittikçe kötüleşecek.....euro bölgesi gitti gidiyor...lelele[/I][/quote]
AB ..de alsınlar bir taraflarına kına yakarlar artık....
ekonomik birlik giderse....para yoksa...siyasal birlik hikaye olur...:..:
-
BU PENBE VE MAVİ OLAN T.S FORECAST, BU İKİSİNİN MAKASININ AÇILMASI BİZE, BİR KISA REALİZASYONU HABER VERİYOR, NE ZAMAN 68750 ALTINA GÜNLÜK BAZDA SARKIP KALRSAK, EMA [B]EN GEÇ[/B] 67500 DEN TEPKİ KOYAR AĞAM, YANİ BURADA BİR AL GÜLÜM VER GÜLÜM YASAYACAĞIZ BÜYUK OLASILIK, VE SHRT TAZELEYECEZ, HABER DEVAM EDİYORA GÖRE,....
[URL=http://img268.imageshack.us/i/17471600.png/][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/7220/17471600.png[/IMG][/URL]
-
[quote=boz ayı;180992][I]bu durum sürdürülemez......almanlar ve fransızlar bu cenazeyi taşımaz.[/I]
[I]önümüzdeki günlerde gittikçe kötüleşecek.....euro bölgesi gitti gidiyor...lelele[/I][/quote]
En son Yunanistan batıyorken orayı fethetmeye gidiyoduk AB de gümlüyorsa destekli gidelim hazır el değmişken orayı da hüpletelim:::
-
Olmaz böyle bişey ya su dakkaya kadar sortlar hala öne geçemedi long haka daha güçlü