Oyun portföyümde ekstra kisalari 69250`ye yazdim. 69400 ve üzerinde 20 dklik kapanisa stop olurum...
Printable View
Oyun portföyümde ekstra kisalari 69250`ye yazdim. 69400 ve üzerinde 20 dklik kapanisa stop olurum...
BU DA 10 DK PROCEKSİYON NORMAL ARALIKLARI, BU YERELERİN AŞAĞIDA VEYA YUKARIDA KIRILMASI BİZİ MUHTEMELEN GÜNLÜKTE İŞARET ETTİĞİMİZ YERELER GÖTÜRÜR, HER ŞEY GAYET AÇIK, ALENEN ORTADA,.......
[URL=http://img268.imageshack.us/i/35079046.png/][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/6889/35079046.png[/IMG][/URL]
[quote=rooks;181012]sorulması gereken şu, sisteme uymakta zorluk çekiyomusun yoksa uyumu kolay bir sistemmi:)[/quote]
işallah 2010 planım bu, bunlar bende forumla başladı, aynı zamanda prof data aldım aracıdan, buraya kadar geldik, allahın izniyle, yardımsız tek başımıza, e makro da fena deel, portföyü ikiye bölüp bir kısmını bu sisteme atıyım diyorum, kalanıylada 10 dk lıkta indregandi yapıyım diyorum, planım böle, sis güzel gerçekten fena deel, ama bu testleri konusunda, deneyimli arkadaşlardan yardım almam lazım, bu yayınladığım 2009 ocaktan beri,
[QUOTE=indregandi;181018]işallah 2010 planım bu, bunlar bende forumla başladı, aynı zamanda prof data aldım aracıdan, buraya kadar geldik, allahın izniyle, yardımsız tek başımıza, e makro da fena deel, portföyü ikiye bölüp bir kısmını bu sisteme atıyım diyorum, kalanıylada 10 dk lıkta indregandi yapıyım diyorum, planım böle, sis güzel gerçekten fena deel, ama bu testleri konusunda, deneyimli arkadaşlardan yardım almam lazım, bu yayınladığım 2009 ocaktan beri,[/QUOTE]
2009 başından beri saatlik sistem %34 çok düşük...
Şu nikkei ye iyi bir sistem geliştirmem lazım, elinde bu borsya göre iyi bir sistemi olan varsa verebilirmi?
Neden buna ihtiyaç duyuyorum?
Çünkü bu saatten sonra ABD den gelebilecek herangibir global risk azalmıştır, sırada en zayıf halka vardır, en zayıf halka çekik gözler...demekki borsasının al yada sat verip vermediğine bakmak lazım değilmi? mantığımda yanlış varmıdır? varsa nerededir? cevap veren olursa sevinirim...saygılar.
[quote=enorton;181019]2009 başından beri saatlik sistem %34 çok düşük...[/quote]
açığa al ve sat kalkınca %51 oldu, nortonum, bu konuda açığa sat ve poz kapatlar uygulayıp, al ve sat larla poz alınabilir, ama ben bunu zaten günlük yapacam, 60 lıklar fena gap yiyor zaten, snin paskal mesala günlükte % kaç 1.1.09 dan beri,
[QUOTE=indregandi;181021][B]açığa al ve sat kalkınca %51 oldu,[/B] nortonum, bu konuda açığa sat ve poz kapatlar uygulayıp, al ve sat larla poz alınabilir, ama ben bunu zaten günlük yapacam, 60 lıklar fena gap yiyor zaten, snin paskal mesala günlükte % kaç 1.1.09 dan beri,[/QUOTE]
Neden çünkü sürekli yükselen piyasadayız, açığa sat işlemleri çoğunlukla zarar yazmış demek ki... Ama bu daha ne kadar sürer sence? Ayı piyasası başladığında bu yöntemle iflas edersin... Söylediğin yöntem açığa sat yapmadan sadece hisse alıp satmakta başarılı olabilir... Bu sebepten ilgili tarih aralığında günlük test yapmak da doğru değil bence... Mart ortasından beri sürekli yükselen piyasa var... Günlük ve saatlik için ilk verilerden bu yana test yapman gerekir bence...
Pascal da günlük %78 kar var 2009 başından bu yana ama dediğim gibi bu hiçbirşey ifade etmez...
[quote=enorton;181019]2009 başından beri saatlik sistem %34 çok düşük...[/quote]
birde 8*sattlik yataydan kaynaklı cepten yiyor bu sistem,
[QUOTE=enorton;181022]Neden çünkü sürekli yükselen piyasadayız, açığa sat işlemleri çoğunlukla zarar yazmış demek ki... Ama bu daha ne kadar sürer sence? Ayı piyasası başladığında bu yöntemle iflas edersin... Söylediğin yöntem açığa sat yapmadan sadece hisse alıp satmakta başarılı olabilir... Bu sebepten ilgili tarih aralığında günlük test yapmak da doğru değil bence... Mart ortasından beri sürekli yükselen piyasa var... Günlük ve saatlik için ilk verilerden bu yana test yapman gerekir bence...
Pascal da günlük %78 kar var 2009 başından bu yana ama dediğim gibi bu hiçbirşey ifade etmez...[/QUOTE]
Mesela 2009 başından beri getirilerini koyduğum iki saatlik sistemden daha başarılı olan sistem; 2009 öncesinde ise diğerine göre daha başarısız... Testleri mümkün olduğunca en çok veri ile yapmalıyız...
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=181024&postcount=124[/url]
[CENTER][B][SIZE="7"][COLOR="Green"]z i l d g o b [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE="4"]zeroişlemlongdevamgololurbence[/SIZE][/CENTER]
[quote=enorton;181022]Neden çünkü sürekli yükselen piyasadayız, açığa sat işlemleri çoğunlukla zarar yazmış demek ki... Ama bu daha ne kadar sürer sence? Ayı piyasası başladığında bu yöntemle iflas edersin... Söylediğin yöntem açığa sat yapmadan sadece hisse alıp satmakta başarılı olabilir... Bu sebepten ilgili tarih aralığında günlük test yapmak da doğru değil bence... Mart ortasından beri sürekli yükselen piyasa var... Günlük ve saatlik için ilk verilerden bu yana test yapman gerekir bence...
Pascal da günlük %78 kar var 2009 başından bu yana ama dediğim gibi bu hiçbirşey ifade etmez...[/quote]
BUNLAR VOB BAŞINDAN,
[URL]http://img268.imageshack.us/img268/1482/90062233.png[/URL]
[URL]http://img683.imageshack.us/img683/3807/16599001.png[/URL]
çok uykum geldi yemek yiyiynce .. yarım saat uyuyyayım ... stop yazılı ... rallysange olsun ..