[quote=hilmi;181051]340 lık evin aylık kirası ne kadar ?[/quote]
Abi ben eski kiracı+ev sahibimde zengin yaslı bir dul kadın oldugu:) icin 1000tl ya oturuyorum,fakat yeni giren 2 kiracı var 1300tl ya oturuyorlar..
Printable View
[quote=hilmi;181051]340 lık evin aylık kirası ne kadar ?[/quote]
Abi ben eski kiracı+ev sahibimde zengin yaslı bir dul kadın oldugu:) icin 1000tl ya oturuyorum,fakat yeni giren 2 kiracı var 1300tl ya oturuyorlar..
[quote=von mises;181050]Tamam...Kabul...Birazcık dediğiniz, 140-150 hadi 160 olsun...
Satış fiyatı 300 milyar, kira 850 TL...
Fiyat/kira rasyosu 352...
Bu fiyatlara gayrimenkul alan kerizdir...Kusura bakmayın...
Gayrimenkul fiyatları kesin düşer, hatta çakılır...[/quote]
bencede yatırım için almak pek mantıklı değil o fiyatlara. Ama çok hoşuna gitmiştir alanın, oturmak için alıyodur o başka birşey...
[QUOTE=elstock;181040]Enortonum benim bi arkadasım ev almıstı oradan 2007 senesinde 3+1 260 milyara:)sadece dıs sıvası vardı ici yapılı degildi 1 sene sonra teslim ettiler..banka mevduat faizleri yıllık yüzde 19 du..cok dedim olm alma faize yatır,2 sene sonra 2 tane alırsın demistim.dinlemedi gömdü parayı tam 3 sene oldu bilesigiyle bi hesapla enortonum adama gireni...[B]simdi cok pisman,demek 850 tl ha...[/B]yalnız merkezde ev fiyatları hic düsmedi hocam,ben feneryolunda oturuyorum kirada tabi:)23 senelik bir bina 135 metrekare,en üst katı 330bin tl ya satıldı 2 hafta önce..krizden öncede max 340 a satılmıstı..bi alt katı..[/QUOTE]
800 müş :) Geçen yıl daha satılamayan bir kaç daire vardı, geyiğine arayıp sordum kampanya var 300 dediler... Tabi pazarlıkla daha aşağı çekilirdi fiyat... 125 m^2 olanlar bunlar...
[url]http://www.sahibinden.com/atasehir_karsisi_atapol_residence_de_kiralik_3_1_-_800_-tl-17WQQaXQQ19606075WQQpXQQdisplayitem?[/url]
[QUOTE=elstock;181040]Enortonum benim bi arkadasım ev almıstı oradan 2007 senesinde 3+1 260 milyara:)sadece dıs sıvası vardı ici yapılı degildi 1 sene sonra teslim ettiler..banka mevduat faizleri yıllık yüzde 19 du..cok dedim olm alma faize yatır,2 sene sonra 2 tane alırsın demistim.dinlemedi gömdü parayı tam 3 sene oldu bilesigiyle bi hesapla enortonum adama gireni...simdi cok pisman,demek 850 tl ha...yalnız merkezde ev fiyatları hic düsmedi hocam,ben feneryolunda oturuyorum kirada tabi:)23 senelik bir bina 135 metrekare,en üst katı 330bin tl ya satıldı 2 hafta önce..krizden öncede max 340 a satılmıstı..bi alt katı..[/QUOTE]
IMKB`ye 100% korole iste... 58000leri görmüstük, 54400 lere geldik. O ev de 340`i görmüs, 330`lara kadar gelmis:)
Benoit Mandelbrot'un Finansal Piyasalarda Saklı Düzen isimli kitabı güncel yayıncılıktan yayınlandı. Fraktalleri finansal piyasalarda arama üzerine.Fraktalleri merak edenlere.
[quote=elstock;181046]Von mises,o rakam binanın bulundugu konuma göre degisiyor,istanbul icin merkez bölgeler 240 aydan baslıyor 325 e kadar cıkıyor..nitekim batı atasehirde de aynı sekilde..bunun üstü pahalı altı alınabilir seviye..caddebostan,suadiye gibi bölgeler 325..batı atasehir 240 ile 325 arası..beylikdüzü mesela cok konut oldugu icin dedigin rakamlar..[/quote]
Abd'de ben size tonla gayrimenkul bulayım,
kira rasyosu 120'nin altında...Türkiye'de Akp dönemindeki büyümenin kaynağı İnşaattir.
Medya, bankalar , mütahitler ve hükümet vasıtasıyla insanlar dolandırıldı.
yuaw benım 180000 lık evı ben 1000 e verıyom kıraya 3 övrenci oturuyore
[B][U]VOB'da öğleden Sonra Sineması Kuşağı[/U][/B]
[B][U][I]Film:[/I] [/U]SHORTBUSTERS (Short avcıları)[/B]
[B][U]Türü:[/U] Yabancı- Uzun Metraj[/B]
[B][U]Oynayanlar:[/U] WORK&EFG INVEST brothers (Miş ve EFEGE kardeşler)[/B]
.boks..boks..kom.kom.kom.kom.boks..boks.
[quote=elstock;181056]Abi ben eski kiracı+ev sahibimde zengin yaslı bir dul kadın oldugu:) icin 1000tl ya oturuyorum,fakat yeni giren 2 kiracı var 1300tl ya oturuyorlar..[/quote]
300 lira farkın kaynağı ne:..::..::..: ne kadarı "eski kiracı" ne kadarı "yaşlı bir dul [COLOR=red]kadın[/COLOR]" faktörleri ile ilgili...üsteik yeni kiracılarda 2 kişiymiş
[quote=Astatin;181064]300 lira farkın kaynağı ne:..::..::..: ne kadarı "eski kiracı" ne kadarı "yaşlı bir dul [COLOR=red]kadın[/COLOR]" faktörleri ile ilgili...[/quote]
şşştt orasını karıştırma .dng :..:
[QUOTE=elstock;181056]Abi ben eski kiracı+ev sahibimde zengin yaslı bir dul kadın oldugu:) icin 1000tl ya oturuyorum,fakat yeni giren 2 kiracı var 1300tl ya oturuyorlar..[/QUOTE]
peki aidat ne kadar... Şimdi bu atapolde aidat ne kadardır 150 var mıdır? Benim kira 600 lira olacak bir ay sonra, 200 daha verip atapole mi taşınsam diyorum :) Ama aidat yok bende...
[quote=men;181060]Benoit Mandelbrot'un Finansal Piyasalarda Saklı Düzen isimli kitabı güncel yayıncılıktan yayınlandı. Fraktalleri finansal piyasalarda arama üzerine.Fraktalleri merak edenlere.[/quote]
yok MEN patron..şu hayatta bir yılanlardan bir fraktallardan diskinmişim zaten..ha birde bobineri vardı..vahşi batıda.lelele.lelele
Bu araad Türkçe MATLAP eğitim tokümanına bir şey demedin:confused::cool: