-
[quote=enorton;181035]ikisi de günlük galiba, saatliğin getirisi nasıl? Bu arada günlükleri de spot 30 da çalıştırmak bence daha mantıklı... Hem 1997 ye kadar veri var...[/quote]
saatlik alamıyorum malesef, çünkü 2005 e datam yok, bu web karıştırdığımda bir uzmanın 200 üstündeki testleri kale almam dediğini okumuştum, ataştırmalarıma bu yönde ağırlık verdim, önce 280 leri deneedim, mart yükselişi öncesinde anlmlı yerelerden, performansler ortaya çıktı her, sistem içinfo,runda, sonra bu sistemlerden % desi yüksek olanları, py döngüsüne göre yeniden otutturdum, bir gün forunda sen astitan ile bu sis getirilerini knuşurken, bende girmiştim konuya, sen açığa sat tanımlamamışsın dediydin, bende oturdum onu çalıştım bir süre, bu işi fazla hassas düşünmemek lazım, ben bu sistemde en son yereye baktım şu 65 den düşüşe ne yapmış sis, diğerleri ne bu, açıklı açıksız, bu iyi çıktı, ısındım buna, o yüzden deneyecem bunu günlükte güven veriyor bana, şu geçen 30.12.09 da greed fear duvara toslarken bu toslamadı, çerçeve ble çıkarmadı, kayıtlarda var o günün, onun içn güven veriyor bana, g f de ilk atağı ve dalışları güzel yapıyor, gördüğüm, bakacaz önümüze, şimdi %60-%130 bandı arasında bunun performu,
-
-
[quote=Barney;181065]şşştt orasını karıştırma .dng :..:[/quote]
patron..nicki ne zaman değiştireceksin sen..gelişmelerden haberin yok galiba:..::..:
-
[quote=Astatin;181070]patron..nicki ne zaman değiştireceksin sen..gelişmelerden haberin yok galiba:..::..:[/quote]
var var duydum şoktayım ::::::
-
[quote=unlimitted;181049]bu rakamı doğrulayacak tek meslek grubu inşaatçılardır. :D
yalnız arz-talep mevzusunu atlamayınız...[/quote]
Onu kabul ediyorum...
O rakamlar verildi, gayrimenkuller satıldı. Fiyat uçtu. Kara para, uyuşturucu parası, kaynağı belli olmayan paranın aklandığı en önemli alan gayrimenkul piyasası...
Fakat İmf anlaşması ile (imzalanmaması mümkün değildir bana göre) bu değirmenin de suyu kesilir.
-
[QUOTE=indregandi;181068]saatlik alamıyorum malesef, çünkü 2005 e datam yok, bu web karıştırdığımda bir uzmanın 200 üstündeki testleri kale almam dediğini okumuştum, ataştırmalarıma bu yönde ağırlık verdim, önce 280 leri deneedim, mart yükselişi öncesinde anlmlı yerelerden, performansler ortaya çıktı her, sistem içinfo,runda, sonra bu sistemlerden % desi yüksek olanları, py döngüsüne göre yeniden otutturdum, bir gün forunda sen astitan ile bu sis getirilerini knuşurken, bende girmiştim konuya, sen açığa sat tanımlamamışsın dediydin, bende oturdum onu çalıştım bir süre, bu işi fazla hassas düşünmemek lazım, ben bu sistemde en son yereye baktım şu 65 den düşüşe ne yapmış sis, diğerleri ne bu, açıklı açıksız, bu iyi çıktı, ısındım buna, o yüzden deneyecem bunu günlükte güven veriyor bana, şu geçen 30.12.09 da greed fear duvara toslarken bu toslamadı, çerçeve ble çıkarmadı, kayıtlarda var o günün, onun içn güven veriyor bana, g f de ilk atağı ve dalışları güzel yapıyor, gördüğüm, bakacaz önümüze, şimdi %60-%130 bandı arasında bunun performu,[/QUOTE]
MAtrikste saatlikte şuanda 17.03.2006 ya kadar gidiyor... Test yaparken tüm barları seç, yada bitmiş bir testte graik üzerinde tarih kısmına gel tüm barları seç... Bence 200 bar hiçbişey, bu benim görüşüm tabiki...
-
[quote=Barney;181071]var var duydum şoktayım ::::::[/quote]
Yahu yıkıldım..Erkek familyasının %51 inin idolü olan adam "molten" çıksın iyimi..hayret yaww
-
[QUOTE=Astatin;181067]yok MEN patron..şu hayatta bir yılanlardan bir fraktallardan diskinmişim zaten..ha birde bobineri vardı..vahşi batıda.lelele.lelele
Bu araad Türkçe MATLAP eğitim tokümanına bir şey demedin:confused::cool:[/QUOTE]
hayatta en diksindiğim şey matlapdır ... ahanda forum şahit .. :D:D:D
-
bu kadar yataylık yeter ikinci seans ekşın bekliyorum
-
[quote=Astatin;181074]Yahu yıkıldım..Erkek familyasının %51 inin idolü olan adam "molten" çıksın iyimi..hayret yaww[/quote]
sorma ya... manipülasyonmu acaba :..::..::..:
-
[quote=selçuklu;181075]hayatta en diksindiğim şey matlapdır ... ahanda forum şahit .. :D:D:D[/quote]
:..::..::..::..::..::..: Hayatta en hakiki mürşit matlapdır" patron..ayıbediyon valla..niye diskiniyon köz gibi pırogramdan;)
-
[quote=Astatin;181067]yok MEN patron..şu hayatta bir yılanlardan bir fraktallardan diskinmişim zaten..ha birde bobineri vardı..vahşi batıda.lelele.lelele
Bu araad Türkçe [B]MATLAP[/B] eğitim tokümanına bir şey demedin:confused::cool:[/quote]
Boşver [B]MATLAP'[/B]ı..
Sana [B]MAT-KAP[/B] eğitimi alalım...kom