[quote=dede;254767]adın dowjones olsa inanırdım:)[/quote]
dow jones çok karaktersiz be ammma .. olamam ..:) ben
Printable View
[quote=dede;254767]adın dowjones olsa inanırdım:)[/quote]
dow jones çok karaktersiz be ammma .. olamam ..:) ben
düşen kanalı önce kırdı içine girdi şimdi yine yukarıya geçilmiş durumda.artık 600 altına gelmeden yukarıya sürmeli.
spot ufacık tepki bile veremiyor.. durum vahim...
[QUOTE=nunu;254768]selam millet, ev verileri var, cok onemli, bilmem ilginizi ceker mi?:..:
iyi bekleniyor ama ben ivvvreeennccc bekliyorum:::[/QUOTE]
Abla ilgimizi çekyoda bu 15,30 gelmicekmiydi .Hala gelen giden yok
[QUOTE=oguzhan;254773]Abla ilgimizi çekyoda bu 15,30 gelmicekmiydi .Hala gelen giden yok[/QUOTE]
cıkk.. veriler saat 17 de...
üwwwww...her ne olacaksa çok sert olacak...üwwwww
[IMG]http://i45.tinypic.com/foj960.png[/IMG]
[quote=jerfin;254772]spot ufacık tepki bile veremiyor.. durum vahim...[/quote]
garanti 2 gündür bitik durumda..
piyasanın motoru olduğu içinde yukarı marj oluşmuyor..
7.10 alışta kalamıyor yahu dünden beri..
[quote=tomjones;254770]dow jones çok karaktersiz be ammma .. Olamam ..:) ben[/quote]
yok yegenim o ne demek! Teşbihte hata olmaz:) sürci-lisan olduysa affola..
ema55.......71.634
[QUOTE=hpy;254764]str al verdi.72400 e dikkat edelim lütfen.Yukarı geçilemezse yine aşağı salar bu meret.[/QUOTE]
işte o zaman çok şık bir OBO oluşur...::::::
Yüce tanrım bana güç ver, sabretmeyi öğret bana...ey gidi üniversite yılları eyyy
[URL]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1221391825880[/URL]
900 üstüne gitmeden dön-baba dönelim yapar durur bu..
bu seviye aşılmadan 5 liklere gelen al da badem olabilir..
24 para çıkışı varmuş zpottan
[quote=dede;254779]yok yegenim o ne demek! Teşbihte hata olmaz:) sürci-lisan olduysa affola..[/quote]
:) yok canım.. estağfurullah ...
aranızda izmir'de olup da ''özel izmir üniversitesi'' hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
[quote=seagate;254785]24 para çıkışı varmuş zpottan[/quote]
O para senin yeni avatar'daki adamın cebinden çıkmış galiba... Acıdım adamın haline... :)
[quote=seagate;254785]24 para çıkışı varmuş zpottan[/quote]
ula bak hala pgpç ye bakıyii yaw...pgpç, takas, makas hepsi hikaye gardaşş... illede para giri çıkışı görmek istiysen MFI ya bak CMF ye bak....
PGPC bizde 3-5 el tarafından manipüle edileybil bir rakam..deki doğru..öyle bile olsa günlük değerine değil trendine bakmak gerekir..thats why mfi cmf..
misal büyük yükselişlerin sonunda bir yerlerdede PG zirveye çıkar..ne etcen yapışcan mı longlara o zaman.......:o:o
nihayet spotta canlandı..
675 kısa 900 stop !
ema trader da alışta 650 den
[QUOTE=jerfin;254787]aranızda izmir'de olup da ''özel izmir üniversitesi'' hakkında bilgi sahibi olan var mı ?[/QUOTE]
Üniversitenin tam adını yazarmısın
Menemende olan var ondan mı bahsediyon. Oğlum ilgileniyor ona sorarım.
[quote=YAVUZHAN;254798]ema trader da alışta 650 den[/quote]
evet bu önemli..;)
[QUOTE=tomjones;254718]merhaba arkadaşlar, vob ta yeniyim, forumda daha de yeniyim..
sanırım herkesin kendine ait sistemi var,
sistem kurma konusunda bana yol gösterebilcek olursa çok sevinirim, minnettar kalırım...1000er -5000 er puanla kazanmasını dilerim ...[/QUOTE]
neye ihtiyacın var yardımcı olalım .. ozelden ulasırsan aksam durumunu gozden gecırırız... elimizden gelen yardımı yaparız...
still şort still got the blues...üwww
[quote=Kennym;254802]neye ihtiyacın var yardımcı olalım .. ozelden ulasırsan aksam durumunu gozden gecırırız... elimizden gelen yardımı yaparız...[/quote]
teşekkür ederim...
düzenli biçimde trade edebileceğim, bir sistem sahibi olmak istiyorum...
600 altı istop longum .. heç ümitli değilim ama ..
Sistemim 675--700 den geçici al vermeye başladı yanlız 15,45 daha çok zaman var
Aynı dün gibi bana baktığım herşey long demeye başladı... Dün de böyleydi sonuç Kara Pazartesi oldu... üvvvv... Şu VOB'da bir baltaya sap olamadık gitti... üvvvv.... :..:
iki kademede aldığım longları 750-850 den verdim flat
[quote=Strategist;254813]Aynı dün gibi bana baktığım herşey long demeye başladı... Dün de böyleydi sonuç Kara Pazartesi oldu... üvvvv... Şu VOB'da bir baltaya sap olamadık gitti... üvvvv.... :..:[/quote]
he valla kardes, bak ben simdi ivrenccc veri bekliyorum ya, Allah bilir gecen ay peynir ekmek gibi ev satilmistir, uwwww:::üüü:eek:
ü[url]www..ingaaa.stil[/url] şort still got the bluess..üww..ingaaa
emalar
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/19980c27.png[/IMG]
[quote=nunu;254819]"he valla kardes, bak ben simdi ivrenccc veri bekliyorum ya, Allah bilir gecen ay peynir ekmek gibi ev satilmistir," uwwww:::üüü:eek:[/quote]
diye düşündüğün için kesin veri çok kötü gelir...::::::(eğer senin dediğin gibiysen)
uwwww..15 dkda hem ema112 ye hem de üst bol banda dayandı..nayır..bu kadar kolay olmamalı..nayır
[quote=Astatin;254824]diye düşündüğün için kesin veri çok kötü gelir...::::::(eğer senin dediğin gibiysen)[/quote]
ve ben de bunun farkinda oldugum icin yine iyi gelir...yafff asti git basimdan, arti sonsuza yakinsar bu:::
[quote=nunu;254826]ve ben de bunun farkinda oldugum icin yine iyi gelir...yafff asti git basimdan, arti sonsuza [COLOR=red]yakinsar[/COLOR] bu:::[/quote]
ıraksar....boks.:::
[QUOTE=oguzhan;254799]Üniversitenin tam adını yazarmısın
Menemende olan var ondan mı bahsediyon. Oğlum ilgileniyor ona sorarım.[/QUOTE]
üniversitenin web linkini vereyim oğuzhan.. şehir merkezinde..[url]http://www.izmir.edu.tr/tr/[/url]
baya bi inceledim ben ama eğitimi v.s. nasıl acaba.. bir de vakıf sahipleri ve yöneticileri dini bir cemaate falan mensuplar mı.. yani siyasi boyutu v.s...:D
daha 2 yılık bir vakıf üniversitesi.. çok yeni yani.. orada okuyanlar daha iyi bilir diye düşündüm..
nuni apla veriler nası gelir sence .. senin tahminnin yani .. üvv
[quote=Astatin;254825]uwwww..15 dkda hem ema112 ye hem de üst bol banda dayandı..nayır..bu kadar kolay olmamalı..nayır[/quote]
fissek gibi boga piyasasindayiz, yukari her sekil makbuldur:..:
[QUOTE=oguzhan;254812]Sistemim 675--700 den geçici al vermeye başladı yanlız 15,45 daha çok zaman var[/QUOTE]
Sistem alda uzadım