opus yine gelen geceni mal mulk sahibi yapmaya basladi :)
Printable View
kura ,cekilis yok her isteyene itina ile long servisi yapilir :)
kura ,cekilis yok her isteyene itina ile long servisi yapilir :)
bu gün avrupaya uyuyoruz heralde bizim 5 dak. grafik daxın 5 dakikalığının kopyası nerdeyse.
bu gün avrupaya uyuyoruz heralde bizim 5 dak. grafik daxın 5 dakikalığının kopyası nerdeyse.
opus 4850 tane satmis gun sonuna dogru 800 taneyi filan hizli sekilde alir 300-500 puan yukarida kapatir yarin acilista filme devam eder.ve bunun adida literaturde MAL YEDIRME olarak gecer.
opus 4850 tane satmis gun sonuna dogru 800 taneyi filan hizli sekilde alir 300-500 puan yukarida kapatir yarin acilista filme devam eder.ve bunun adida literaturde MAL YEDIRME olarak gecer.
[QUOTE=follow;26494]kura ,cekilis yok her isteyene itina ile long servisi yapilir :)[/QUOTE]
dostum negative uyumszlk etkisi dinmedi amma al gelirse buradan ben long olur çünki gün grafiyi halen olumlu
amma halen 15 dakk olmsuz sadece 5 dakk olumlu 15 dakk düzelmedi
[QUOTE=follow;26494]kura ,cekilis yok her isteyene itina ile long servisi yapilir :)[/QUOTE]
dostum negative uyumszlk etkisi dinmedi amma al gelirse buradan ben long olur çünki gün grafiyi halen olumlu
amma halen 15 dakk olmsuz sadece 5 dakk olumlu 15 dakk düzelmedi
dax saatlik uyumsuz olmak üzere...
aşagı gelir kanımca....52325 kısayım ben.....
bizde büyük bir tobo var..53200 hedefli...
birde obo var.. aşagı yönlü...minik
5 daklık net değil... karışık yani durum... her şey olur.. canları nasıl isterse..
sistem satta.... 52700 geçilmeden uzun riskli.. o yüzden kısaya döndüm tekrar.......
dax uyumsuz ama hala alda...oda var....
dax saatlik uyumsuz olmak üzere...
aşagı gelir kanımca....52325 kısayım ben.....
bizde büyük bir tobo var..53200 hedefli...
birde obo var.. aşagı yönlü...minik
5 daklık net değil... karışık yani durum... her şey olur.. canları nasıl isterse..
sistem satta.... 52700 geçilmeden uzun riskli.. o yüzden kısaya döndüm tekrar.......
dax uyumsuz ama hala alda...oda var....