merhaba piyasa yeni bakyorum
Printable View
merhaba piyasa yeni bakyorum
[QUOTE=Ardasu;79851]arkadaşlar bu matriks derinlikli ekrandan MS ye veri aktarma nasıl yapılıyor,açıklayacak arkadaşa teşekkür ederim.[/QUOTE]
Sol üstteki matriks yazısını tıkla, oradan araçlar, metastock aktarımından devam...
[QUOTE=tuareg;79844]Baazı arkadaslarda satasma, tacız, ajite etme vb özellikler giderek artıyor, kımseyı isaret etmıyorum, misal astatın demem hıcbır zaman. En azından 5 yıl hucre cezası neden uygulanmııor merak edıyorum, davostan mod mu getıelım yanı.[/QUOTE]
et arkadaşım işaret et...
işaret etki bilsin herkes....
böyle ortaya konuşunca olmuyo esas...
[B]bak ben işaret ediyorum.. ondan ne geliyosa başıma geliyo...
mesela lance... ben hep söylüyorum.. adam iki gün sonra yine geliyor....[/B]
noldu bak... hakkımızı aramayalımmı...
bak sn nohamura söylüyo 2 gün yerine 2 haftaya basmışım diye....
varmı böyle bişey...
yapılan haksızlıga boyunmu egelim...
sen esas eleştriceksen jerfin gibi astatin gibi burayı geyige çevirenleri eleştir..
[quote=Ardasu;79851]arkadaşlar bu matriks derinlikli ekrandan MS ye veri aktarma nasıl yapılıyor,açıklayacak arkadaşa teşekkür ederim.[/quote]
Matriks menüsünün en altlarına yakın bir yerde-->
araçlar-- metastock aktarımı-->metastock aktarımı-->senetleri seçin... onaylayın
[quote=sazan;79853]Sima yabancı gelmiyor, ama sadece yüzündeki [COLOR=red]bitmiş [/COLOR]ifadeden dolayı yazdım.[/quote]
Bugün ruhen o vaziyetteyim galiba Bay SAZAN..Ama bugün :)
5 dk'da sonunda sat verdi. Eğer düşmezsek, ciddi malda olduklarına inanacağım.
[QUOTE=mbm;79857]et arkadaşım et...
varmı böyle bişey...
sen esas eleştriceksen jerfin gibi astatin gibi burayı geyige çevirenleri eleştir..[/QUOTE]
doğru dürüst anlamadan saldırıyorsun.. sen öfkeden mesajın içindeki espiriyi anlayamamışsın.. yazık, üzüldüm bu tavrına... keşke bu topiği hep geyik mesajları kirletse.. kavga, küfür olmasa...
[quote=mbm;79857]et arkadaşım işaret et...
[B]bak ben işaret ediyorum.. ondan ne geliyosa başıma geliyo...[/B]
[B]mesela lance... ben hep söylüyorum.. adam iki gün sonra yine geliyor....[/B]
varmı böyle bişey...
sen esas eleştriceksen jerfin gibi astatin gibi burayı geyige çevirenleri eleştir..[/quote]
Yazdıgım mesaj sıze yonelık en kucuk bır ima içermez sevgılı kardesım, bırkac gundur topıkte yoktum ve sanırım tartısma cıkmıs ve ben konuyu dahı bılmıyorum, Bay Astatınle aramızda nedenı belırsız bı kan davası var, ben sadece takıldım, alınmayın lutfen.
[QUOTE=jerfin;79861]doğru dürüst anlamadan saldırıyorsun.. sen öfkeden mesajın içindeki espiriyi anlayamamışsın.. yazık, üzüldüm bu tavrına... keşke bu topiği hep geyik mesajları kirletse.. kavga, küfür olmasa...[/QUOTE]
ne öfkesi abla... afedersin...
bende kavga gürültü olmasın istiyorum..
ama haksızlıgada dayanamıyorum....
:d dow dibine yüzde 5 dax yüzde 5 biz yüzde 20 uzağız
korktum xu 100 form son halde grafik
[IMG]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/xu100f9ac1.png[/IMG]
PY malı verecek kimseyi bulamadığı için buralarda takılmaya devam edeceğiz herhalde,
[QUOTE=mbm;79863]ne öfkesi abla... afedersin...
bende kavga gürültü olmasın istiyorum..
ama haksızlıgada dayanamıyorum....[/QUOTE]
seni severim biliyorsun sevgili mbm.. öfkeli oluşuna veriyorum bu tavrını..
vala bayıldım bu tartısmadan..durup durup nüksediyo.kim haklı kim haksız onu da net anlıyamıoruz..seans içi gerginligi mi forum gerginligi mi seçemiyorum artık..mod arkadaslar neden bı topıc acmıo tartısmalar ıcn.madem engellenemiyo bari biz nasiplenmeyelim.burası bu konuyla mesgul edilmese nasıl olur??biz bilgi almak istiyorz ya burayı ringe çevirmenin alemi yokki..yeter artk diyorum ama belli ki yetmiyo bu kavga bitmiyo..of kare of..
Arkadaşlar yapmayın lutfen ya.
2 Haftadır bu formu takıp edıyorum.Kendı kendıme ne guzel kımse dalasmıyo herkes bırbırıne sn diye hitap ediyo falan dıyodum ama benim nazarım deydi galiba:)
[quote=mbm;79857]et arkadaşım işaret et...
sen esas eleştriceksen jerfin gibi astatin gibi burayı geyige çevirenleri eleştir..[/quote]
Sayın Bay MBM,
Geyik konusundaki şikayetinizi, keşke başınıza bu üzücü yasaklama olayı gelmeden önce söyleseydiniz, eminim bir çözüm bulurduk.. Ayrıca, şikayet ettiğiniz kişi olan Bay TOUREG de bizzati RCP nin kendisidir ve bunu ifşa etmektedir zaten. Yani şikayetiniz yalnış adresedir.
Hiç bir geyiğin, küfürleşme, gerilim veya inatlaşma kadar rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum..Ayrıca Catedral, RCP ve Bull Market gibi arkadaşların hakkınız yemişsiniz..Onlar da sağlam birer geyik nihayetinde..Bir forumun karakterini katılımcılar belirler, tek tek üyeler veya moderatörler değil...
[QUOTE=mur@t;79856]Sol üstteki matriks yazısını tıkla, oradan araçlar, metastock aktarımından devam...[/QUOTE]
sn.murat o işlemi yaptım.ama aktarma gerçekleşmedi.aktaracağım senetleride 5 60 dakika ve gün olarakta belirledim ama olmadı.
[quote=Astatin;79872]Sayın Bay MBM,
Geyik konusundaki şikayetinizi, keşke başınıza bu üzücü yasaklama olayı gelmeden önce söyleseydiniz, eminim bir çözüm bulurduk.. Ayrıca, şikayet ettiğiniz kişi olan Bay TOUREG de bizzati RCP nin kendisidir ve bunu ifşa etmektedir zaten. Yani şikayetiniz yalnış adresedir.
Hiç bir geyiğin, küfürleşme, gerilim veya inatlaşma kadar rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum..Ayrıca Catedral ve Bull Market gibi arkadaşların hakkınız yemişsiniz..Onlar da sağla birer geyik nihayetinde..[/quote]
Omzuma dokunmayın sayın astatınnnn! one mınute, one mınute!!! olmazzz..
sayın rcp sahsen tanırım, cok harbı bı arkadastır:)
[quote=hexen;79865]korktum xu 100 form son halde grafik
[/quote]
beklenti 23500 mü?
[QUOTE=Astatin;79859]Bugün ruhen o vaziyetteyim galiba Bay SAZAN..Ama bugün :)[/QUOTE]
selam kardeşim avatardaki resim benimde değişik bir yönden dikkatimi çekti.bir tek gözlük ilavesi ile ünüversiteden(70 li yıllar ankara)bir arkadaşa birebir benziyor.tabii ki karıştırıyoda olabilirim.merakımı bağışlayın.özelden ulaşamadım,sormadanda edemedim.saygılar.....
[QUOTE=Astatin;79872]Sayın Bay MBM,
Hiç bir geyiğin, küfürleşme, gerilim veya inatlaşma kadar rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum..Ayrıca Catedral ve Bull Market gibi arkadaşların hakkınız yemişsiniz..Onlar da sağlam birer geyik nihayetinde..Bir forumun karakterini katılımcılar belirler, tek tek üyeler veya moderatörler değil...[/QUOTE]
söyledim sn astatin..yapma böyle...
şunuda belirteyimki senin espri anlayışına ve sosyal zekana hayranım.. cidden....
zevklede okuyorum..
ama bunun ayrı bir topikte olması gerektiğinide yazdım.....
[QUOTE=Ardasu;79873]sn.murat o işlemi yaptım.ama aktarma gerçekleşmedi.aktaracağım senetleride 5 60 dakika ve gün olarakta belirledim ama olmadı.[/QUOTE]
veri aktarımı yapılsın yazısının yanındaki kutucuğa tıklamamış olabilir misin?
[quote=mbm;79877]söyledim sn astatin..yapma böyle...
şunuda belirteyimki senin espri anlayışına ve sosyal zekana hayranım.. cidden....
zevklede okuyorum..
ama bunun ayrı bir topikte olması gerektiğinide yazdım.....[/quote]
Evet dostum söyledin..Biz de o yüzden başka bir topiğe taşındık zaten..Ama bu denek değilki bu topik de sadece graflar ve sayılar konuşulacak..Eminim kendi mesajlarında da bu çerçevede olmayan mesajlar bulursun geriye dönüp baktığında. Ama yok, forumun çoğunluğu, yok burası sadece ve sadece sayılar ve graf lardan ibaret olsun, topik A4 formatında olsun, asla modern sanatlara açılmasın :):) diyorsa, ben de hiç yazmam, söz...Sonuçta bu forumlara kimsenin gerilmek için geldiğini sanmıyorum..Moderatörleri de bu kadar ağır suçlamayın bence (sıranıı bekleyiniz:..:), forumun karakterini sadece modlar değil genelde katılımcılar belirler..
Teşekkürler
Rusların zembereği boşaldı!
Bu arada şunuda yazmadan edemeyeceğim.Rahmetli inönü'nün gene böyle bir gerginlikte söylediği şu sözler aklıma geldi. ''YENİ BİR DÜNYA KURULUR TÜRKİYE'DE BU DÜNYADA YERİNİ ALIR'' Sanırım kırılım yaşıyoruz! AB-USA derken bayağı hırpalandık Rus bilimler akademisinin bir makalesi vardı adamlar bundan sonra ''Türkiye ve Rusya stratejik ortak olacaklar'' diyodu.Yeni kankimiz ruslarmı oluyor ne?
tceli alarak nereye kadar py ..al py al..
Şubat 30 Endeksi daha aşagı gider mi acaba?
[QUOTE=Astatin;79880]Evet dostum söyledin..Biz de o yüzden başka bir topiğe taşındık zaten..Ama bu denek değilki bu topik de sadece graflar ve sayılar konuşulacak..Eminim kendi mesajlarında da bu çerçevede olmayan mesajlar bulursun geriye dönüp baktığında. Ama yok, forumun çoğunluğu, yok burası sadece ve sadece sayılar ve graf lardan ibaret olsun, topik A4 formatında olsun, asla modern sanatlara açılmasın :):) diyorsa, ben de hiç yazmam, söz...Sonuçta bu forumlara kimsenin gerilmek için geldiğini sanmıyorum..Moderatörleri de bu kadar ağır suçlamayın bence (sıranıı bekleyiniz:..:), forumun karakterini sadece modlar değil genelde katılımcılar belirler..
Teşekkürler[/QUOTE]
benim ruh halimi düşünürsen küfretmeden 15 gün...özele mesajla küfreden 2 gün.....
o şekilde yazdım o yazıyı...
ama sn nohamura hatayla oldugunu yazma olgunlugunu ve cesaretini gösterdi.
[B]bu yüzden kendisine teşekür ettim zaten....
keşke herkes böyle olsa... [/B]
neyse benim açımdan mesele kapandı....
umarım daha güzel olur forum.....
geyik olayına gelince şöyle düşün....
gündüz bakamayan yada kısıtlı vakti olanlar pozisyon arıyor bazen bu topikte...
gecede lsa gündüzde olsa.....
bunu yapmak için sayfalar dolusu okumak zorunda..
o yüzden insanlara tercih sunulması lazım...
burda vob var burda geyik var diye...
geyik okumak isteyenler geyiği vob isteyenler burayı okusunlar..
[B]zaman açısından[/B].özelliklede gündüz okumayıp akşam okuyanlar için...
benimki bir tercih sadece..
dediğin gibi olayı çogunluk çözer......
saygılar
[quote=Nafiz;79876]selam kardeşim avatardaki resim benimde değişik bir yönden dikkatimi çekti.bir tek gözlük ilavesi ile ünüversiteden(70 li yıllar ankara)bir arkadaşa birebir benziyor.tabii ki karıştırıyoda olabilirim.merakımı bağışlayın.özelden ulaşamadım,sormadanda edemedim.saygılar.....[/quote]
Resim bir fransız sosoyolog-akademisyene ait..yani dediğiniz kişi değil :)
32750 long denemesi 32600 stop 33200 realize olur
Bu arada 1.655 üzerinde kalan dolar, tarihi zirveyi kırmaya adaydır..1.626 da al veren saatlik sistem onca dalgalanmada hiç sat vermedi.. Haftalıkda ise çok uzun zamandır AL ı koruyor
Hedef 31.900 ilk aşamada tekniğe göre... ama vermiyor... anlayamıyorum piyasayı... yorumu olan var mı bu tutuşun nedeni olarak...
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=5k90yqzmjd8bl86o25i8.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/5k90yqzmjd8bl86o25i8.gif[/IMG][/URL]
[QUOTE=doruk;79890]Hedef 31.900 ilk aşamada tekniğe göre... ama vermiyor... anlayamıyorum piyasayı... yorumu olan var mı bu tutuşun nedeni olarak...
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=5k90yqzmjd8bl86o25i8.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/5k90yqzmjd8bl86o25i8.gif[/IMG][/URL][/QUOTE]
genelde öğle arası hiçbişey olmaz
Şubat vade dolar 1,69 a tırmanırmı gene?Bundan 10 gün önce olduğu gibi.Dolar 1,69'a çıktığında xu30 31,750 seviyesindeymiş..
Bu arada bir öenmli not: XAUUSD 929 dan 904 e gerileyip 913 yaptı...eğer 905 desteği çalışırsa 935 i hedefleyebilir. EŞ zamanlı olarak USDYTL deki yukarı hareket devam ederse GOLDYTL deki hareket de ivmelenebilir. Nisan Vade gold da alıcıyım ama veren de yok tabi..sığ ki sığ
Flat kalmaktan sıkıldım, kısa periyodda öncü al sinyali var bari dedim buna uyayımda azıcık uzun takılayım, yatayda bezdirdiler, spot açılışnda yukarı yapabilir diyede tahmin ediyorum, olmazsa tekrar kısaya dönerim nasılsa, saygılar..
[quote=Astatin;79893] Nisan Vade gold da alıcıyım ama veren de yok tabi..sığ ki sığ[/quote]
Niye şubat vade de oynamıyosun?
[quote=7410;79895]Niye şubat vade de oynamıyosun?[/quote]
"oynamıyorsun" yerine "işlem yapmıyorsun" şeklinde yazsanız daha uygun olmaz mı?
[quote=bonnie;79896]"oynamıyorsun" yerine "işlem yapmıyorsun" şeklinde yazsanız daha uygun olmaz mı?[/quote]
Bilmem olur heralde.
[quote=7410;79895]Niye şubat vade de oynamıyosun?[/quote]
ALtın da ne kadar uzun vade o kadar iyi...Şubat vade sonunda nisan vadeye geçmek istersem, ve bu hala beklediğim gibi yükseliş trendindeyse kademelerdeki boşluk ekstra maliyet yazacak da o yüzden..Malum teorik fiyatın %1 üstüne bile satıcı gelmiyor bazen..:)NXAUUSD ve USDYTL nin ani gevşemelrinde gelen satıcılardan 1-2 ne varsa höpletiyorum...
Geçen hafta en geç pazartesiye 32500 lerdeyiz diyordum, buna göre bu beklentim gerçekleşti, buradan al sinyali gelebilirde, yani geçen haftanın düzeltme yaptığı gün görmüş olduğu düşük seviyeleri bu hafta erkenden test edilmiş olabilir, bunu gözardı etmek istemiyorum, hatta akşama olumlu kaparsak ve al sinyalinde kaparsak, dahada yukarılara gitmemiz için bir olumlu haber yetebilir, ama ilk önce şu yataylık ne olacak bir bakalım, bakarkende pozisyon taşıyayım ne olur ki diyorum:), saygılar..