[quote=boz ayı;181178]way anasını ..kızın elindeki minik ayı kardeşim azgın ayının en sevdiği
oyuncak......demek bizim azgın ayının katili buymuş.......
bir koşu yakalayıp geliyorum şunu......:..:[/quote]
geç kaldın...sorry so sorry...
Printable View
[quote=boz ayı;181178]way anasını ..kızın elindeki minik ayı kardeşim azgın ayının en sevdiği
geç kaldın...sorry so sorry...
biraz sonra vieri gelecek.....eskiden iş yapardı ama şimdi biraz yaşlandı...
[quote=Rooks;181174]bak buna güldüm işte.neye güldüm? hangisi diye masum bir soruya 16 kişinin teşekkür etmesi. pala olsam size kıyak 500 puan bugün benden size hediye desem 16 kişi teşekkür etmez heheheheheheheh
ah [COLOR=red]şu erkekler[/COLOR] yokmu:)[/quote]
aaaaaaaahhhhhaaaaaaaaaa:cool:
[quote=nunu;181179]yaf siz de oturmus kim kime ne kadar tesekkur etmis onu mu sayiyorsunuz? bu mudur yani?:::[/quote]
Teknik analiz yapıyor sanırım :..::..:
[QUOTE=nunu;181179]yaf siz de oturmus kim kime ne kadar tesekkur etmis onu mu sayiyorsunuz? bu mudur yani?:::[/QUOTE]
evet sıkıntıdan demin 100den geriye saydım hatta:)
[quote=Astatin;181182]aaaaaaaahhhhhaaaaaaaaaa:cool:[/quote]
puahhahahahaahhaah şimdi jeton düştü oldum gülmketen... tersteyim pozisyon olarak ama olsun hahahahahaha
ah şu erkekler demek ha :D:D
[QUOTE=boz ayı;181178]way anasını ..kızın elindeki minik ayı kardeşim azgın ayının en sevdiği
bir koşu yakalayıp geliyorum şunu......:..:[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;181177]abicim biz burda ciddi konular konuşuyoruz yaww.. çıkıntılık yapmayın lütfen... yok şort yok long...yok makas....
geldim ponpişşş...:D:D:D[/QUOTE]
nereye geliyosunuz patronlar .. tavukmu bu ... it is too late .. i am sorry so sorry ... :D:D:D
[quote=boz ayı;181181]biraz sonra vieri gelecek.....eskiden iş yapardı ama şimdi biraz yaşlandı...[/quote]
yinede kafa vuruşları etkilidir...dikkat edin defans.......dng
15:15 veri var dikkat dağıtmayalım ...
[QUOTE=Barney;181185]puahhahahahaahhaah şimdi jeton düştü oldum gülmketen... tersteyim pozisyon olarak ama olsun hahahahahaha
ah şu erkekler demek ha :D:D[/QUOTE]
ahahhaha bende koptum hemde kendi lafıma hahahahahahah tam deli dicekler susim ben:)
[quote=Astatin;181180]geç kaldın...sorry so sorry...[/quote]
[quote=selçuklu;181186]nereye geliyosunuz patronlar .. tavukmu bu ... it is too late .. i am sorry so sorry ... :D:D:D[/quote]
geç kalmışız bozzzzz....sorry so soryy.kom
[QUOTE=Kennym;181176]yahu cıkmaya ne meraklı pıyasa.. ben ınanmıyorum kucuk yatırımcı fılan hıkayelerıne artık.. yahu su fıyatlardan hısse alan varmıdır kı ?[/QUOTE]
he he güzel soru....zaten almadıgı ücün devamlı yukarı cıkıyor.....böyle oldugu sürecede cıkacak gibi....