şu an şort yapmak için 69.200 altına gitmesi gerek.........
giderse şortlarım.........
Printable View
şu an şort yapmak için 69.200 altına gitmesi gerek.........
giderse şortlarım.........
nerde antin kuntin kurum var bu yukarı basmalarda deli gibi alıyolar..
bu adamlar cidden her türlü kuklaya sahip yaf :) hıc gorulmemıs kurumların boyle krıtık noktalarda cıkıp embesıl ıslem yapması ne guzel :)
[quote=Rooks;181223]fena saldırıyo boğalar 70bine gidiyoruzzz yuppiiii[/quote]
bir yere gittiğimiz yok, pala bugun kendine izin vermiş tahtada yok, bizde şimdi başlıyo hareket şimdi başlıyo hareket diye poza girip girip çıkıyoruz :D
bu endeks bu kafayla 100000 de olur 150000 de..biz şortcular olarak neyin peşinden gidiyoruz bende anlamadım...ya sabır....
altın koptu..gidiyor.........
[QUOTE=boz ayı;181234]altın koptu..gidiyor.........[/QUOTE]
valla koptu .. kurum değiştirecem forexte .. o yüzden bakamıyorum altına ..
Shortcular kerem in aslıya aşık olduğu gibi aşık olmuş, pozisyonuna aşık olmayacan kardiş.
Asli yi sevdi Kerem
Daglari deldi Kerem
Asli vermedi ki bi kerem
Ben böyle aski s.tedem...
bu ne zorlama yaf gene :) bu adamlar su katılmamıs resmen :)
Selçuklu patron,
Hellim den bir kez daha rica edelim bence...Şu teşekkür butonunun yanına bir de kınama butonu konsun..Adet olarak en çok kınmaayı ben alırım muhtemelen de, mesaj başına kınama sayısında derece yapma m herhalde... eeheheheuuehueheeu
69400 shorts 69500 fllatros
nassınız usaglar...aman tikkat...
vob a cinlerin musallat oldugunu duydum....broker usagların açık menfezlerinden girmişler....kim ne emir verirse versin...broker otomotik long açıyormuş...
üç gündür gendimi short sanıyordum...MEGER LONGMUSUM....
[QUOTE=jani;181240]nassınız usaglar...aman tikkat...
vob a cinlerin musallat oldugunu duydum....broker usagların açık menfezlerinden girmişler....kim ne emir verirse versin...broker otomotik long açıyormuş...
üç gündür gendimi short sanıyordum...MEGER LONGMUSUM....[/QUOTE]
ne ballısın guzum yuaw :::