yukarıda bahsettiğim obo çalıştı....
5 dakikalıkta sata geldi...
ama tobo tehlikesi geçmedi henüz..........
kısaya devam ben.......
daxa sata gelecek gibi... uyumsuzluk nedeniyle.....
Printable View
kısaya devam ben.......
kısaya devam ben.......
abka nerelerdesin dostum........
abka nerelerdesin dostum........
dowda uyumsuz kapanmıştı...
açılışı aşagı olur....
bunuda düşününce yurtdışı öğleden sonra yönü aşagı olması gerekir....
yok yukarı devam ederlerse sahte olur...uyumsuz zaten......
vadeli her şeyi yapabilir... göstergeler yukarı için daha uygun...
yurtdışına ters olurlarmı oda ayrı...
yalnız şuan her peryotta satta vadeli...
52700 üzeri önemli....
dowda uyumsuz kapanmıştı...
açılışı aşagı olur....
bunuda düşününce yurtdışı öğleden sonra yönü aşagı olması gerekir....
yok yukarı devam ederlerse sahte olur...uyumsuz zaten......
vadeli her şeyi yapabilir... göstergeler yukarı için daha uygun...
yurtdışına ters olurlarmı oda ayrı...
yalnız şuan her peryotta satta vadeli...
52700 üzeri önemli....
Brent petrolünde kapanışta 120 yukarı geçilirse doji dönüş formasyonu oluşmuş olur bu durumda buranın tepki yükselişi için dip olması ihtimali doğabilir.
Brent petrolünde kapanışta 120 yukarı geçilirse doji dönüş formasyonu oluşmuş olur bu durumda buranın tepki yükselişi için dip olması ihtimali doğabilir.
dışarıdaydım pasaport yenileme için busefer baya kararlıydım bir devlet dairesine girdiigmde her evrak tam olucak ve verip çıkıcam diye kafada kuruyordum herşeyii yaptım butun herşey full tam tabiki yine olan oldu ve ordan oraya gittik geldik sonunda adam demezmi "ogleden sonra alamıyorum yarın sabah getirin pazartesi verelim" diye film koptu delirttiler herzamanki gibi..52200 oralamayla kısalmışız emirler gitmiş.
dışarıdaydım pasaport yenileme için busefer baya kararlıydım bir devlet dairesine girdiigmde her evrak tam olucak ve verip çıkıcam diye kafada kuruyordum herşeyii yaptım butun herşey full tam tabiki yine olan oldu ve ordan oraya gittik geldik sonunda adam demezmi "ogleden sonra alamıyorum yarın sabah getirin pazartesi verelim" diye film koptu delirttiler herzamanki gibi..52200 oralamayla kısalmışız emirler gitmiş.
[QUOTE=furkan;26503]dışarıdaydım pasaport yenileme için busefer baya kararlıydım bir devlet dairesine girdiigmde her evrak tam olucak ve verip çıkıcam diye kafada kuruyordum herşeyii yaptım butun herşey full tam tabiki yine olan oldu ve ordan oraya gittik geldik sonunda adam demezmi "ogleden sonra alamıyorum yarın sabah getirin pazartesi verelim" diye film koptu delirttiler herzamanki gibi..52200 oralamayla kısalmışız emirler gitmiş.[/QUOTE]
zorluk olsunda ne olursa olsun be abi bizim memleket boyle :mad:
[QUOTE=furkan;26503]dışarıdaydım pasaport yenileme için busefer baya kararlıydım bir devlet dairesine girdiigmde her evrak tam olucak ve verip çıkıcam diye kafada kuruyordum herşeyii yaptım butun herşey full tam tabiki yine olan oldu ve ordan oraya gittik geldik sonunda adam demezmi "ogleden sonra alamıyorum yarın sabah getirin pazartesi verelim" diye film koptu delirttiler herzamanki gibi..52200 oralamayla kısalmışız emirler gitmiş.[/QUOTE]
zorluk olsunda ne olursa olsun be abi bizim memleket boyle :mad: