-
[quote=Kennym;181251]575 den kapattım shortları tepe nokta burası olsa geerk.. demedı demeyın :)
benım gıbı pıyasa oyuncusunun da kafasına edeyım boyle bı bilgisizlik yok yaf aralıksız 50 poz zarar uahuahuah nie devam ettigim hakkında da bilgim yok :)[/quote]
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüara ver kenim en azından :(
-
Cortta oturmuş bekleyen tek keriz benmiyim şimdi kendmi coooook yalnız hissettim şimdi üvvvvv.....
-
xauud.usd ..nin geleceği çok parlak....kısa ..orta ve uzun her vadede iş var bunda.........
-
Ben sabahki corttan 350 puan yiyip sisteme devam didim allahtan ufak poz aldıydım eğlencesine şimdi de longlattılar hakkımızda hayırlısı ama sanmam bu işin long için mutlu sona ereceğini
-
Altın 1200 olmadan yine aşağı dönebilir..1100 civarından yukarı atak için henüz erken..
Eur/usd 1,35 hedefi :)
dolar/tl : 1,50 altına sarkar üstüne çıkar yatay
euro/tl : 2,00 tl ye doğru düşüş yapar
dolar/euro: 0,76 seviyelerine
16 Aralık 2009 tarihinden beridir bu beklentilerimi korumaya devam ediyorum, projeksiyon bikaç aylıktır:) saygılar...
-
[quote=eksper;181255]Cortta oturmuş bekleyen tek keriz benmiyim şimdi kendmi coooook yalnız hissettim şimdi üvvvvv.....[/quote]
yok değil..dünden 69150 maliyetli şortları sabah 69250 kapatıp, 69475 den şimdi yine açtım..ama ful poz yok..2/5... yalnız...keriz biraz ağır oldu:D:D:D
aaaaaaa neeeeeeeeaaaaaa rooks bayanmıymış:Düüü
-
[QUOTE=Astatin;181254]üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüara ver kenim en azından :([/QUOTE]
harbiden ya ara ver.o aradada metastock çalış sabah akşam.güzel bi sistem bul güzel güzel puanlar veren.bulana kadarda geri gelme derim ben.çalışırkende sorucakların olursa sor burdan herkes yardım eder yani
-
[quote=eksper;181255]Cortta oturmuş bekleyen tek keriz benmiyim şimdi kendmi coooook yalnız hissettim şimdi üvvvvv.....[/quote]
yaw deli misin. ben o tek keriz olmak için neler vermezdim biliyo musun.
tek keriz olmadığından bu piyasa bu halde. :D
-
düşüş öngörüyorum, kısa kalın küskü bar şeklinde,
-
[quote=indregandi;181263]düşüş öngörüyorum, kısa kalın küskü bar şeklinde,[/quote]
neden kısa.. :) neden mizah..neden sinema:D:D
-
svg..exper kardeşim..son kapattığım 2 şort pozisyon zarar...
şortta olup para kazanan nerdeyse yok..ayrıca orta vadeli pozisyon şortta bekliyor ..
oda zarar...kendine haksızlık etme..moralini hiç bozma....
-
[quote=Astatin;181264]neden kısa.. :) neden mizah..neden sinema:D:D[/quote]kısa kısa süreceği içün, kalın can yakacağı içün,