-
[QUOTE=Kennym;181251]575 den kapattım shortları tepe nokta burası olsa geerk.. demedı demeyın :)
benım gıbı pıyasa oyuncusunun da kafasına edeyım boyle bı bilgisizlik yok yaf aralıksız 50 poz zarar uahuahuah nie devam ettigim hakkında da bilgim yok :)[/QUOTE]
Bir müddet ara verin, sonra dönerseniz kazanacak yöntem bulana kadar [COLOR="Blue"]sanal [/COLOR]takılın ( veya tek lot )...
-
Biri palaya sölesin ky hareket istiyor.. alırız kontratlarımızı gideriz vala topluca :D damlaya damlaya göl olur
eğlendir bizi pala... oyna uleyyn
-
en son yaptığım işlem, 625-425 oldu, dünkü cortlarım devam ediyor, ulan niye boğa olamıyoru annamadım,
-
[QUOTE=unlimitted;181262]yaw deli misin. ben o tek keriz olmak için neler vermezdim biliyo musun.
tek keriz olmadığından bu piyasa bu halde. :D[/QUOTE]
unlimited abi .. altın projeksyonuna ne diyosun ....teknik hata yok bu sefer .. gol olurmu sence .. ?
[URL=http://img442.imageshack.us/i/adszjei.jpg/][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/2263/adszjei.jpg[/IMG][/URL]
-
[QUOTE]Peki Yahudi olmadıkları halde niçin Yahudiyiz diyorlar ?[/QUOTE]
Bu mevzuyu Türkiye'ye getirip Pala'ya ve Türkiye Siyasetine bağlarsak, Pala'nın karakteri konusunda fikir sahibi olup, long ve short zamanlamasını nasıl yaparız noktasında felsefi bir görüşe sahip oluruz.
Yukarıdaki yazıdan görüldüğü üzere, PALA, Yahudi olmadığı halde Yahudi oluveren, böyle pust gibi büzzük gibi bir yaratıktır. Bundan para tırtıklayabilmek için bunun felsefesini iyi öğrenmek lazımdır.
Mesela bazı durumlarda Türkiye'de referansı İslam olan basın Yahudileri ve Sabetaycıları suçlamaya başlar. Özellikle Cemaat Medyasından bu suçlamalar başladıysa, işin ucu PALA'ya dokunuyor demektir. PALA, Türkiye'deki maşalarından biri olan Cemaati harekete geçirerek, hedef şaşırtmaya çalışır.
Mesela Kesikbaş Cinayetinde, Cemaat medyası Yahudileri, Sabetaycıları ve Masonları suçlamıştı. Kesikbaş Cinayeti, gündem değiştirmek amacıyla defalarca Pala tarafından kullanılmıştır. Cem Garipoğlu teslim olduğu gün, İst. Emniyetinin 2 numaralı ismi( fethullahçı olduğu iddiası var) Eroin ticaretinden cezaevine konmuştu. Fakat medya Cem Garipoğlu'nun peşinden koştuğu için, bu olay gözden kaçırıldı.
Yine İst.Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Kesikbaş cinayeti konusunda etkisiz kaldığı gerekçesiyle görevden alındı. Celalettin Cerrah ülkücü, milliyetçi camiadandır. Yerine Fethullahın yakın çevresinden Hüseyin Çapkın getirildi.
Aslında Pala'nın tarihsel geçmişine bakıldığında cinayet, terör ve savaştan uzak durduğunu görürüz. PALA bu olaylara başvuruyorsa zor durumda demektir.
Netice itibariyle, sabır edildiğinde Sortlar gol olur bence...
-
[quote=hilmi;181267]Bir müddet ara verin, sonra dönerseniz kazanacak yöntem bulana kadar [COLOR=blue]sanal [/COLOR]takılın ( veya tek lot )...[/quote]
sanal vob çok güzel çalışıyodu bi ara.. gayette gerçekçi yapmışlardı.. Sonra çalışmamaya başladı :..:
-
dağıtacaklar birilerini galiba
-
şu an graf..lar bana 69.200 den sonra 69.400..ün destek yapılmaya çalışıldığını
söylüyor.....benim tahmin önce yukarı..sonra 69.200..ün altına inecek şekilde
aşağı........
-
artik dusus baslayabilir.
-
bir 550 600 hareketi bekliyorum, oradan bir daha cortlayabilirim,
-
eylem zamanı geliyor...makas 600 puana indi.......
bunun anlamı piyasada long veya şort biriktirmektir....
kırılma sert olabilir........69.200 altında acımam basarım..........
-
[QUOTE=indregandi;181269]en son yaptığım işlem, 625-425 oldu, dünkü cortlarım devam ediyor, ulan niye boğa olamıyoru annamadım,[/QUOTE]
Cycle fazı çok yavaş olduğundan indiragandi...