-
ABD BORSASI İÇİN ŞOK İDDİA!
Piyasadaki likiditeyi takip eden araştırma şirketi TrimTabs kurucusu ve CEO'su Charles Biderman'a göre, ABD borsalarının 2009'da ralli yapmasına sebep olan olağandışı durumlar, hükümetin hisse alımı gibi gizli hamleleriyle açıklanabilir.
-
[quote=boz ayı;181277]eylem zamanı geliyor...makas 600 puana indi.......
bunun anlamı piyasada long veya şort biriktirmektir....
kırılma sert olabilir........69.200 altında acımam basarım..........[/quote]
[I]yukarda 70.000 görülürse yine basarım.........bu açılan şortların[/I]
[I]kapanması anlamına gelir......basmak gerekir bence.......[/I]
-
[quote=selçuklu;181270]unlimited abi .. altın projeksyonuna ne diyosun ....teknik hata yok bu sefer .. gol olurmu sence .. ?
[URL="http://img442.imageshack.us/i/adszjei.jpg/"][/URL][/quote]
sevgili Selçuklu, 4 saatliklerdeki fincanın kulpunu oluşturacak bi çekilme lazım gelir der ben. :..:
-
Adam şortcuları soya soya bıkmadı ...yeter yav...azda longcuları soy be deyus....
-
575 e cort yazdım, değmesse diğer cortlarım bekliyor, 69100 ilk durak burada bir koşuşturma olabilir, buranın kırılması bizi 68400 lere indirir, nası güzel deelmi ayular,.......şşişt,
-
[quote=kafayı_yemis_dusler;181279]ABD BORSASI İÇİN ŞOK İDDİA!
Piyasadaki likiditeyi takip eden araştırma şirketi TrimTabs kurucusu ve CEO'su Charles Biderman'a göre, ABD borsalarının 2009'da ralli yapmasına sebep olan olağandışı durumlar, hükümetin hisse alımı gibi gizli hamleleriyle açıklanabilir.[/quote]
eee bunun iddianın neresi şok ki?
Dow'a gizli bi elin dengeleyici müdahalelerde bulunduğunu bilmeyen kalmış mı ki?:rolleyes:
-
[quote=kafayı_yemis_dusler;181279]ABD BORSASI İÇİN ŞOK İDDİA!
Piyasadaki likiditeyi takip eden araştırma şirketi TrimTabs kurucusu ve CEO'su Charles Biderman'a göre, ABD borsalarının 2009'da ralli yapmasına sebep olan olağandışı durumlar, hükümetin hisse alımı gibi gizli hamleleriyle açıklanabilir.[/quote]
iyi de gizli degildi ki, acik acik ilan edilmisti zaten:o
-
[quote=unlimitted;181284]eee bunun iddianın neresi şok ki?
Dow'a gizli bi elin dengeleyici müdahalelerde bulunduğunu bilmeyen kalmış mı ki?:rolleyes:[/quote]
hocam herkes biliyorda obama duyar belki .lelelediye yazdık bende lo
-
[quote=kafayı_yemis_dusler;181286]hocam herkes biliyorda obama duyar belki .lelelediye yazdık bende lo[/quote]
yok sana bişey demiyorum abicim, saolasın varolasın. teşkürümüzü de ettiydik paylaşım için.
ben hem herkeşler biliyi, hem de artık alenen "kurtarma" operasyonları ile zaten gizliliğe gerek kalmadı anlamında şeettiydim. .heyk
-
[quote=bull market;181278]Cycle fazı çok yavaş olduğundan indiragandi...[/quote]
cycle hızlı olsa bile benim tedavim yok, 2003 den beri böle, bunlar gitmeden olmaz, 45-35 bandından boğa olabilirim ama, çünkü 29 danda şiddetli boğa olmuştum,......
-
[QUOTE=Astatin;181254]üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüara ver kenim en azından :([/QUOTE]
yaf uzun suredır ara verıyordum allahtan vermısım yoksa valla sıfırı tuketmıstım 5 kere :)) hayır bu ara vermıs halım .. ama ne ara poz alsam dırek tersteyım hep short alınca boyle oluyo tabı :)) auhauh yaf 57750 den berı shorttayım boyle maynaklık gormedım.. kapatıyorum acıyorum yukselıyo kapatıyorum acıyorum yukselıyo.. alla alla.. ula long acmıs olsam keıns 30000 lere dusmustuk yaf boyle bı terslık gormedım ben :) yok yaf bole bısey gormedım ::::) artık expert oldum gercı nerde tepe var trink orda poz kapatıyorum.. becerıksızlıgın lımıtlerı varsa ıste o bende .. uahuahauh dur bakalım nereye kadar gıdecek.. 100000 i gorecegımızden suphelıyım.. eger boyle devam ederse gosterecek gıbı de zaten...
-
ALMAN MARKASI HUGO BOSS,
ABD`DEKI URETIMINI AVRUPA`YA KAYDIRMA KARARI ALDI.
ROMANYA`DA YAYIMLANAN EKONOMI GAZETESI ZIARUL FINANCIAR`DA YER ALAN
HABERDE, HUGO BOSS`UN AMERIKA`DAKI URETIMINI TASARRUFA GITMEK AMACIYLA
DURDURDUGU, URETIMIN NISAN AYINA KADAR ROMANYA, TURKIYE YA DA BULGARISTAN`DA
YAPILACAGI BELIRTILEREK, BU ULKELERDEKI URETIMIN ABD`YE GORE COK DAHA UCUZ
MALIYETLI OLACAGI VURGULANDI.
RUMEN GAZETESI, HUGO BOSS`UN ABD`NIN CLEVELAND SEHRINDEKI FABRIKASINDAN
CIKARILAN 300 CALISAN ILE TAZMINAT KONUSUNDA ANLASMA SAGLADIGINI DA YAZDI.
HUGO BOSS`UN DUNYA GENELINDE YAKLASIK 1500 SATIS MAGAZASI BULUNUYOR.
-AA-
dow çöker artık:)