-
[quote=indregandi;181283]575 e cort yazdım, değmesse diğer cortlarım bekliyor, 69100 ilk durak burada bir koşuşturma olabilir, buranın kırılması bizi 68400 lere indirir, nası güzel deelmi ayular,.......şşişt,[/quote]
çok güzel......ben aşağı harekette [B]68.600 [/B] bekliyorum bugün....
yukarda ise [B]69.950........:confused:[/B].........
-
[quote=Kennym;181289]yaf uzun suredır ara verıyordum allahtan vermısım yoksa valla sıfırı tuketmıstım 5 kere :)) hayır bu ara vermıs halım .. ama ne ara poz alsam dırek tersteyım hep short alınca boyle oluyo tabı :)) auhauh yaf 57750 den berı shorttayım boyle maynaklık gormedım.. kapatıyorum acıyorum yukselıyo kapatıyorum acıyorum yukselıyo.. alla alla.. ula long acmıs olsam keıns 30000 lere dusmustuk yaf boyle bı terslık gormedım ben :) yok yaf bole bısey gormedım ::::) artık expert oldum gercı nerde tepe var trink orda poz kapatıyorum.. becerıksızlıgın lımıtlerı varsa ıste o bende .. uahuahauh dur bakalım nereye kadar gıdecek.. 100000 i gorecegımızden suphelıyım.. eger boyle devam ederse gosterecek gıbı de zaten...[/quote]
bi öneride bulunsam.
piyasanın 100 puanlık reverslerinden poz alsan?
çoğu gün baya işe yarar...
-
[quote=boz ayı;181291]çok güzel......ben aşağı harekette [B]68.600 [/B] bekliyorum bugün....
yukarda ise [B]69.950........:confused:[/B].........[/quote]
yok, yukariyi bekleme simdilik...kanimca...:::
-
[quote=jani;181240]nassınız usaglar...aman tikkat...
vob a cinlerin musallat oldugunu duydum....broker usagların açık menfezlerinden girmişler....kim ne emir verirse versin...broker otomotik long açıyormuş...
üç gündür gendimi short sanıyordum...[B]MEGER LONGMUSUM[/B]....[/quote]
yoh daha neler? 3 gündür SHORT tun böön LONG mu olduğun ortaya çıktı? :D
bende FLAT im sanıyordum meğer bizim dealer abla bana taaa 30.000 vadeliden LONG yapmış ve bana süpriz ossun diyede her vade sonu roll-over yaparak malı buraya kadar taşımış zuzu.az evvel öğrendim süprüzünü.
şans işte :D
-
Coniler hadi dünyayı idare ediyor, bizimkilere noluyor, kapılar ardına kadar açık, her yer cereyan, 15-20 gün önceden iadeli taahütlü IMF açıklaması,
-
nunu ballısın sen lo sana zahmet şu nethol'a girde tavana gidelim barim ordan kapatalım zararları:)
-
Kimse yukarda 70000 i beklemiyo nedense? bende yazmamışım nedense:) yaziim bari
Bugün 70000 görürük diyorum, olmadı yarın ilk seans 70500 deyiz işte...saygılar...
-
[QUOTE=eksper;181255]Cortta oturmuş bekleyen tek keriz benmiyim şimdi kendmi coooook yalnız hissettim şimdi üvvvvv.....[/QUOTE]
bu forumdaki iflah olmaz bunca azılı ayu içinde kendini yanlız mı hissettin şimdi..:::
69.600 shorttum.. stop yakın yanlız 650.. korkak ayu olduk n'apalım..:D
-
ulem yuh be,
ayuyuz dedik, insan bi parmak bal çalar bari onu bile çok gördü ....ler!
fill in the blanks. :D
-
[quote=YAVUZHAN;181175]yüksek dipler yaparak ve ortalamayı koruyarak devam ediyor piyasa..
69400/500 çanakları kısa vadeli hedef..
[IMG]http://i47.tinypic.com/30tnexy.gif[/IMG][/quote]
69400/500 çanakları kapandı ve üstüne yeni yüksek gördük..
dün direnç olarak çalışan 69500 bugünde direnç olarak çalışmaya devam ediyor şimdilik..
-
[IMG]http://i50.tinypic.com/5oc9x4.png[/IMG]
-
[quote=kafayı_yemis_dusler;181296]nunu ballısın sen lo sana zahmet şu nethol'a girde tavana gidelim barim ordan kapatalım zararları:)[/quote]
dur daha balli miyim degil miyim, sonra belli olacak:rolleyes: