Ben bu borsanın asla düşeceğine inanmıyorum......genede cortta vuruşuyorum ..rabbim beni islah etsin....
Printable View
Ben bu borsanın asla düşeceğine inanmıyorum......genede cortta vuruşuyorum ..rabbim beni islah etsin....
[quote=Astatin;181321][URL]http://www.voborsa.com/forum/6-ocak-gecesi-pozisyon-anketi-t5323.html?t=5323[/URL]
oy verin hasta etmeyin adamı...:)[/quote]
11 kişi oy vermiş...
69450 kısaldım..bu nu çalışır...
[quote=selçuklu;181336]çöküş bekliyorum .. kapanış tahminim 65000.. tarihe geçsin ..[/quote]
bu seferde cayarsan cayma tazminatı alacağız ona göre patronaj son kararınmı:D.dng
[QUOTE=sadberk22;181344]bu seferde cayarsan cayma tazminatı alacağız ona göre patronaj son kararınmı:D.dng[/QUOTE]
my last decision .. :o:o
vay***...yine çoğunluk kısa...
[quote=Astatin;181347]vay***...yine çoğunluk kısa...[/quote]
sen öyle san....ben longum....
[quote=abka;181343]69450 kısaldım..bu nu çalışır...[/quote]
buda çalışmazsa a ***
bende nu..lara taktım...bu ara...:dü:
90000 kontratoyu ağanın bir şekilde çözmesi lazım, şimdi yukarı gitse e zaten imf ustura gibi duruyor, 70 yerelerinden flat oluruk, 77000 den geri geliriz, arada 7000 puvan kendisimi maliyet yapacak, birbirine dolanırlar, ben durmam şahsen, bu durumda yavaş shortçu bulmaları lazım, nasıl olucek düşürürsen olur, eğer düşürüp çok hızlı geri gelirsen yakalarsın 3 -5, üçüncüsü uzun yatay haber ertesine kadar, çare yok, bir anlamdaaçıklanması iyi olmuş valla, yosam niye çıkıyor di ye sorup dururduk, katliam olurdu adamlar net 15.10 da tegaha başlamışlar, o obo lar, tutmayan obolar, bu yüzden,......
Piyasa yukarı..
Aslolan spot piyasadır, spot 30 bugün 68000 i aşağıya kıramadı, e 1000 puan oynaması normal oluyor bunun, yükseğide 690xx zaten, bu durumda yapacak bişey yok yatay oldu diycez, ne şiş yanmış ne kebap, pala mutlu, akşama bakmış uzuncularda kısaya geçmiş, offf, ne güzel olur ralli:)
[quote=jani;181349]sen öyle san....ben longum....[/quote]
hemde 3 gündür:p:p:p
(jani kısa demedim, çoğunluk ksıa dedim yaw:D)
ben bu piyasaya şapka çıkartıyorum başka ne diyeyim üstadları bile yıldırdıysa...