Bu pozdan bişi olmayacağı belliydi ama zarar etmeyene kar yok son dk stoplandık cümleten ii akşamlar
Printable View
Bu pozdan bişi olmayacağı belliydi ama zarar etmeyene kar yok son dk stoplandık cümleten ii akşamlar
Ya arkadaslar bir sorum var.
Benim Matriks her aksam seansin son 10 dakikasinda yavasliyor ve islemleri saat 17:39 civari bitiriyor. Bu sorun herkeste var mi, yoksa benim bilgisayarimdan mi kaynaklaniyor?
ABD'DE HAM PETROL STOKLARI 1,33 MILYON VARIL ARTTI (BEKLENTI:-300 BIN ONCEKI:-1.54M)
Abd zicmis gencler,reel ekonomisi zicmaya devam..beter olun..öle günde 3 defa dus almaya,,v8 motorlarınızla gezmeye,3500 kalorili kahvaltılarınıza benzemez bu olay,üniversitede egitim diye ücgenin ic acılarını ogrenmeye benzemez bu olay...:)ahahaha..cok isyankarım,anarcistim bu aralar abiler kusura kalmayın..
arkamızda sıkıcı birgün daha bıraktık.dowda olmasa sıkıntıdan ölücektim yani.
iyi akşamlar herkese ben gidim ms çalışim yine sabah 4bucuğa kadar.bikaç ay daha böyle gidersem sistemimin ismini zombie koyucam.:::
[quote=vobarey;181407]Bu pozdan bişi olmayacağı belliydi ama zarar etmeyene kar yok son dk stoplandık cümleten ii akşamlar[/quote]
olsun be abi, longda oturma rahatlığını yaşamak için bile değerdi. :D:D
[quote=Rooks;181410]arkamızda sıkıcı birgün daha bıraktık.dowda olmasa sıkıntıdan ölücektim yani.
iyi akşamlar herkese ben gidim ms çalışim yine sabah 4bucuğa kadar.bikaç ay daha böyle gidersem sistemimin ismini zombie koyucam.:::[/quote]
benim sistemimin ismi çamur! :::
[QUOTE=thracian;181408]Ya arkadaslar bir sorum var.
Benim Matriks her aksam seansin son 10 dakikasinda yavasliyor ve islemleri saat 17:39 civari bitiriyor. Bu sorun herkeste var mi, yoksa benim bilgisayarimdan mi kaynaklaniyor?[/QUOTE]
Senin bilgisayardan kaynaklanıyor bence... ram yetersiz geliyor olabilir... Aynı anda download yapmıyorsun inşallah :)
[quote=unlimitted;181412]benim sistemimin ismi çamur! :::[/quote]
Rooks un sisteminin adıda ya Carlo dur..yada Monica..ehuheueheu:D:D
10 milyar dolar için düğmeye basıldı
Bulgaristan, 1913 yılından sonra Türkiye'den göç eden Bulgarların bırakmak zorunda kaldıkları mal ve mülklere karşılık, Türk hükümetinden 10 milyar dolardan fazla tazminat talebiyle resmi başvuru sürecini hızlandırma kararı aldı.
Yurtdışındaki Bulgarlardan sorumlu devlet bakanı Bojidar Dimitrov, konunun AB'nin Türkiye için hazırladığı 2008 ilerleme raporunda yer alan bir sorun olduğunu belirterek “Bu sorunun çözümü, Türkiye'nin AB'ye katılımı için önkoşullardan biridir” dedi.
Bulgaristan, 250 binden fazla Bulgar vatandaşı için tazminat talep edileceğini duyurmuştu. BBC’nin haberine göre Dimitrov, Temmuz ayından bu yana iktidarda olan merkez sağ hükümetin, tazminat talebiyle bu yıl sonuna kadar resmi başvuru yapabilmek için gerekli belgeleri toplama sürecini hızlandıracağını bildirdi.
MİKTAR 20 MİLYAR DOLARI AŞABİLİR
Şimdiye kadar mal ve mülk taleplerine ilişkin 2 bin 300 belge toplandığını söyleyen Dimitrov, göçmenlerin yakınlarının, yıl içerisinde sunmaları beklenen yeni binlerce belgeyle beraber, tazminat talebinin de 20 milyar doları aşmasının beklendiğini söyledi.
Türkiye'nin sorunun varlığını kabul ettiğini iddia eden Dimitrov, “Türkiye ödeme yapmayacağını söylemedi ama miktarın ne kadar olduğunu bilmek istiyor” dedi. Dimitrov, tazminat konusunun, Türkiye ile Bulgaristan arasında 1925 yılında imzalanan ve halen yürürlükte olan Ankara Anlaşması'nda yer aldığını ileri sürerek, “Türkiye'den anlaşmanın gereklerini yerine getirmesini bekliyoruz” dedi.
KOMİSYON OLUŞTURULACAK
Dimitrov, Bulgar hükümetinin somut belgeler sunmaya hazır olması halinde, Bulgaristan ile Türkiye arasında tazminat anlaşmasını konuşmak üzere bir komisyon da oluşturulacağını kaydetti.
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov'un bu ay sonu ya da Şubat başlarında Türkiye'yi ziyaret etmesi bekleniyor. Bulgar Bakan Dimitrov, tazminat konusunun bu görüşmede gündeme geleceğini öne sürdü...
dünkü longlar duruyo..işlem yok bugün..son satışı beğenmedim..realiz edicektim...matrix dondu..dow..10675 kapatır..hhehe..
[quote=thracian;181408]Ya arkadaslar bir sorum var.
Benim Matriks her aksam seansin son 10 dakikasinda yavasliyor ve islemleri saat 17:39 civari bitiriyor. Bu sorun herkeste var mi, yoksa benim bilgisayarimdan mi kaynaklaniyor?[/quote]
Birde mtx de cmo gibi sorunlu indikatörler var, bunları eğer cross la bağlamışsan, işlemin arttığı dov açılışı gibi, veya kapanışa yakın saatlerde, kasmalar yapar pc, benim başıma geldi, bu durumu anlamanın yollarından biri ise gün içinde günlük graftan eğer 60 liğğa veya bir başkasına geçerken bir müddet 5 -6 saniye yada fazla o zaman indiklerini gözden geçir, en azından hangisinin neden olduğunu bulur, yoğunluğun olduğğu zamanlarda onu kapatırsın, başına gelince insan bülbül oluyor, mtx çözüm üretememişti buna,......banada bir kişi mtx te şu if reflilerden bir örnekleme yaparsa sevindirik olurum, elmalı armutlu olmasın, ms lerin çoğunu çalıştıramadım o nedenle,
[QUOTE=enorton;181413]Senin bilgisayardan kaynaklanıyor bence... ram yetersiz geliyor olabilir... Aynı anda download yapmıyorsun inşallah :)[/QUOTE]
türklerin yaptığı program işte katrilyonlar dönüyo onun üzerinden.matrisk çok fena ya