-
Yahu bu DELIX nickli arkadaşımız nasıl bir ortamda yaşıyor hakkaten merak ediyorum. Gece pozisyonu anketini iki gündür
"Ayıp Bir Pozisyon, Söylemem " seçeneği ile yanıtlıyor..teprik ederim...biz daha işyerinden çıkamadık, millet 17:00 da alemlere akıyor valla ne diyeyim :) teprik ederim
-
astitanitan patronaj ve norton patronajlar teşekkür ederim,
-
[QUOTE=Astatin;181448]Yahu bu DELIX nickli arkadaşımız nasıl bir ortamda yaşıyor hakkaten merak ediyorum. Gece pozisyonu anketini iki gündür
"Ayıp Bir Pozisyon, Söylemem " seçeneği ile yanıtlıyor..teprik ederim...biz daha işyerinden çıkamadık, millet 17:00 da alemlere akıyor valla ne diyeyim :) teprik ederim[/QUOTE]
eee para kazanmak zor iş.işsiz kalırsan bugünleride özlersin derdi rahmetli babanem:)
-
[quote=Astatin;181405]OOpın dı geyt,
Riliyzzz dı rivırr,
Giyv no mörsi,
Ay ordır you tu bi dayyyy!!!!!!!!!
ehehehheh[/quote]
Ben de seni DÜK ilan ediyorum..hatta DUBLE DÜK ilan ediyorum..
MAT-KAP'dan summation'ı alırsın be yaavv:::
-
benim ortak gelmiş.sistem değerlendirmesi yapacağum ve çıkıyorum herkese iyi akşamlar tekrar. ciaoo
-
[quote=thracian;181408]Ya arkadaslar bir sorum var.
Benim Matriks her aksam seansin son 10 dakikasinda yavasliyor ve islemleri saat 17:39 civari bitiriyor. Bu sorun herkeste var mi, yoksa benim bilgisayarimdan mi kaynaklaniyor?[/quote]
Matriks GOLD'da isen, FDJIR graf'ın açıksa kapadığında da sorun devam ediyor mu?
Çok fazla eş zamanlı açık graf var mı? (Bende 6tane açık iken çok fazla sorun olmuyor. )
-
[QUOTE=excali;181454]Matriks GOLD'da isen, FDJIR graf'ın açıksa kapadığında da sorun devam ediyor mu?
Çok fazla eş zamanlı açık graf var mı? (Bende 6tane açık iken çok fazla sorun olmuyor. )[/QUOTE]
evet, cok fazla es zamanli grafik var.
Galiba bir kismini elemem gerekrecek
-
[quote=thracian;181455]evet, cok fazla es zamanli grafik var.
Galiba bir kismini elemem gerekrecek[/quote]
Bi deneyin, belki faydası olur..:rolleyes:
-
tarcihan..bilgisayarım-yerel disk c-matrix-help- onar-siyah sayfa açılıp kapanıyor..grafik sorunları gidiyor..ama iki gündür..bendede matriks geç çiziyor grafı ve donoyor..
-
[quote=excali;181452]Ben de seni DÜK ilan ediyorum..hatta DUBLE DÜK ilan ediyorum..
MAT-KAP'dan summation'ı alırsın be yaavv:::[/quote]
ne lacam sammeyşın matkapda yaw..matkap da sammeyşın almak, tuvaletine brakmak için concorde satın almaya benziyo...::::::
-
[quote=QUEEN;181457]tarcihan..bilgisayarım-yerel disk c-matrix-help- onar-siyah sayfa açılıp kapanıyor..grafik sorunları gidiyor..ama iki gündür..bendede matriks geç çiziyor grafı ve donoyor..[/quote]
tercihsizi nasıl olayore.boks.lonkmusun
-
[quote=indregandi;181435]şimdi türkoğlu patronaj bu sistem tester e yazdığımız förmüllerden birini seçtik beğendik, kullanacağız, örnegin günlük garafta simülasyonunu yaptık, belirlediğimiz gün sayısında, mtx si kapadık, ertesi gün açtığimda ben de o similasyon siliniyor, çıplak grafı kalıyor ertsi gün, bende sorarımki size mtx si kapatsakta yeniden açtığımızda bu similasyonu devamlı sağlamak mümkünmü, ben her gün yeniden similasyon zorunda kalıyorum, tuşu klıği varmı bir yerde,....onu şey ettim,....[/quote]
abi sistem testerden niye takip ediyorsun ki?
expert advisor olarak kullan.böylece sürekli graf üstünde kalır sinyaller ve dinamiktir yani yeni sinyal geldikçe görürsün graf üstünde.
neden syst. tester dan takip ediyonki?