-
[quote=QUEEN;181457]tarcihan..bilgisayarım-yerel disk c-matrix-help- onar-siyah sayfa açılıp kapanıyor..grafik sorunları gidiyor..ama iki gündür..bendede matriks geç çiziyor grafı ve donoyor..[/quote]
aman nolcak gız böön saat 14:00 de gelen LONG sinyali yarın aaşam görün grafta çok çok...mühim deel gız o gadencik gusur matRİSK te olur :D
-
[QUOTE=Astatin;181459]tercihsizi nasıl olayore.boks.lonkmusun[/QUOTE]
heralde.dng:D..spota bak bi..yok ya istemsiz long kaldı..matrix dondu..hayırlısı
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;181461]aman nolcak gız böön saat 14:00 de gelen LONG sinyali yarın aaşam görün grafta çok çok...mühim deel gız o gadencik gusur matRİSK te olur :D[/QUOTE]
he yuaw..bütün konsantrasyonu bozoyo:o..zaten gerilmişz..eyücene gerdi..ama bu son satışla belkim kalmazdım long..bizimki daha çizecekde bizde görecez:::
-
petrol altın emtialar..çıkıyo.bu dow ne nazlanıyo..belasınımı istiyo..ama şahlanacak gibi his var içimde..
Yinede şahlanıyor aman
Kolbaşını yandım da kır atı
Görünüyor yandım aman
Bize serhad yolları.
Davullar çalınsın aman
Aman da ceng-i cengide harbiyi
Görünüyor yandım aman
Bize sefer yolları.
Gâhi sefer olur aman
Aman da sefer seferde eyleriz
Hazan erişince aman
Bahar güzel severiz.
Gülyüzlü yari de aman
Aman da hile ile de severiz
Sefersiz olamaz aman
Aman er evlaları.
dowa armağan olsun..
-
[quote=TÜRKOĞLU;181460]abi sistem testerden niye takip ediyorsun ki?
expert advisor olarak kullan.böylece sürekli graf üstünde kalır sinyaller ve dinamiktir yani yeni sinyal geldikçe görürsün graf üstünde.
neden syst. tester dan takip ediyonki?[/quote]
abicim çok merci, bu dinamik kelimesi olayı btirdi, ancakbu seferde bu expert teslim olacaz, biraz yokladım, karışık geldi, acuk, adam sende dedim sonra , dedim kaldı öle, çok merci dabık,......patronaj,
-
kapanışı 300 puanlık çubukla yapmışız..
69500 yine göstermiş kendisini direnç olarak.
larossian abinin salı günü dikkat çektiği seviye dişli çıktı diyebiliriz kesinlikle..
kapanış itibariyle 68250 long stop !
67325 short pozisyon açma şartı..
2 gün üst üste yeni zirve denedi piyasa,kuvvetli yani..
-
-
[quote=QUEEN;181464]petrol altın emtialar..çıkıyo.bu dow ne nazlanıyo..belasınımı istiyo..ama şahlanacak gibi his var içimde..
Yinede şahlanıyor aman
Kolbaşını yandım da kır atı
Görünüyor yandım aman
Bize serhad yolları.
Davullar çalınsın aman
Aman da ceng-i cengide harbiyi
Görünüyor yandım aman
Bize sefer yolları.
Gâhi sefer olur aman
Aman da sefer seferde eyleriz
Hazan erişince aman
Bahar güzel severiz.
Gülyüzlü yari de aman
Aman da hile ile de severiz
Sefersiz olamaz aman
Aman er evlaları.
dowa armağan olsun..[/quote]
vışşş aneyyy...
Gı bizim gahriyanlık Türkilerimizi elin şeyine niye şeyediyosun...:)))
-
[QUOTE=EMEKDAR;181468]vışşş aneyyy...
Gı bizim gahriyanlık Türkilerimizi elin şeyine niye şeyediyosun...:)))[/QUOTE]
ya..ne yaptık ..bi türkü..sende..mehter marşıyla nede şahlanıyo ama...dng
-
[quote=TÜRKOĞLU;181461]aman nolcak gız böön saat 14:00 de gelen LONG sinyali yarın aaşam görün grafta çok çok...mühim deel gız o gadencik gusur matRİSK te olur :D[/quote]
Bu [B]asti [/B], MAT-KAP öğreneceğine VOB'dan dataları direkt alıp sistem çalıştırabilecek bir arayüz/program yazsa olmaz mı?
Ben ufukta görüyorum, ama kendisi renk vermiyo??;)
-
[quote=TÜRKOĞLU;181460]abi sistem testerden niye takip ediyorsun ki?
expert advisor olarak kullan.böylece sürekli graf üstünde kalır sinyaller ve dinamiktir yani yeni sinyal geldikçe görürsün graf üstünde.
neden syst. tester dan takip ediyonki?[/quote]
ST dede kalır yafrim
-
[quote=QUEEN;181469]ya..ne yaptık ..bi türkü..sende..mehter marşıyla nede şahlanıyo ama...dng[/quote]
Şahlandığı felan yok,sağ omuzu yapıyor :D sen yinede moralini bozma..:)